צריכה הצעות למתנות.....

שמופית

New member
צריכה הצעות למתנות.....

חמותי תטוס לארה"ב עוד חודש לבקר את הבן שלה (אחיו הגדול של תמיר), אישתו והתינוקת שלהם בת השנתיים. שלושתם חוגגים יום הולדת בקיץ והזוג חוגג יום נישואין (6). אני רוצה לשלוח איתה מתנות וצריכה הצעות... לילדה נשלח כנראה ספר ובטח נקנה גם איזה משחק, לבחור חשבנו לקנות דיסק עם שירים ישראלים ולאישתו - ספר בעברית (בכל זאת, קשה להשיג ספרים בעברית במרילנד...). הבעיה שלי למעשה היא המתנה המשותפת ליום הנישואין. אני צריכה רעיונות למשהו לא גדול, לא שביר ולא יקר מדי. עזרה ? מישהי ? מישהו ? (ואם יש רעיונות למתנות אחרות לכל אחד בנפרד - אני אשמח לשמוע !)

fila

New member
רעיונות....

אמנם אנחנו לא מתחרים במבחר הענק של הטקסטיל בארה"ב אבל הסגנון כאן שונה לדעתי. אולי סט מצעים בעיצוב מקומי כמו של כיתן? או מפה מפישתן או אורגנזה? גם לא תופס מקום במזוודה ומאוד יפה

limor 2

New member
אולי מן חבילה מפנקת של שמנים

לעיסוי ולפינוק. אולי בגדים תחתונים.. שניהם יהנו מזה..

רחלילי

New member
אם הם בענייני אוכל אז אפשר לשלוח לה

ם כל מיני תבלינים ושמן זית (אולי לא שמן) אבל תבלינים שבארץ יש ושם אולי לא. ואם הם לא בעניין אז תלוי מה הם אוהבים האם הם שם עוד הרבה זמן? האם האשה והילדה דוברות עברית? אולי ספר טוב? לילדה אולי קלטת משהו בעברית של וידאו? האם הילדה מכירה אתכם? אולי גם להקליט את עצמכם בוידאו ולשוח להם איחולים וברכות וגם צילום וידאו של איזה מפגש משפחתי שלכם משהו לא מבויים כזה (רק אם בא לכם לגרום להם לגעגוע ולהזכר בתחושה של בית). מה עם ספר בישול נחמד של דברים שהם אוהבים לבשל? או של סלטים ישראלים טובים?

רחלילי

New member
ולאישה אפשר גם משהו של טיפוח מים המ

המלח. תיירים מאד מתלהבים מהמינרלים של ים המלח - כל מיני מסכות ודברים שעושים טוב לגוף וים כזה בטוח אין שם.

kisses

New member
שמופית מה שאני תמיד מציעה לקנות

למי שגר בחו"ל זה ברכת הבית מכסף או חמסות למניהן. או כל מיני דברים שעשויים מכסף כגון, פמוטים, מנורה וכו .....

אתי@

New member
אני חושבת שמשהו שיש רק כאן

יש חברה שמייצרת מוצרים מעץ מצויר - מתקן לעיתונים, מתקן לדיסקים, תחתיות לכסות, מגשים וכו´ אני לא זוכרת את שם החברה, אבל הם עושים דברים משגעים ומקוריים, שלא נראה לי שאפשר למצוא במקומות אחרים בעולם. החנות שלהם נמצאת בשינקין, אבל את המוצרים שלהם מוכרים גם ברשת "קלאסיקה". בנוסף, אפשר משהו בתחום הנרות - נרות מענינים (למשל, יש לי נר משגע בצורת אקווריום) או כלי מיוחד לנר. אפשר גם סט מגבות, אבל לא בטוח שזה כל כך כדאי, בטח שם הכל יותר טוב ויותר זול...

יעלי2

New member
הצעה למתנה יפה ופרקטית../images/Emo106.gif

(כתבתי הודעה ארוכה אך היא נמחקה באיתחול!!!) מצעים זוגיים למיטה. דודה שלי קנתה לבנה שגר ב LA עם אשתו ובנו התינוק לחג פסח סט מצעים. ההתלהבות היתה רבה. זה אפילו יחוך לחסוך (אם רוצים), מתנה לה ולו. סט מצעים יפה, מאוד מוערך על ידי מי שמקבל אותו. ממליצה לך לשקול בחיוב. נ.ב. כל מה שיש פה יש שם ובגדול, ולהיפך. זה לא צריך לעצור אותנו מלפנק אחד את השני. אני מסכימה לגבי כלי הכסף שהם יותר מיוחדים, אבל אני אישית בעד דברים פרקטיים, ותמיד חושבת פעמים אם להביא פריט מיוחד שלא יתאים לבית של בני הזוג (ומעדיפה כך גם לגבי עצמי). על כל פנים, לשיקולכם.

שמופית

New member
תודה לכולן על ההצעות !!!

הבעיה היא שהזוג ישראלים ויש לילדה את כל הקלטות והספרים האפשריים... בקיצור, אני אשמח לשמוע על עוד הצעות (ושוב תודה על הרעיונות ! יש כמה שאנחנו בהחלט נשקול)

shelycat

New member
תארגני להם.......

GOODY BAG נוסטלגי וכייפי עם כל מיני דברים שאפשר להשיג רק פה ושיזכיר להם כל מיני דברים מעברם כאן כמו במבה, מסטיק גולים או בזוקה, קפה תורכי אמיתי, גופיה ישנה עם חורים
, מגבת צבאית, דיסקית צבאית (אפשר להכין בריקושט או למטייל נדמה לי) עם השמות שלהם, סנדלי שורש/דפנה, כפכפי גומי של פעם וכל מה שתוכלי לברר מבני המשפחה שהם אהבו/שנאו בעבר.

למעלה