צריכה המלצות לרופא אנדו

tuli2210

New member
צריכה המלצות לרופא אנדו

הי בנות
אני וותיקה שלא נכנסה לפורום כבר המון המון זמן...אחרי לידה ותינוקת קטנה ומקסימה בת שמונה חודשים. נקלטתי בסייקל שני של ivf . כן יקרות..זה אפשרי. אז מי שמנסה ומתקשה ...לנשום עמוק ולהמשיך .
הרופא אנדו שלי היה ד"ר שיינמן. משהו בו השתנה. הוא נהיה לא עדין. לא רגיש. לא נעים. את סוריאנו אני מאוד לא אוהבת.
מי נשאר? למי אני יכולה ללכת? אני בכללית אבל אלך גם פרטי. אני צריכה דחוף. אודה לכן מאוד על המלצות.

גולי7613

New member
ג'וסי תוכלי לשלוח גם לי?

אני גם ממש לא רוצה לחזור לסוריאנו מצד אחד ומצד שני מרגישה שאני חייבת ללכת לייעוץ ובדיקה

tuli2210

New member
תודה רבה

הוא עדין? קבלתי את ההודעה שלך. התקשרתי היום לברר מחיר. אני מנסה לבדוק אם הביטוח שלי נותן לי כיסוי. אני רגילה ללכת לשיינמן במסגרת קופ"ח. אבל אלך גם פרטי כי אין ברירה.

jusi1

New member
מאוד עדין

הוא עדין מאוד קשוב וגם זמין בשבילי כל הזמן וחאורך כל הדרך, אני כעת בטיפולי פוריות ופונה אליו בכל שאלה קטנה במקביל...
בהצלחה

ARE5

New member
שם של הרופא

הי
גם אני מחפשת המלצה על רופא.
בעבור נותחתי על ידי סוריאנו פעמיים. יש לי הרבה הערכה כלפיו אבל זקוקה לייעוץ קצת אחר , עדיין קשור לאנדו אבל בגלל הסתבכות כתוצאה מIVF כושל. לכן רוצה הפעם לפנות למישהו אחר.

אודה לך אם תואילי לשלוח לי את הפרטים
[email protected]
1884

adinnda272

New member
הי אני אשמח גם לשם הרופא בפרטי

הייתי מטופלת אצל ארביב בתל השומר ואהבתי אותו מאוד
הוא נעלם לי
היום הייתי אצל סוריאנו ולא אהבתי כל כך את התשובה (לפני שנה עברתי ניתוח- כריתת מעי בעקבות אנדו, והתגלה עוד מוקד מאחורי הרחם...הוא אמר לי פשוט להפסיק גלולות ולהיכנס להיריון. תמצאי רופא ותתחילי. ולא הסכים להפנות אותי לאף רופא... אני לא יודעת מה לעשות?... :-?)

[email protected]

ליה1997

New member
ללא ספק קאופמן

אני גרה די בדרום ואני נוסעת עד לקאופמן כי הוא מקסים. הוא עדין ורגיש ומסביר הכל ומאוד מקצועי.

tuli2210

New member
קאופמן בחיפה נכון?

הוא מקבל פרטי או עובד רק בבית חולים? מה השם המלא שלו?

ליה1997

New member
ד"ר יובל קאופמן

מקבל בחיפה באסותא לא ידוע לי על פרטי אבל אני מניחה שכן.. דרך כללית עולה ביקור אצלו 120 ש"ח. מדהים, מקסים, עדין , חכם ועוד מלא המלצות חמות

tuli2210

New member
אני היחידה שמרגישה ששינמן השתנה?

