צריכה הסבר להכנת בובת כפפה

CherryBlossom1

New member
צריכה הסבר להכנת בובת כפפה

אני לא בטוחה שזה נקרא בובת כפפה, אני תכוונת לבובות כמו אלו [אתם בטח מכירים את הפרסומת]
אני צריכה הסבר להכנת הבובה עצמה, ואני לא מבינה כלום בתפירה. אם יש למישהו מדריך שאומרת איך צריך לגזור את הבד ואיפה לתפור, זה יכול לעזור מאוד. תודה.

ooommmr

New member
שלום לך....

הבובות האלו עוצבו וניבנו ע"י מריה גורביץ'-עבור חברת פרימור ועד כמה שידוע לי יש עליהם זכויות יוצרים.... לידיעתך.... ולשאלתך - הבובות האלו עשויות מספוג מפוסל ומצופות בבד פליז . כדי להכין אותם יש צורך בידע קודם בבובות, ובמיוחד בתפירה. לכן הייתי מציע לך ליצור קשר עם אחד הבובנאים פה ולבדוק את האפשרות לקנות/ללמוד. יום טוב , עומרי

אני דווקא הכנתי כמה בובות מקסימות

ללא שום ידע בתפירה וגם לא בבובנאות ... "רק" סדנה אצל דבוש
ייתכן שיש במאמרים סדנה מצולמת. אני אחפש במועדפים שלי אבל זה אולי ייקח יומיים-שלושה .

היי חגיתוש,תודה על המחמאה....אבל

את לא תפרת מכיוון שאני תפרתי לך. בחזרה לשאלה עם הבובות.....אפשר להכין בובות על אותו בסיס בלי זכויות יוצרים אך עלייך לתפור בעזרת חוט ומחט. זה לא קשה למען האמת. מעוניינת? דבוש

דבוש../images/Emo24.gif

שלב הספוג לא דורש תפירה אלא הדבקה ואני נזכרת עכשיו שבאמת חלק מהפליז תפרתי אבל תפירה מאוד פשוטה ו"פרמיטיבית" (לא מכונת תפירה).

הבובות האלו הם לא כזה דבר קשה

אם שמת לב זה נוטה יותר לבובת גרב. ללמוד להכין דבר כזה ביום זה לא בעיה בכלל...

CherryBlossom1

New member
שלום גם לך

לא הכוונה היא לא לבובות האלה ספציפית. זאת רק דוגמא, ובתור מישהי שלא מבינה כלום בבות נראו לי כמו סתם בובות רגילות שמלבישים של היד. אני מבינה שפה לא יוכלו לעזור לי, אלא רק להסביר דברים מאוד כללים ולא מועילים. תודה בכל זאת. ביי.

על מה הזעף והזעם? על אחד מגיב ובהתאם

להבנתו, לידע שלו ולרצונו הטוב. גם כדי לבנות "סתם בובות" כהגדרתך - נדרש איזשהו ידע (שאינו סודי, טיפה טיפה חיפוש בגוגל ותגלי הכל - כולל מגזרות). נכון שהכי נוח היה אם האחרים היו עושים הכל בשבילנו....

אם ככה, נסי את זה

כאן הקישור אם לא מתאים - הקישי בגוגל Puppet patterns וראי לאן זה מוביל רק טוב אילן

למעלה