צריכה המלצות על אתרי ספרים

צריכה המלצות על אתרי ספרים

מישהו מישהי מכירים? קניתם? מה מומלץ? מה זול???????

אני קונה במיתוס

פעם הייתי משווה ואח"כ סתם נמאס לי וגם גיליתי שבד"כ כשאני רוצה כמה ספרים אחד יותר זול פה והשני שם ואני סתם טורחת. מה שכן, במשלוח האחרון שהיה אמור להיות 2-6 ימים זה הגיע ביום האחרון ומאוד התבאסתי..

עירית ל

New member
הכי זול בקבוק

בקבוק, ואחריהם בוקנט ו booksr´us. בין שלוש החנויות האלו אני משווה. כדאי לשים לב שסכום ההזמנה המינימלי שמזכה במשלוח חינם שונה מחנות לחנות.

עירית ל

New member
אה, יש גם את בוקמי, אבל

אני לא אוהבת את האתר הזה. רק הערה - מה שטוב בבקבוק זה שהם מציינים על כל ספר אם הוא זמין. באתרים אחרים כל הספרים נראים זמינים, אבל בדיעבד עלולים לקבל מהם הודעה שהספר אינו זמין (אזל מההוצאה, נדיר וכו´).

נסי דרך start להשוואת מחירים

אם את יודעת איזה ספר את מחפשת, אז דרך start את מכניסה את שם הספר והוא מוציא לך רשימה של אתרים ומחירים וכמובן את האתר שבו מחיר הספר הנמוך ביותר. לנו יש נסיון טוב עם מיתוס, גם מחירים טובים וגם משלוח זריז.

רותי ע

New member
יש בקישורים רשימה של אתרי ספרים

מנסיון (ארוך) בקבוק בד"כ הכי זולים, אחריהם בוקנט. דיבוק כמעט תמיד הכי יקרים. לסטימצקי יש יתרון בקניית ספרי מתנה כי אפשר להחליפם בחלק מחנויות סטימצקי. אני בד"כ לא מזמינה ספר בודד אלא מרכזת ומזמינה לפחות 2-3 כדי להגיע למשלוח חינם. ואז אני נכנסת לאתרים הזולים ומשווה. וזה תמיד זול משמעותית מקנייה בחנות...

עירית ל

New member
גם בחנויות אחרות אפשר להחליף

מאחורי כל אתר יש חנות ולרב רשת חנויות. אין בעיה להחליף.

למעלה