הייתי אצלו בהריון וממש יצאתי עם דמעות

שרוני1ש

New member

תשמעי, זה באמת מדהים...
בשנה האחרונה הייתי אצלו פעמיים... פעם אחת במרפ' הפרטית, ופעם אחת בבי"ח (מאיר). בשתי הפעמים באתי עם תקוות להבין סופסופ מה יש לי, מיותר לציין - אחרי שנים רבות של סבל. באף אחת מהפעמים לא קבלתי יחס הולם.
א-ב-ל------------------------!!
אחרי 2 פעמים אלו, הייתי גם אצל סוריאנו בתה"ש - ומה אומר?... שם קבלתי את השוק האמיתי. כתבתי על החויה הזו לא מזמן אז לא אחזור על הדברים, אבל בכל 43 (עוד מעט 44) שנותיי לא זכיתי ליחס כל כך מחפיר מרופא. בלי דרמות, אבל אני עדיין מוצאת את עצמי מתמודדת עם השלכות דבריו (האם אני באמת נודניקית שמצפה שאחרים יעשו בשבילה את העבודה? דוגמא קטנה של מה שהוא אמר לי...
)
רק כשכתבתי כאן את הדברים, ראיתי שרבות אחרות זכו ליחס כזה ממנו...
בכל מקרה, לאור היחס שלו - שינמן כבר נראה נחמד, מכיל, ומתחשב... עצוב, הא?...
באמת שאין לי נסיון עם המחלה הזו בכלל, ועם הרופאים הנ"ל בפרט. אז פשוט קבלתי את הדברים ושתקתי. אבל עכשיו... מסתבר שזה לא רק בראש שלי...
(כל הזמן ניסיתי להגיד לעצמי שהוא לא חייב להיות נחמד, ושבסה"כ אני רוצה ממנו טיפול טוב והקלה לסבל, לא יותר. ואולי בשביל הדברים האלו הוא לא חייב להיות נחמד... אבל איכשהו... זה לא משכנע...)

tuli2210

New member
מגיע לנו יחס הולם

יקירה..אני מזה מבינה אותך גם אני הייתי אצל סוריאנו ויצאתי עם דמעות. וגם אני אחרי סוריאנו פגשתי את שיינמן..שלחץ לי ולבעלי את היד...שהיה נחמד...הסביר והרגיע....הייתי בטוחה שהגעתי למקום הנכון. אבל לאחר מספר שנים...ולאחר שפתח את המחלקה במאיר...פתאום נהיה מאוד לא עדין..מאוד לא רגיש... . האנדו כל כך כואב ומתיש ומלחיץ..אנחנו צריכות לקבל יחס מתאים. הרופא מדפיע המון על דרגת הכאב בבדיקה. והפעם האחרונה כאב לי עד דמעות. אני סיימתי איתו. אם צריך אסע גם עד חיפה. חבל מאוד ששני רופאים שפותחים מחלקות ועושים כנבים שלמים בנושא..מרשים לעצמם להתייחס בצורה כל כך מגעילה.

ליה1997

New member
לא לוותר

אני התחלתי את הטיפול שלי אצל ד"ר ארביב בתה"ש כי מההתחלה אמרו לי לא ללכת לסוריאנו אבל גם ארביב שאמנם היה נחמד התעלם מחלק מהתלונות שלי וניסה לתרץ אותן במקום לבדוק.....לאחר מכן אמרתי שאני לא מתפשרת וכשראיתי ושמעתי כמה קאופמן אכפתי ומקצועי החלטתי שאני אלך אליו והוא באמת מדהים. תנסו . אני מקווה שהוא לא ישתנה לרעה

שמיץ1

New member
את לא היחידה

אני פניתי לשיינמן אחרי שסוריאנו זילזל בי יותר מדיי פעמים. בהתחלה הוא היה מאוד עדין ויחסית נחמד. הייתי אצלו פרטי הרבה באותה תקופה. כשעברתי למאיר הוא התקלקל קצת. הוא כבר לא כזה עדין, והוא גם קצת מנפנף אותי ומתעלם מתלונות. הנחתי שזה סתם ההבדל בין פרטי לבין ציבורי, אבל אולי הוא פשוט השתנה. הוא גם לא עשה לי אולטרסאונד כבר למעלה משנה (למרות ששאלתי אותו על כך שוב ושוב) וזה ממש מטריד אותי.

לואי84

New member
את יכולה לנסות

ללכת בכללית לד"ר ארביב ניסים. הוא כרגע עובר השתלמות במרפאת האנדו' בתל השומר אז הוא אמור להיות בעניינים...

באיזו קופת חולים את?

אני ממליצה על הרופא שלי, ד"ר זולטי. ומעניין שכמעט כולן פה לא אוהבות את ד"ר סוריאנו. הוא ואני מחבבים זה את זה, ולמרות שאני פציאנטית של ד"ר זולטי, סוריאנו תמיד מתייחס אליי בהתעניינות כשהוא פוגש בי במרפאה...

למעלה