צריכה חוות דעת על מלון מרינה קלאב

chili3

New member
צריכה חוות דעת על מלון מרינה קלאב

באילת. אחותי חושבת לנסוע לשם עם הילדים. מישהו היה? מכיר? תודה

מרינה קלאב אילת

מדובר במלון סוויטות(דירות)ברמה של -4 כוכבים,מיקום מצויין באיזור בתי המלון מרחק הליכה קצר מהים והטיילת. כל החדרים הם סוויטות (בגדלים שונים) סוויטה סטנדרטית היא חדר שינה וסלון,יש בסוויטה מטבחון מאובזר. במלון יש בריכה ,יש אפשרות לספורט ימי חופשי ,הפעלות של צוות הבידור. סה"כ מתאים למשפחה שאינה רוצה להוציא הרבה כסף, צריך לקחת בחשבון שהאוכל לא מדהים,המלון עממי,ולא חדש. אם לא מפתחים ציפיות גבוהות מידיי לא מתאכזבים.

שמר2

New member
מלון די מעאפן

בעקרון זה מקום של המתפשרים על איכות לטובת מחיר: דירות מיושנות שממש לא נותנות הרגשה של מלון, ומתכונת פעילות (ספורט ימי פשוט ללא תשלום, מתקני מנגל ותשלום פר סוויטה ולא פר אדם - מלבד הארוחות) שהופכת את המלון לעממי ונמוך מדי (ע"ע קלאב הוטל, רק בלי אפילו טיפת הפאר שיש בו).

../images/Emo42.gif אז בואו אני יחדש לכולכם!!!

טוב קודם כל זה מלון 5 כוכבים ומלון רק של סוויטות המלון נמצא במועדון הבין לאומי RCI- מועדון תחלופת נופש... זה כבר אומר שהוא עומד בסטנדרטים בין לאומיים!!! דבר שני הייתי שם כמה פעמים וזה אחלה מלון יש לך סלון, מטבח, חדר שינה (יש חדרים עם שני חדרי שינה) מקלחת ושירותים יפים מאוד, בדרך כלל שנכנסים למלון מקבלים או יין קטן או קודולד לפעמים גם תיק לים כל מיני הפתעות נחמדות כאלה. יש חדר אוכל גדול- ארוחות בוקר כוללות כל מיני סוגי לחמים, סלטים, גבינות מעדנים בימי חול יש פנקייקים וחביתות בנוסחים מסויימים (גבינה וכאלה בפנים) סוגים שונים של קורנפלקסים, ופירות מיצים טבעיים ושתייה חמה. בארוחות צהריים יש לכם את הסנייק בר שיש שם דברים קלילים ויש גם את החדר אוכל. ארוחת ערב יש סלטים, לחמים/לחמניות/פיתות, אורז עוף ארוחת ערב טעימה לדעתי ושתיה קלה. יש לכם מכבסה במלון, כל יום גם ביום שבת באים ומנקים את החדר שמים נייר טואלט, שמפו סבונים וכו'... ומסדרים את החדר כמובן.... יש צוות בידור לילדים וכמובן גן לילדים בריכתת שחייה גדולה ועוד בריכה לילדים ויש לכם גם מרינה בתוך המלון שנותנת בחינם קייקים וסירות פדלים אופני ים בחינם לאורחי המלון!!! אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול אני יענה לך עליהם... יש לנו יחידת נופש שם והלכנו לשם כמה פעמים וגם פעם מכרנו אותה והמשפחות יצאו מרוצות מאוד... בקיצור אחלה מלון לדעתי- הרבה השתנה בו!!!

למעלה