צריכה חיבוק

yorck

New member
צריכה חיבוק ../images/Emo7.gif

מצב הרוח שלי בגובה הדשא, הטיפולים לא עוזרים לי הזקיקים שלי פשוט מסרבים לגדול, לפעמים יש לי תחושה שהם עקשנים יותר ממני. היום ראיתי מישהי שעובדת בקופת חולים ועזרה לי לפני חצי שנה עם הטפסים כשהיתה לי הפלה, בהתחלה היא ישבה מאחורי דלפק ולא הבנתי למה היא עושה כאילו היא לא מכירה אותי, כשפניתי לפקידה אחרת, היא קמה במהירות ונמלטה מהחדר, הספקתי לראות שהיא בהריון, היא פשוט פחדה ממני, שאני יעשה לה כנראה עין הרע או משהו כזה. בא לי לצעוק לה בפרצוף, זה שהמזל שלי נאחס ואני מתייסרת וסובלת ובוכה לא עושה אותי מפלצת שרוצה שכולן תיסבולנה כמוני, רציתי להגיד לה שאני מאחלת לה את הכי טוב שאני מאחלת לי ולא פחות. שעה אחר כך פגשתי שכנה של אמא שלי שאמרה לי "נו יאללה כנסי כבר להריון" כאילו זה פשוט כמו לצבוע את השיער, וגם עליה רציתי לצעוק בפרצוף, איזו זכות יש לה לפנות אלי בעיניין כל כך פרטי בכזאת סחבקיות בקולי קולות במדרגות של הבניין, מי היא בכלל שאני חייבת לה דין וחשבון?! (אני בקושי מכירה אותה). ובא לי להכנס למיטה להתכסות מעל הראש ולישון עד שכל העצבות הזאת תעבור לי. אבל מסתובבים לי בין הרגלים כמה קרציות שמונעות ממני לתת לנפשי להרגע (בעלי ברגעים כאלה הוא אחד מהן, פתאום הוא לא יודע איפוא המגבות הנקיות, ואיפוא המכנסיים השחורים, ושאני יכבס לו את החולצה מחר לעבודה ועוד כל מיני דברים שבנקודה הזאת מוצאים אותי מדעתי) הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!

יעל@

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אז מאיפה מתחילים - זה שהזקיקים עדיין לא גדלו זה לא אומר כלום כי הם עוד יגדלו, אולי לוקח להם קצת זמן... ולפעמים דווקא במצבים שהמצב רוח שלנו כל כך ירוד ואומרים לנו משהו אנחנו מאוד רגישות, ואולי אנשים אומרים או עושים דברים בתמימות ולא בכוונה כמו שנראה לנו. ואני מדברת מתוך חוויות שלי - לדוגמא אחת המורות תמיד טרחה לעדכן אותי מי בהריון... ואני עם הרגישות שלי חשבתי שזה כדי לגרום לי קצת לצביטה בלב, אבל שקצת התאוששתי הבנתי שהיא בעצם מנסה לגונן ולהגיד לי כדי שאני לא אגלה בהפתעה (מרוב טוב לפעמים יוצא עקום לאנשים). אני לא חושבת שעובדת קופת החולים פוחדת מעין רעה, זה אולי כי היא הרגישה לא נעים ולא רצתה לתת לך להרגיש תחושה לא נעימה. והשכנה, למי אין שכנה או דודים כאלה שרק רוצים שניהיה בהריון. ולגבי הבעל אתמול אני החלטתי לשתף את בעלי באיך שאני מרגישה, בעצב הגדול שלי, באבל שלי על עצמי ועלינו. ואני חייבת להגיד שכל הזמן רק רציתי לגונן עליו, וכשאמרתי את הדברים הרגשתי טוב, וזכיתי לחיבוק ולפרגון ולתמיכה. כנראה שלא צריך לגונן עליהם כל הזמן אלא לשתף אותם ולהגיד להם להיות קצת יותר רגישים עכשיו. שולחת לך חיבוק גדול, ולפעמים לא מזיק להכנס קצת למיטה ולהתעורר בבוקר חדשים עם כוחות מחודשים, ומחר יום חדש. אוהבת יעל

שירלי.ה.

