צריכה התייעצות

angelee1

New member
צריכה התייעצות

אני מתלבטת בין הדגמים הבאים: נגן MP3/MP4 Sandisk Sansa e140 1GB נגן MP3/MP4 מבוסס זכרון פנימי iBead iBead400 1GB נגן MP3/MP4 TrekStor i.Beat organix 1GB העניין הוא שה-SANDISK לא קורא תיקיות בניגוד ל- IBEAD, והבנתי שגם ה-TREKSTOR מומלץ. בעייה נוספת, שלכולם חוץ מה- SANDISK אין אפשרות הרחבה. מה הייתם ממליצים??? העניין דיי דחוף.. המון תודה!

shay0600

New member
לפי דעתי

ה IBead כי יש עליו ביקורות יותר טובות אבל ההחלטה היא כולה שלך ואת צריכה ליבחור את הנגן לפי הצרכים שלך

shay0600

New member
למשל הביקורת

הזו של ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101732,00.html אאל"ט זה הנגן היחיד שקיבל ציון חמישה כוכבים

angelee1

New member
נכון

קראתי את זה, מצד שני, לא נראה עד כדי כך ככתבה אמינה, אלא כמו פרסומת. אני מאמינה שאכן דברים רבים שנכתבו היו נכונים, אך הרבה פרסומת על המוצר... ועוד שאלה- 500MB יספיק? או שבאמת עדיף את ה-1GB? בסך הכל אני צריכה את זה לאימונים, ולטיול.

gozmo

New member
יכל להמליץ בחום על סאנדיסק

אומנם רק ביום שישי קניתי אבל אני יכל להגיד לך מניסיון ממש אחלה של נגן שומעים טוב וחזק ניתן לסנן לפי שם דיסק, שם האומן,סוג מוסיקה וחידוש נוסף שאת יכולה ללחוץ על שירים בזמן שהם מתנגנים על FAVORITE וכך ליצור רשימה מהשירים שיש לך בנגן. רדיו בשמיעה ראשונה נשמע איכותי וקולט את כל התחנות. בצעתי עדכון לנגן- קל פשוט נוח ונוספו אופציות חדשות. נראה לי בגלל שהוא כרגע הנגן המוביל של החברה הם ימשיכו לעדכן ולהוסיף אופציות חדשות לנגן (לדוגמא הפעם הוסיפו את האופציה סידור שירים לפי המספר שלהם באלבום) חסרון שדי מפריע הוא שאין עברית ניתן לכתוב על שם קובץ בעברית אבל הוא מונע את האפשריות סינון אחרות. אני מכור למוסיקה לכן 1G הוא ממש חובה במיוחד שאני אוהב להוסיף עוד דיסק ועוד דיסק לכן נראה לי שגם כרטיס הרחבה היה חלק מהחשיבה לעתיד. לבסוף אני לא יודע מהמחיר של הנגנים האחרים אבל הוא נחשב יחסית זול ובאמת נותן הכל.

angelee1

New member
השאלה היא על איזה דגם?

גם ב- sandisk יש הרבה מאוד דגמים...

crazy monkey

New member
למה סאנדיסק לא קורא תקיות?

לי יש את הכסוף של הג'יגה והוא קורא תקיות יפה מאוד.. בלי להעליל עלילות שווא בבקשה...

angelee1

New member
זה ממה שקראתי...

לי אין מה להגיד מתוך נסיון (לעומת מצלמות דיגיטליות...)... בכל מקרה- דיי לחוץ לי לקנות את זה מהר... מה הייתם הכי ממליצים מכל ה-3 דגמים???

crazy monkey

New member
לא מכירה את השניים האחרים

אבל לי יש סאנדיסק קטן ואפור של ג'יגה ואני מאוד מרוצה ממנו...

angelee1

New member
מה הדגם שיש לך?

אם תוכלי לתת זה יעזור, ואם יש מישהו אחר שיוכל להמליץ לי על דגם טוב. סביבות ה-1,000 ש"ח..

angelee1

New member
מישהו??

מצטערת שאני מנדנדת... אבל זה דיי לחוץ לי, ונראה שאתם דיי מבינים בענינים פה, ככה שאני לא מבינה למה לא עונים לי...

gt-master

New member
כל סדרת ה IFP700 מעולה.

לטעמי הנגן פלש הכי טוב שיש. בנוי טוב,נשמע פצצה ,רדיו עם קליטה מרשימה,הקלטה ברמה מקצועית, זמן סוללה מדהים של 40 שעות על AA אחת (בפועל פחות אבל עדיין המון), מגיע עם אוזניות מעולות בשווי 120 שקל +-. בקיצור גם מי שיחלוק עליי יודע שזה מהנגנים שבטופ.

TheRealDeal

New member
אני חולק עליך ../images/Emo13.gif

ואני מסכים שזה אחד הנגנים הטובים. החיסרון שלו הוא הממשק. איכות הסאונד זה משתנה, אז דעתי לא חשובה מדי.

gt-master

New member
לא מבין מה הבעיה בממשק?

בתור אחד שיש לו די הרבה נגנים ,לדעתי הממשק שלו נמצא ביחס ישר לכמות הפיצ'רים שלו ולכמות הלחצנים. יש לו תפריט אחד הצורת איקונים שמאוד ברור שבו בוחרים שימוש (רדיו,MP3,הקלטה) בדיוק כמו בכל נגן אחר,ויש לו תפריט מיוחד להגדרות הרבות מאוד שניתן להגדיר ושהופכות אותו לכזה טוב. כשהנגן פשוט מדי כמו סוני או איפוד אז אתם אומרים שאין בו שום דבר ושלא שווה את הכסף אבל בממשק נוח. כשנותנים לכם הכל בנגן אחד אז מן הסתם הוא יותר מורכב. לא הבנתי את המשפט--איכות הסאונד זה משתנה--?? מה משתנה? הוא כל הזמן איכותי ונשמע מצויין בהשואה לכל נגן אחר.

angelee1

New member
אז לדעתך כדאי לי לקנות את iriver

בדגם של IFP799 או את ה- TrekStor i.Beat organix- שניהם 1 ג'יגה.

יאיר B

New member
אם הבחירה ביא בין שניהם -

לדעתי האיריבר לוקח (בכל הפרמטרים).

TheRealDeal

New member
התכוונתי שכל אחד וההגדרה שלו

לסאונד טוב, אני אישית מעדיף את האייפוד שלי, אבל אין לי בעיה עם האייריבר. ולא שהאיכות סאונד משתנה. וזה ברור שככל שיש בנגן יותר פיצ'רים ככה יהיה קצת יותר קשה להתמצא בו, אבל אני, כאחד שרגיל לאייפוד שלי, קצת מתעצבן מזה, אבל לכל דבר מתרגלים, אז זה שטויות. המלצה שלי לנגן MP3 תהיה האייריבר הזה, כנראה.. או אולי אייאודיו G3.

למעלה