צריכה המלצות!!!!!!

צריכה המלצות!!!!!!

אמממ..... יותר מדי מסובך לפרט את כל סוגי הספרים שאני אוהבת אז פשוט: אני שונאת ספרים עם סוף עצוב\ סוף שבו אחד הגיבורים מת. אני שונאת ספרי טבע! אהה... ואני בת שלוש עשרה, אבל אני אוהבת גם ספרים בסיגנון "כמעיין המתגבר" של איין ראנד- ספר מדהים אגב...

ToryMaster

New member
וואו

אני חוששת שתיאלצי לצמצם מעט את שדות החיפוש. אולי תוכלי לתת שם של ספר בסגנון שאת מחפשת?

זה יהיה קשה... אבל:

אבני הנבואה\פלביה בוז'ור הבתולה בכחול\טרייסי שבלייה בורות!!!!\ לואיס סצ'ר נערה עם עגיל פנינה\ טרייסי שבלייה אל תקראו לי חירות\ נגה מרון תעלומת קרני השמש\ ענת קופמן חברות\ אסתר שטרייט וורצל מטבעות הכפר הנסתר\ פנינה אריאל אורי\ אסתר שטרייט וורצל באדולינה\ גבי ניצן המכשפה מרחוב מלצ'ט 3\ גדי טאוב העולם שבקצה החוט\ אורנה יקיר יומני הנסיכה\ מג קאבוט נערת החלום האמריקאי\ מג קאבוט סוס השמיים של סער\ יונה טפר זמרת החיים\ אמנון בר (בכנהיימר) ריבת יהלומים\אפרת גליץ-שדות ועוד המון............

RainDrop

New member
גם אני.../images/Emo80.gif

המלך הפלספן הזה... שנאתי אותו מההתחלה. הוא כל כך מתנשא, משוכנע שהוא צודק וכולם טועים.

ToryMaster

New member
בכל מקרה.

אם אהבת את באדולינה, אני מציעה לך לקרוא את "פרא" של גבי ניצן, קצת יותר ארוך, קצת יותר הזוי, אבל בהשוואה לבאדולינה - מצויין.

תודה,

ראיתי אותו, וקראתי את התקציר והוא לא נרא לי משהו..... לא יודעת איך להסביר....... מבוגר מדי? משהו כזה....... בכל מקרה תודה!

ToryMaster

New member
אה הא

פספסתי את הגיל שלך, סליחה
ובכן, ניסית את "ילדת הגבעות" של אלואיז מקגרו?

ToryMaster

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

אל תשכחי לעדכן אותנו אם נהנית (למעשה, גם אם לא
)

אופס... שלחתי לפני שסיימתי לכתוב...

אבל ייקח לי זמן כי אני נוסעת שבוע לכינרת...=>(מיום שני) ובשביל זה הייתי צריכה את ההמלצות...

1אריאדנה

New member
אממ...

קצת קשה לי להמליץ לך
הספרים שאת אוהבת הם ממש לא הסיגנון שלי...

אממ....../images/Emo4.gif

אני אוהב פנטזיות ויש ת'ספר "ארטימיס פאול" שום דבר שם לא אמיתי חוץ מהדפים

יש לי אותו בבית...

דווקא לא כל כך האבתי אותו, הדמות של ארמיס הייתה כל כך מגעילה!

Athaclena

New member
לא מאוד אהבתי את ארטמיס

(הדמות, לא הספר) אבל בספר השני יש שינוי... אני מאוד אהבתי את הסדרה הזאת.

Athaclena

New member
רק הראשון תורגם

השני: artemis fowl and the arctic incident והשלישי: artemis fowl and the eternity code

למעלה