New member
יקירה, אני כל-כך מבינה. שולחת לך ../images/Emo24.gif

ומקווה שהכל במהירה במהירה יהיה מאחוריך. תזכרי שאנשים לא כל-כך חכמים ולא מבינים ואל תצפי מהם ליותר מידי ותשתדלי לצפצף על התנהגויות או שאלות שלא נראות לך
ויודעת מה? אולי דווקא יעשה לך טוב להכנס מתחת לשמיכה ולבכות ולצעוק ולהוציא הכל החוצה. ואולי מה שאני הייתי עושה בתקופות ההן, הדבר היחיד שהרגיע אותי ברגעי מצוקה אלו היה לקחת את האוטו עם בעלי (הוא נוהג) ולסוע ולסוע ולסוע סתם בלי מטרה. לבהות באורות הלילה ולשתוק (או לדבר מה שמתאים לכם).
שירלי.

הנה חיבוק ../images/Emo24.gif

אנשים לא יודעים איך להתנהג. זה כבר ברור. לפעמים דוקא אנשים שאת רוצה שידעו וישתתפו עושים כאילו הם לא מבינים אף רמז, ואנשים שאת ממש לא רוצה לשתף בחוויות שלך הם אלה שנדבקים ושואלים. אני סיפרתי לסבא שלי (הוא היחיד במשפחה שיודע), ומאז הוא מגונן עלי כל פעם שמישהו מתחיל משפט שיכול אולי לפתח את הנושא הכללי של ילדים. קרה כבר שדוד שלי העיר שעכשיו התור שלנו להביא ילדים, וסבא שלי התנפל עליו ככה שאף אחד לא הבין מה קרה לאיש הנחמד והרגוע הזה... כשאנשים שאני לא רוצה לשתף שואלים שאלות, אני מחייכת בנימוס ואומרת שכל דבר בזמן שלו. עם זה אף אחד לא יכול להתווכח.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif יורק חמודה שלי

אני כל כך מבינה אותך. ההורמונים עושים בנו שמות, והופכים אותנו מאדם בוגר ואינטילגנטי לסמרטוט בכייני מלא רחמים עצמיים. ברגעים האלה אנחנו רואים בכל אדם אויב, וכל תגובה של מישהו היא ישר נגדינו
תנשמי עמוק יפתי, תתכופפי וחכי שהגל העכור הזה יעבור מעלייך. תגידי לכל הקרציות למיניהן בשיא הנימוס שאת הולכת עכשיו לאיבוד ושימצאו אותך כנראה רק מחר או מחרתים
תכנסי עמוק מתחת לשמיכה ותדמייני שבחוץ יורד גשם (אצלנו ירד קודם טפטוף קל שעשה את העולם הרבה יותר אינטימי). את יודעת איך מרתיחים חלב? שמים חלב בתוך קנקן, מדליקים את האש, ומסובבים אליו את הגב. כי כל זמן שמסתכלים עליו, הוא מסרב לרתוח. איך שמסתובבים הוא רותח וגולש
ככה גם הזקיקים שלך, מתעקשים ומתעקשים. אבל איך שתגידי להם "אונא לכם אני מתעלמת מכם" הם יעלבו ויתחילו לצמוח בקצב מבהיל. רק תחשבי איזה ילדים עקשנים יצאו לך מהזקיקים האלה
בואי תתחבאי כאן לידי, שני החתולים שלי יעשו לך מרומרומרום וילקקו אותך עד שתהיי רגועה
וגם
נועם

יפעתי&

New member
סלסלה מלאה ../images/Emo24.gifים וגם ../images/Emo23.gif

אני מסכימה עם מה שכתבו כולן ההורמונים עושים בנו שמות אז תתכסי בשמיכה ותשני שינה ערבה ומחר יהיה יום חדש וה
תזרח והזקיקים יגדלו ויביאו שמחה ל

TWEETY =^.^= 4

New member
מוסיפה לך עוד כמה טריליונים ../images/Emo24.gif

אך כמה טוב שהחורף מגיע ואפשר להתחבא תחת הפוך,,,,אבל החורף עוד לא פה, ומחר תזרח שמש חמימה חביבה ויפיפיה שתקח אליה למרומים את כל התסכולים, הכאבים והאכזבות.

