צריכה המלצות לגני אירועים בצפון

varda

New member
צריכה המלצות לגני אירועים בצפון

(חיפה והסביבה)לחודש אפריל. והאם יש אמת בשמועה שהצוק נסגר?

ניצניצ

New member
חיפה והצפון../images/Emo91.gif

נורא תלוי מה גודל החתונה, כלומר כמה מוזמנים, אבל באופן כללי: בקתה ביער-קיבוץ בית אורן-מקום יפיפה שאין מילים !!! בקיבוץ עין כרמל הייתי לפני שנה וחצי בחתונה והיה עדין ומיוחד. לא כל כך בכרמל, אבל יחסית בצפון-גני ברקאי, שם התחתנתי לפני שבועיים-מקום משגע (כך תגובות האורחים), שירות מצויין ואנשים נעימים. גם במכמורת יש מקום יפה, לא זוכרת איך קוראים לו ולא יודעת אם יש חתונות חורף.

*שיר

New member
אני לא כלכך אהבתי את עין כרמל

(זה גן פתוח, לא?). בית אורן הוא מקום מדהים. מכמורת הוא מקום מקסים, אבל מתאים למזג אויר חמים קצת יותר (על הים) אם אזור חדרה רלוונטי לכם אני יכולה להמליץ על הרבה מקומות. באזור קיסריה יש את היקב ואת "בין הקשתות". כמובן אני ממליצה בחום על המקום שבו התחתנו "אגדת דשא" (קיבוץ משמרות). גן גדול ויפהפה ויש גם אולם סגור. הגן משגע, פשוט אבל מטופח, הבעלים מקסימים, רחבי לב והאוכל טעים.. ויש גם בריכה...

ניצניצ

New member
"בין הקשתות" בקיסריה

הוא מקום יפה מאוד בקיץ, הגן הוא החלק החזק שלהם אבל בחורף זה קצת מבאס, המבנה הוא קטן וצפוף יחסית (שוב, תלוי כמה אנשים) הקירות חשופים (אין עיצובים וקישוטים בכלל) וכמעט ולא רואים את הגן
בעין כרמל היה אוכל מעולה ומיוחד, כשהייתי. בקשר למקום עצמו אולי אני משוחדת כי החתונה היתה שמחה באופן יוצא דופן (יצא לי חרוז)-ויתכן שכל החוויה זכורה לי כחיובית, שווה לבדוק

*שיר

New member
אולי.. כשאנחנו היינו שם המקום

נראה די רע. בייחוד הזדעזענו מהשירותים שהיו כמו חורבה. שבורים ומטונפים.

למעלה