צריכה חיזוקים חיוביים,

net the jet

New member
מלבד הגבשושיות העוגה מקסימה !

הצבעים נפלאים, הפרח מקסים, ואהבתי את כל האביזרים !

Hun1

New member
איזה ורוד מהמם!!!! והעוגה מתוקה../images/Emo20.gif

אני חושבת שרואים שאת משקיעה בעוגות שלך, אז נכון התפקשש טיפה הפרח אבל זה עדיין מקסים. כל הכבוד.

גאמידם

New member
חיזוקים חיוביים...חיזוקים חיוביים..

אמרת שאת צריכה חיזוקים חיוביים אז שלחתי... לא, באמת, אז קצת גבשושיות, אז מה? העיקר שזה ורוד! והאביזרים ממש יפים!

עוגה מאד מושקעת ומיוחדת

הכל מקסים מלבד הגבשושיות על העוגה העליונה. מדוע הציפוי יצא כל כך לא חלק ? בסה"כ היא ממש מקסימה ואין ספק שהילדה תהיה מאושרת

לילית462

New member
הפרח גבשושי כי העוגה התפרקה

אמנם אני כבר יודעת לאפות עוגה עגולה או מרובעת או מלבנית בלי בעיה (עם טונות נייר אפיה) אבל לא מצליחה לאפות בתבנית קצת שונה מבלי שהעוגה תתפרק ותישבר..... וניסיתי הכל !!! לא יכולה לשים נייר אפיה בכזאת תבנית.... שמתי על התחתית של התבנית אבל הדפנות מעוגלות.... אולי בכל זאת אני צריכה לנסות עם חתיכות יותר קטנות של נייר אפיה... אני כבר די מיואשת בנושא זה....

עוגה נהדרת! איזה ורוד מהמם!

עוגת בנות אמיתית. רק שתי הערות לי: האחת, לגבי הגבשושיות על גבי העוגה. אני מקוה שתתגברי על בעיית הוצאת העוגה מהתבנית (קבלת כאן המון טיפים), ואם תשתמשי גם בקרם סמיך כלשהו (קרם חמאה, למשל) תוכלי למלא איתו חורים וליישר גבשושיות ("שפכטל"). השניה נוגעת למשטח. לדעתי האישית היה מתאים יותר משטח בצבע בהיר יותר או נייטרלי, שהיה מבליט יותר את העוגה.

העוגה מדהימה!!!!!

זה מספיק חזק ?

למעלה