רוני@30

New member
כרגיל, אני מקווה שהבוקר את מרגישה

.. יותר טוב, וששעות השינה מתחת לשמיכה עשו את מה שהן היו אמורות לעשות, ושעכשיו את יכולה להתמודד שוב עם העולם... שיהיה לך יום יפה ומוצלח היום!
רוני

../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif וכל מה שאת רוצה

רק שתרגישי טוב. קודם כל למרות שזה קשה, אני אומר לך לא להתייחס אל הפקידה הזו. לכי תדעי מה היא עברה עד שהיא הרתה??? אולי גם היא עברה מדורי גהנום, ועכשיו היא מפחדת נורא? לא שצריך להיות לך איכפת, אבל אני מיידעת אותך ומזכירה לך שיש אנשים המאמינים באמונות טפלות. ואני לא יודעת אם זה רע או טוב, ואני גם לא באה לשפוט אף אחד, כל אחד ומה שעושה לו טוב, אבל תזכרי זאת, ואין מה לעשות. אולי בחודש הבא, כשגם את תהיי אמן ואמן בהריון, תפחדי גם??? ואולי גם את תאמיני בכל מיני דברים? אולי.... הלוואי שתדעי בחודש הבא. ואני מציעה לומר לבעל בפה מלא על מצב הרוח, כדי שיתן לך מנוחה. לפעמים כמה דמעות גם עוזרות. גם לבעל להבין את גודל הכאב/עצבים וגם לנפש למעט להירגע. אני מאחלת לך רק טוב. והלוואי שהטוב יהיה קרוב קרוב.
נוספים. סאני.

אולה *

New member
../images/Emo24.gif חיבוק| ../images/Emo24.gif וגם ../images/Emo25.gif

שום דבר בטיפולי פוריות אינו פייר. והלוואי זה לא היה קורה לנו. אבל דבר אחד ברור לכולנו - אנחנו ננצח, נזכה להיות הורים. לכן, יום אחד בוכים, ולמחרת קמים וממשיכים הלאה.
אולה.

yaelhul

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ועוד ../images/Emo24.gif

בשבילך חמודה. אוף, איזה יום עובר עלייך!!! אני כל כך מבינה מה את עוברת. גם אצלי כבר אין יותר סבלנות לשום דבר ולאף אחד. כל הצרות של האחרים נראות לי קטנוניות וטפשיות לעומת מה שעובר עלי ואני פשוט לא רוצה לראות אף אחד. כשרק התחלנו בטיפולים, שמעתי מחברה שעברה את זה, על הימים שהיתה מסתגרת בבית ומנתקת את הטלפון כדי שאפילו אמה או חמותה לא יוכלו להתקשר. אז לא הצלחתי להבין את זה, אבל כנראה שהכאב והכשלונות המצטברים עושים את שלהם והופכים את הכל לקשה יותר ויותר עבורנו. לאנשים סביבנו בד"כ אין כוונות רעות. במקרה הגרוע הם פשוט טפשים וחסרי רגישות והם זורים לנו מלח בדיוק על השריטה המדממת... תנשמי עמוק יקירה. תחשבי מה הדבר היחיד שיכול להקל עלייך כרגע (כן, חוץ מהריון, בטוח יש משהו כזה) ונסי לעשות אותו. אולי לצאת קצת לבד להתאוורר, אולי לקנות לך ספר לשקוע בו, לראות סדרה מטומטמת בטלביזיה - מה שתגידי. תחזיקי מעמד, ואני מחזיקה אצבעות שמחר תזרח לך השמש ושהזקיקים ישמעו בקול הרופאים ולקול תקוותייך. עוד
אחד לדרך יעל (שכבר בישראל)

