צריכה המלצות

lilo4

New member
צריכה המלצות ../images/Emo13.gif

אני ממש ממש רוצה לקנות כמה לקים שמתייבשים מהר. יש לי אחלה מייבש של תפוח, אבל זה לא אותו הדבר
בארץ ראיתי רק לקים של ניוואה, והם באמת מתייבשים מאוד מהר [עניין של ממש דקות לייבוש כמעט מלא]. הבעיה היא שהצבעים שלהם ממש לא מדברים אלי
ידוע לכן על חברות אחרות בעלות קולקציה כזו? אין לי שום בעיה להזמין מחו"ל, אם זה משהו שלא קיים בארץ. תודה

danra

New member
עדיף לדעתי

שתקני מייבש איכותי. אני מרוצה גם מאסי וגם מסשה.

lilo4

New member
יש לי מייבש של תפוח שהוא אחלה

פשוט לא תמיד יש לי כוח לכל ההתעסקות הזו..... גם אין לי בעיה אם הלק פחות עמיד לעומת לקים אחרים, ממילא אני מחפשת כמה לקים שיהיו בגדר "פתרון חירום"- משהו שאני אוכל למרוח מהר כשאין לי יותר מדי זמן וכוח ככה רק ליום-יומיים עד שיהיה לי כוח להשקיע קצת יותר. כרגע אני עם לק וורוד מאוד בהיר שמרחתי מראש בגלל שידעתי שלא יהיה לי זמן להחליף אותו
אבל הוא כבר הצהיב לי והתחיל להתקלף ולהיסדק, וזה נראה לא משהו, ופשוט אין לי זמן להשקיע ממש ולהחליף למשהו אחר [והציפורניים שלי כבר צהובות, אני לא רוצה ללכת בלי כלום....]

danra

New member
תראי,

זה לא שיש איזו חברה שאפשר לומר שהפורמולה שלה מתייבשת מהר יותר. זה מאוד משתנה מצבע לצבע בגלל הפיגמנט. בגדול, ללקים קרמים לוקח יותר זמן להתייבש ולקים שימרים/גליטרים מתייבשים יחסית מאוד מהר (ככה מהר ככה קשה להסיר אותם אח"כ...). אלו שיש לי של OPI ואורלי ממש מהר מתייבשים ואני לא תמיד שמה מעליהם טופ.

lilo4

New member
לא לזה התכוונתי ../images/Emo8.gif

אני יודעת שיש כמה חברות שיש להם לקים שמוגדרים לקים שמתייבשים מהר. אישית ניסיתי לק אחד של ניוואה- הכוונה שתוך שלוש-ארבע דק' גג הלק כבר יבש לגמרי, בלי שימוש במייבש. הייתי משתמשת בכיף בלקים של ניוואה, אני פשוט מאוד לא אוהבת את הצבעים שלהם, לכן הייתי שמחה לשמוע על המלצות אם מישהי מכירה לקים של חברות אחרות שמוגדרים כמתייבשים מהר

danra

New member
אני לא מכירה

חברות שהלקים שלהם באופן גורף באמת בפועל מתייבשים מהר. אולי מישהי אחרת תוכל לעזור לך עם זה

נופ ר

New member
לקים שהם מאט וסוויד

מתייבשים בשניות אם מורחים שכבה אחת הם מתייבשים ממש בשניות אם מורחים שתיים- 3 אז לוקח טיפה יותר עניין של 3 דקות. יש בסופר פארם לקים של אורלי שהם סווידים כמו איירון באטרפליי וגלאם רוק אני מתה על הלקים של OPI מסדרת הסוויד ועל המאטים של אורלי כבר יצא לי לא פעם למרוח אותם שנייה לפני שאני יוצאת מהבית והם מתייבשים מהר מאוד

ממליצה על הלאקים של אורלי

אחרי שהציפורניים שלי עברו כמעט את כל חברות הלאקים האפשרויות... ועם אוסף של מעל 100 לאקים באמתחתי... אני ממליצה בחום על חברות 0RLY ו-JADE גם צבעים מדהימים, גם מתייבשים מהר וגם נשמרים יפה על ציפורן לתקופה יחסית ארוכה עד כמה שאפשר על ציפורניים טבעיות. גם הלאקים של ESSIE משובחים אבל יקרים מידי לטעמי..בטח למי שקונה לק חדש כמעט כל שבוע...

נופ ר

New member
הגבת לי?

אבל בסדר לדעתי אורלי וגייד מתייבשים בדיוק כמו כל לק, אחרי בערך שעה המאטים והסווידים מתייבשים בשניות...

למעלה