צריכה המלצות

ראשט

New member
צריכה המלצות

שלום רב, אנחנו נוסעים בחודש הבא לצימר בכרם בן זמרה, "אצל מוטקה". למישהו יש המלצות לגבי מסעדות, טיולים וכו' באיזור? גם לגבי הצימר - מישהו יודע משהו? תודה

drtrip

New member
אצל מוטקה

אישית לא הייתי אך שמעתי הרבה דברים טובים גם על הצימר וגם על הבעלים. מסעדות בסביבה קשה למצוא. יש בגוש חלב ליאלי בירות אכלתי שם לפני כמה חודשים היה נהדר... בשרית! חוץ משם את את חוות בת יער שבעמוקה, מסעדת אמירי הגליל במלון אמירי הגליל-שתיהם בשריות, מסעדה צמחונית ונהדרת- סטפס באמירים. אם תחליטו על טיול לראש פינה שם יש מבחר מסעדות טובות ובתי קפה מכל הסוגים וכל המינים. בהצלחה! לגבי אטרקציות-טרקטורונים, סוסים ועוד...

בלבי

New member
גם אני תהיתי ... ../images/Emo8.gif

ומי זה barni1000 ??

בלבי

New member
מצטערת, לא יכלתי להתאפק ...

"מנהל הפורום שלצידי" ?? סליחה אבל ... הוא לא כתב כאן אפילו הודעה אחת, שלא לדבר על זה שלא טרח להיכנס ולהציג את עצמו. איזה מנהל שלצידך ?? אבל אם לא איכפת לך שהשם שלך לא מוכחל, אני מניחה שגם לזה אין חשיבות מבחינתך. חבל כי הדברים הקטנים עושים את ההבדל. והפורום לא יצליח להתרומם עם גישת ה"לא איכפת לי".

drtrip

New member
בלבי שלום,

הפורום עולה ומצליח מיום ליום, הפורום יצליח באותה מידה עם שמי יהיה שחור או כחול. זה רק עניין טכני של מערכת תפוז שיפתר... בינתיים אני מאוד מרוצה מהפורום שלי ומשתדלת לענות לספק אינפורמציה נכונה ואובייקטיבית לכולם. אל תתני לצבע להטעות אותך.... שיהיה לך יום נעים,

בלבי

New member
היי היי

ראשית, אני מאחלת לך ולפורום את כל ההצלחה בעולם. שנית, אכתוב לך את ההמשך במסר אישי, נראה לי יותר הולם. 'פסדר ? כל טוב

drtrip

New member
בגלל...

בדיוק דיברתי על זה עם אורי מתפוז, הולכים לשנות את זה מתי שהוא... בכל מקרה לי זה ממש לא משנה..

למעלה