רינתילה

New member
מיליון חיבוקים ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

יורק חמודה! יש ימים כאלו שהם נאחס מושלם... אני מקווה שהעידוד כאן, הפוך של אתמול, והיום היפה היום עזרו במשהו לשיפור מצב הרוח. המצב של בעל שאינו עוזר אלא רק מחמיר את המצב מוכר גם לי. אצלי פשוט היה לו קשה לראות אותי חלשה, והוא היה מתרחק או מטיף לי מוסר על שאני סמרטוטית במקום לעשות את מה שהייתי זקוקה לו - כלומר לתמוך ולהתקרב. אחרי כמה שנים טובות של "חינוך" הוא מבין את עצמו ואותי יותר טוב, וההסכם הוא שאני גם עוזרת לו בכך שאני אומרת לו בדיוק למה אני זקוקה ברגעים הקשים. ותאמיני לי - המצב השתפר מאוד (אם כי תמיד יש מקום לשיפורים). לי זה היה שיעור טוב בלבטא באופן מדוייק את הרגשות והצרכים שלי ולו בלהיות רגיש ולאפשר לי להביע רגשות שליליים. אני חושבת שבעלינו הם שותפינו לדרך וחשוב לשתף אותם. תאמיני לי שהם מסוגלים להכיל את זה, גם אם בהתחלה זה קצת קשה להם. שוב המון המון חיבוקים
מקווה שהיום יותר טוב! רינת.

נועם@בת

New member
רינתילה. בעלך במקרה חבר של בעלי?

כי מה שאת כותבת זה תיאור מדויק של מה שקורה אצלנו בבית לפעמים
טוב לדעת שיש עוד בעלים כאלה. (האמת ששלי כמעט מושלם
אבל יש לו כמה נקודות זעירות לשיפור
) נועם

yorck

New member
היום שלי יפה יותר והרבה בזכותכן ../images/Emo42.gif ../images/Emo79.gif

קבלתי את עצתכן מאתמול, ובמקום לברוח מבעלי פשוט נגשתי אליו והנחתי את הראש שלי על הכתף שלו, בדיוק במקום שהכי רציתי להיות, נתתי לדמעות שלי להרטיב לו את החולצה (קצת), ואמרתי לו שאני שמחה שהוא לידי ושנורא קשה לי להתמודד לבד, וקבלתי חיבוק והמון המון הבנה שהיתה חסרה לי בזמן האחרון בעולם הזה (באשמתי!). והלכנו לישון מחובקים וקמתי הרבה יותר שמחה עם כמות תקווה חדשה שתספיק לי לפחות לעוד חודש טיפולים.
חוץ מזה כתבתי לכן שיר : הפעם זה יצליח הפעם זה ילך את מרגישה את זה בפנים כשאת הולכת עוד פעם לאולטראסאונד-זקיקים הפעם זה יצליח בולעת עוד כדור מחשבת ביומן ומחכה סובלת יסורי כאב של הזריקה הפעם זה יקרה תופעות הלוואי עוברות בשינה ועוד אצבע של רופא נדחפת לך לנשמה הפעם זאת הפעם או אולי בפעם הבאה ועוד מחזור אותך שוטף בגל של אכזבה הפעם רק הפעם את מרגישה את זה בפנים כשאת נושאת תפילת האלף שוב לאלוהים מזל שיש לי אתכן....

אהבתי את השיר שלך ../images/Emo79.gif

ואני שמחה שקיבלת את החיבוק שהית צריכה, ואפילו עוד יותר שמחה שמאגר התקווה שלך התמלא. מקווה שהוא לא יספיק להתרוקן לפני ההצלחה של החודש הקרוב!!!

אולה *

New member
שמחה בשבילך ../images/Emo39.gif

הפורום הזה מילא את תפקידו להיום - הוא העלה חיוך על פניך!
אולה

למעלה