צריכה הרגעה דחופה

z1a1k

New member
צריכה הרגעה דחופה

אני בשבוע 19, גילו כבר בסקירה המוקדמת קלאב פוט ברגל אחת, עברתי אתמול שוב אולטראסאונד כדי לבדוק אם זה תנוחתי או אמיתי... הקלאב פוט אמיתי.
חרשתי את האינטרנט והפורומים, קראתי בנושאים רבים ואני מרגישה שאני הולכת לאיבוד.
נרשמתי לכאן,מרגישה אבודה.

חושבת על כל הטיפולים, הגבסים והסנדלים המיוחדות.
ועל זה שיהיה לו הבדל ברגליים.
קראתי שהרגל עם הקלאב פוט היא קטנה וצרה יותר, קטנה במידה אחת או שתיים.
אני מפחדת כשהוא יגדל ויהיה מודע לעצמו זה יפריע לו שכף הרגל של הקלאב פוט שונה מהבריאה, שתהיה לו בעייה עם נעליים רגילות.
אני מפחדת ומתוסכלת. דואגת מאוד, עוד לא נולד ואני מרגישה שכאילו אני מרחמת עליו.

יש פה משהיא בפורום שהילד/ה שלה כבר גדולים והיה להם קלאב פוט ברגל אחת, ותוכל לומר לי האם ההבדל בין כפות הרגליים ניכר??

מצטערת, זה ארוך, אני כותבת ולא מפסיקה לחשוב על זה.

טאניוש

New member
הי

הקלאבר שלי בן 10 וחצי. אני כבר כמעט ולא כותבת בפורום הזה, גם כי הדברים השתנו וגם כי פשוט לא זוכרת כבר (כן, כרגע נראה לך שעולמך חרב, אבל למעשה... שוכחים).
&nbsp
הטיפולים מתרכזים בחודשים הראשונים. הגבסים נגמרים אחרי חודשיים, הנעליים נועלים עד גיל 5 (נראה לי. פעם ההמלצה הייתה פחות). מהרגע שהילד הולך, נועלים רק בשעות שינה. אני לא עשיתי מזה סיפור, גם הילד שלי. שמים נעלים כמו ששמים פיג'מה.
&nbsp
הבדלי רגליים - לדעתי לבן שלי יש הבדל של כמידה, פחות או יותר. זה לא מפריע לו בשום צורה שהיא. למעשה חוץ ממני אף אחד לא מודע לפער הזה, כולל הילד עצמו. אין בעיה לא עם נעליים ולא עם סנדלים, אם כי אני מקפידה על כאלה מאיכות גבוהה. אם זה כל מה שמפריע לך, תסירי דאגה מלבך.

את יכולה להרגע

הקלאבפוט שלי בן חמש +, ילדון מקסים חכם ודעתן, שמשחק כדורגל מעולה!! יותר טוב נכל הילדים עם הרגלים הבריאות
משחק כדורסל מטפס על עצים, רץ מדלג קופץ. הכל הכל!!
הרגל עם הקלאבפוט קטנה במידה מהרגל הבריאה, היא יותר דקה. אני שמה לב לזה וכשקונים נעלים אותי זה קצת מבאס, הוא לא שם לב לזה וכמובן אף אחד אחר לא.
עם גרבים בכלל לא רואים הבדל בין השוקים.

התקופה הראשונית עם הגסים ואחר כך עם הנעלים, לא קלה, זה המון תעסוקה אבל ברגע שמתרגלים זה עניין שבשגרה. שניה אחרי שמסיימים עם הנעלים סביב גיל 3 (4) שוכחים שזה היה.
המון המון בריאות.

z1a1k

New member
תודה!

תודה רבה לכן! אתן מאוד עוזרות לי, ומרגיעות אותי.

z1a1k

New member
תודה!

תודה רבה לכן! אתן מאוד עוזרות לי, ומרגיעות אותי.

הכל יהיה בסדר !!!

ממש כך! מצדי כטכנאי שרואה את הילדים מזה שנים ארוכות, אפשר בהחלט לומר שכולם מתגברים והרפואה של היום פותרת את הענין. יהיה בילבול מוח, אבל פחות או יותר, לא מעבר לכך. הבדל קטן בגודל כפות רגליים (קטן ! וגם זה לא בטוח). חופש תנועה מלא בגיל בגרות ! לא ניתן יהיה להבחין בהבדל, ועד היום גם את לא הבחנת במי שהיה בילדותו קלאב פוט (בישראל מאות לידות קלאב פוט בשנה ! ) . ואכן הדבר החכם ביותר לעשות זה לפגוש ילדים בוגרים שהיו קלאב פוט, ואת הוריהם כמובן. וכמובן להיות חלק מהפורום כאן ובפייסבוק. הקשר עם ההורים חשוב מאד וכמובן מלא "טיפים" על איך וכמה ומתי. וגם לי אפשר לבלבל את המוח כמה שבא (מעל 20 שנה בתחום כטכנאי אורתופדיה), אשמח לחלוק מניסיוני.

הגעת למקום הנכון

אז כאמא לילדת ק"פ ברגל אחת אני יכולה לומר לך שחוץ ממני אף אחד לא ממש שם לב לזה (גם אחרי שאני מראה לא ממש מבינים מה אני רוצה...)
לה זה ממש לא מפריע ,היא מתעמלת, רוקדת וקופצת כמו כולם ואף יותר טוב.
כן יש הבדל במידת הנעל בין הרגליים אבל זה הופך את קניית הנעליים לחוויה ואנחנו כל פעם נהנות לאתגר את מוכרת הנעליים בחנות במציאת הנעל המתאימה

את מוזמנת לבוא ולפגוש אותה ולראות ביצמך את ההבדל בין הרגליים, היא תשמח להראות לך...

אם את רוצה תכתבי לי במסר, אנחנו גרים במרכז
בהצלחה
&nbsp

למעלה