צריכה חיבוק...

ש ק ד ב ת

New member
צריכה חיבוק...

צריכה חיבוק כזה גדול, חיבוק כזה עוטף, שיאמר הכל אחד כזה יחיד ומיוחד אחד כזה שאין יותר לאף אחד חיבוק ענק עם כל הלב חיבוק כזה, כזה שמרפא כל כאב חיבוק משכיח, חיבוק אוהב חיבוק שבא וממלא את הלב חיבוק מלא באהבה שלך חיבוק כזה, שממלא את הלב בשימחה חיבוק שמאיר ומחמם את כל הלבבות חיבוק ניפלא כזה, שמדליק את כל האורות. צריכה חיבוק כזה גדול צריכה חיבוק שיאמר הכל צריכה שתבואו ותגידו לי "אני כאן" כל כך צריכה שתבטיחו שלא תלכו עוד לעולם... שתאמרו לי שהכל היה חלום שתגידו לי שאתם כאן היום שתשכיחו את כל השנה האחרונה, הנוראה שתבואו ותאירו אותי לתוך אותה מציאות שונה, ניפלאה צריכה שתבואו אלי ולא תלכו לעולם צריכה שתופיעו ותאמרו לי "היננו כאן חי וקיים" צריכה שתחבקו חזק חזק ולא תעזבו צריכה אותכם כאן, קרוב קרוב צריכה שתבטיחו שיותר לא תלכו צריכה שתבואו ותרפאו את הלב צריכה שתופיעו ותאספו את השברים צריכה להרגיש את חלקי הלב שוב שלמים

HilOneT18

New member
את יודעת שאני כאן...

גם אם אני לא ממש כותבת פה בזמן האחרון עדיין אוהבת המון ושולחת לך חיבוק כזה גדול... רק שלא תיחנקי ממנו!

ממיתוש

New member
שקדוש..מוכשרת שכמוך..

תגידי שקדוש..מתוקה מוכשרת שכמוך..ספרת כמה פעמים אמרתי לך כמה אני אוהבת אותך..?!
את כ"כ מוכשרת שקדוש..באמת שכן..הלוואי שהיה לי רבע מהכישרון שיש לך..
אני יודעת שלא הייתי כאן איתכם בשבוע האחרון..ואני יודעת שזה לא בסדר..
אבל יש לי סיבה..השבוע..אנחנו עוברים דירה ואנחנו אורזים עכשיו והכל עם כל הבלאגן..אז לא היה לי כ"כ זמן..וגם עם כל המבחנים והכל..היה לי שבוע לחוץ כזה..אז
..אני מבטיחה לא לעשות את זה הרבה..
אוהבת אתכם כ"כ..את כלכם..אתם לא מתארים לעצמכם עד כמה..
ליאור

missundaztood

New member
../images/Emo24.gif מתוקה, ../images/Emo24.gif

אני שולחת לך מאה חיבוקים וכולם גדולים, עוטפים יחידים ומיוחדים לילדה כ"כ מיוחדת. כל חיבוק מלא באהבה ואם 100 לא יספיקו אתן לך עוד ועוד ועוד ו...
אני אסיים בישר שמצאתי-אני לא יודעת מי כתב אותו. שבירה ילדה אחרת כ"כ מיוחדת כ"כ מפוחדת. פוחדת ממילים פוחדת משתיקות שונה מאחרים, פודת משאלות. רוצה לדעת איך ולמה ומתי קוראת לים לבחור בה, נושרת אל כוכב. ילדה אחרת, כ"כ שונה. הורסת בעצמה את מה שהיא בונה ויש בה חלומות צורבים ויש בה כאבים. והיא יודעת שהאור נמצא שם אך לא מבינה מתי ואיך. ורק היא יודעת כמה היא שבירה. אני רק אוסיף שהאור אכן נמצא וכמוהו גם התקווה, הרי היא האור. וכמו שכתבת לי בעצמך, ועזרת לי: "לכולם כאן יש משברים...וכולנו בוכים,ולכולנו קשה,ולכולנו עצוב,וכולנו היינו רוצים שזה יקרה אחרת ויסתיים אחרת...יש פה שלל ילדים מקסימים,שעברו חוויות דומות לשלך ברמה זו או אחרת...שיכולים לעזור לה,לתמוך בך,לייעץ לך,להיות איתך ברגעים הכי קשים שלך ועם זאת גם ברגעים הכי טובים,שלל ילדים שיחזירו לך את החיוך ואת ההרגשה הטובה..שלל ילדים שיזכירו לך שאת לא לבד בעולם,שלל ילדים שישתפו אותך" ואנחנו, אני, כאן איתך ובשבילך בשביל לאהוב, לתמוך ולחבק
אנחנו פה לאסוף את השברים ולאחות אותם.

ש ק ד ב ת

New member
התקווה

ואם אי פעם תמצאי אותה, היאחזי בה בכל כוחכם. חמקמקה, שברירית, בוגדנית ויחידה תשנה היא מיד את חייך. מחוללת ניסים, מגשימת חלומות, נושאת אלפי הבטחות בחיקה, אך טרם תלכי שולל אחריה, קחי נשימה ארוכה. בשעות הקשות ביותר היא נוהגת להיעלם, להתפורר ולנטוש. ברגעי המשבר, האימה, הבדידות עיניים מלגלגות מרחוק היא תלטוש. נפשות עייפות, נפחו ואבדו כי ניטלה היא מהן ואינה, את הבלתי אפשרי תהפוך אפשרי תעניק כוח, רצון, אמונה. מטלטלת גורלות, כוחה אימתני, נצחית, אלוהית, חשובה בלעדיה חיים הם חסרי משמעות הלוא היא אחת, התקווה. -שקד שבהלם,מבולבלת,מפוחדת,תוהה,כואבת בעקבות הפיגוע שקרה 20 דקות סמול לביתי-

למעלה