צריכה המלצות למתנות לימהולדת 3

צריכה המלצות למתנות לימהולדת 3

לילד שיש לו הכל (ספרים, פזלים, שופלים, טרקטורים, משאיות, מכוניות מכל סוג ומין, חיות ועוד ועוד) זה ילד שני שיורש הרבה דברים מהגדול, ובכל זאת מגיע גם לו מתנה חדשה מהאריזה, לא? תודה.

odeia

New member
ספר מתאים לילד כזה? יש את הספר

של דתיה בן דור שנקרא שירים שובבים, הוא להיט אצלנו. אם צריכה עוד המלצות לספרים, יש לנו עשרות, תני קריאה וארשום לך כמה

אורנה תודה

יש לנו מליון ! ספרים, לא נראה לי שבזה אפשר לחדש לנו. קצת הגזמתי? אולי.

odeia

New member
אין אף פעם יותר מידי ספרים, הנה

לפניך רשימה: ארנב בורח מהבית, כל ספר של דתיה בן דור, דירה להשכיר, גן גורים, ממתקולד, הצב של אורן, הארנב שלי נעלם, עכבר ותפוח. אם צריך עוד שמות - תתקשרי

ימימה

New member
אם הילד אוהב להרכיב/לבנות

אנחנו קיבלנו מתנה משחק שנקרא JUNGLE GEARS . זה משחק עם גלגלי שיניים בכמה גדלים וחיות ג´ונגל מפלסטיק, שמרכיבים בצורה חופשית ויוצרים תנועה. קצת קשה להסביר, אבל נדמה לי שיש את זה ב"טויס אר אס", כדאי לך להסתכל. אצלנו בן השנתיים ובת החמש (שקיבלה את זה ליומולדת) שניהם מוקסמים. אצלנו גם בובות ה"פליימוביל" הן להיט ענק מגיל שלוש, ויש שם דמויות מכל הסוגים - ממשפחות עם ילדים, דרך חוות עם חיות ופועלים, ועד אבירים, אינדיאנים ופיראטים.

anat30g

New member
לגו של בוב הבנאי

פשוט להיט!!!! בעקרון כל תוספת למשחק שכזה יכול להיות טוב... כי תוספות ללגו אף פעם לא "לא מתאימות" הן מוסיפות עניין למשחק הישן ומעלות את האפשרויות לבניה. מזל טוב - ענת

odeia

New member
אמא של, יש אצלנו 2 משחקים מאוד

מומלצים ומצליחים להחזיק את הילדה שעות: yours is mine follow the hints אומנם אלו משחקים מגיל 4, אבל הם מרתקים גם בגיל יותר צעיר, רק אולי ייצטרכו לשחק עם הילד. חשבת גם על בובות? פלסטלינה/בצק? אני חושבת שבכלל, ילדים בגיל הזה שמחים מכל מה שמביאים להם.

למעלה