צריכה המלצות...

S H I L G I

New member
צריכה המלצות...../images/Emo53.gif../images/Emo32.gif

[וואי זאת כבר פעם שלישית שאני שולחת את ההודעה הזאת, וכבר נמחק לי החיוך מהפנים והתחלף בעצבים על תפוזונה...סלחו לי] אני נוסעת בקרוב עם חבריקו לצימר בצפון [שאין לי מושג איפה, כי הוא לא אומר לי..] ואני רוצה להפתיע אותו ולקחת אותו לטיול רכיבה.. אני מחפשת חווה שנוכל לעשות טיול רכיבה בלי כל עם ישראל ואישתו-טיול קצת יותר אינטימי ומגניב עם אפשרות לעשות קצת יותר מטרוט והליכה [אם זה יתאפשר, כי אני יודעת לרכב והוא לא..] במקום סבבה...בקיצור טיול מגניב! רב תודות!

AnGi14

New member
אמ...אני חושבת שיש לי המלצה

יש בכפר גלעדי חווה שמוציאה טיולים אני הייית שם בסוכות והיה שם ממש ממש כיף...

מומלץ בחוםםםם!!!

הייתי שם עם אחותי (מי שרשמה את התגובה שמעלי חחחח) נהנתי מאוד! רכבנו על סוסים מדהימים ועשינו קצת הרבה יותר מטרוט והליכה, עשינו משחקים של מרוצי משלוחים בקאנטר וגאלופ רכבנו בעליות וירידות במהירות למדנו קצת על הסטוריית הווסטרן ובעיקר נ-ה-נ-נ-ו-!!!! החווה נמצאת ממש צמוד לכניסה לכפר גלעדי. דרך-אגב: אפשר לקחת שם (באותה החווה) "ראינג'רים" (רכב שטח ל-3 אנשים מקסימום) ונסענו עם מדריך בשטח לטיול, ואם יש לך רשיון את גם יכולה לנהוג חחחחח. מקווה שעזרתי קצת!

כנסי רגע בקשה..

עם את יודעת לרכב אחלה. אבל עם הבנאדם השני שאת רוכבת איתו לא יודע לרכב זה קצת סיכון לעשות בטיול קצת יותק מטרוט והליכה.. סליחה על ההתערבות אבל אני לא הייתי לוקחת את הסיכון שהסוסים יכנסו למירוץ או שהסוס שלו יבהל או שסתם הוא יפול מתוך אי שיווי משקל. ואני חושבת שמדריך יצא כי זה דבר הכרחי ועוד אחרי מה שקרה לילד הקטן שנפל מהסוס ונגרר אחריו כמה מטרים.[בליווי של מדריך], תראי סוסים זו חיה לא צפוייה לכי תדעי.. לשיקולך.

stary1

New member
צפון צפון?גליל עליון?../images/Emo3.gif

אם כן, יש בקיבוץ חולתה חווה קטנה וחמודה[אינגליש] שגם מוציאה טיולים לירדן-שדות-מטעים באיזור.. אם את מעוניינת פשוט שלחי לי מסר ואחזיר לך את מספר הטלפון.

למעלה