צריכה הצעות....

לילך1

New member
צריכה הצעות....

החלטתי להכין לאמא שלי ליום הולדת שלט לכניסה של הבית (כאן גרים....) זה משהו שהיא רצתה מזמן שאני אכין לה ועכשיו זו הזדמנות טובה.. אשמח לכל הצעה שתוכלו לתת לי או דוגמה שתוכלו להראות לי והכי חשוב ...איך לעשות את האותיות ????? חשבתי על שבלונה אבל אני מפחדת שלא יצא ישר....

popo11

New member
זה ממש פשוט

אותיות אפשר לקנות בכל חנות יצירה ולהדביק על השלט עם סופרגלו. אפשר גם לצבוע אותם. אפשר גם לא. הדוגמא שצרפתי זה לחדר של בת של חברים (נחשתם נכון קוראים לה נעה). שני הצבעים נוצרו בשיטה של הנר, הפיות מתוך פוסטר, בשביל הכתוב השתמשתי בסרגל ועפרון. כל השאר נקנה באותה חנות יצירה. הצלחה !

גלי!

New member
הדרך שלי

אני בד"כ מוציאה ממדפסת את סוג הפונט ובגודל שאני רוצה ואח"כ מעתיקה את זה בעדינות על השלטץ זה די הרבה עבודה אבל יצוא יותר יפה ממדבקות שאחרי כמה חודשים מתחילות להתקלף בהצלחה!!

גלי!

New member
אני מעתיקה את זה כך:

אני מדפיסה את זה על דף לבן רגיל במדפסת ואז עם קופי עדין בצבע שחור או בשיטה יותר טובה: לוקחת עפרון ציור רך וצובעת בחלק האחורי של הדף ואח"כ עוברת עם עפרון דק על האותיות. זה בעצם יוצר כמו נייר קופי עדין ומעתיק חלש את האותיות על השלט. אח"כ אני צובעת אותן עם מכחולאני מקווה שהבנת כי זה מאוד פשוט וקל!

לילך1

New member
בהחלט פשוט.....

יופי...תודה .....האמת שזה מה שחשבתי אם לא אמצע רעיון אחר

איך לכתוב על השלט:

אפשר לקנות משחת זהב/כסף ולכתוב עם זה ממש כמו עם עט זה יוצא מקסים! אותי שאלו אם זו הלחמה...

בזמנו הכנתי שלט כניסה לדירה

באמצעות מסגרת יפה שמצאתי ב-CLIP ART של WORD והוספתי כיתוב. יש יופי של דוגמאות מסגרות ורקעים בתוכנה. אם את צריכה עזרה להגיע לזה - אני לרשותך. את התדפיס הדבקתי על קרטון ביצוע ואת כל ה"קונסטרוקציה" - על הדלת. עכשיו אני רוצה להכין במתנה שלט עם מספר הבית, שיתלה על הקיר החיצוני של בניין. שוב, "הורדתי" ספרות מאותו מקור. אני אדביק על לוח עץ ואצפה בלכה עמידה שהומלץ עליה פה בפורום. אגב, בבקשה, עצתכם אם זו הדרך הטובה ביותר. יפה

ayelet i

New member
שלט...

מצרפת תמונה של שלט שהכנתי. נורא פשוט להכנה : 1. מדביקים תמונה על השלט (כך שתכסה את כל שטח השלט, או, כמו שעשיתי אני - צובעים את הרקע ומדביקים תמונה קטנה יותר מעל) 2. צובעים את המסגרת אם צריך (אצלי היא צבועה בזהב) 3. מורחים סטפ 1+2 ע"מ ליצור את הפיצוצים. (אני מורחת מעליהם משחת נעליים - זול יותר מאשר כל דבר אחר - ויוצא יופי) 4. לכה. 5. האותיות - אני אוהבת את אלה המוכנות מהעץ. אפשר למצוא אותן בכל חנות ליצירה. מחקתי את שם המשפחה ע"צ לשמור על פרטיות בעלת השלט - אבל השארתי את השם ע"מ שתראי איך זה יוצא. וזהו. אם יש לך שאלות - אני אשמח לענות.

אני מנסה לצרף קובץ DOC

לשלטים שלי ולא מצליחה ולכן אני שולחת אליך ב-MAIL. הוספתי את הקישור אל הקובץ באופציה "צירוף קובץ", הכנסתי כותרת שם וכותרת זהה בגוף המסר - ולא הולך לי. אם תדריכו אותי בבקשה איך לצרף את הקובץ להודעה - אעשה זאת בשמחה פה.

popo11

New member
תבדקי מה גודל הקובץ

יכולות להיות שתי בעיות
קובץ צריך להיות פחות מ-250 K.
לפעמים יש בעיות עם השמות שהם ארוכים מדי (יחד עם המיקום שלו על המחשב שלך ) וזה עושה המון בעיות.
לפעמים המערכת של תפוז עושה פרצופים סתם

מאילי

New member
שיטה נוספת

אני עיטרתי את לוח העץ המקובל לשלטים ברצועות מפיות (דקופאז´)ועל זה הדבקתי אותיות מעץ שניתן לקנות בחנויות היצירה לפי אות אותן צבעתי בצהב. יצא נהדר.

avidadon

New member
את יכולה להשתמש בסול

כדי לכתוב את האותיות, וכדי שיהיה ישר פשוט תשתמשי בסכין יפנית עדינה..

NFN123

New member
כמה שיטות...

קודם כל את יכולה להכין שבלונות בעצמך. את מדפיסה את מה שאת רוצה שיהיה כתוב, בפונט יפה כלשהו, שימי אותו מעל שקף (שזה קצת קשיח, וכדאי שיהיה בצבע כלשהו ולא שקוף כדי שתוכלי לראות איפה בדיוק האותיות) ובעזרת סכין יפנית לחתוך את האותיות. ככה זה לא יצא לך עקום... אבל זה די הרבה עבודה. חוצמזה, אני גם הכנתי הרבה שלטים בעזרת פימו. זה יוצא ממש יפה ואפשר לפסל לאיזו צורה שרק רוצים... הייתי מצרפת תמונה, אבל גם כבר נתתי את השלטים

למעלה