יש לי חמניות כפרח מרכזי,קצת חרציות,רוסקוס וירק "מנפח" אני מכירה את שיטת העבודה ,אולם לא יוצא לי זר סימטרי ,כזה שהמרחקים בין החמניות שווים,והן מפוזרות באופן שווה על פני כל הזר. מתסכל. אשמח אם מישהו יכול לעזור ..
אם את מכירה את שיטת העבודה ,אז העניין הוא נסיון לפרק ולעשות ,לפרק ולעשות ,אין דרך אחרת וכל הזמן לסובב את הזר רבע סיבוב ועוד רבע סיבוב ולהוסיף פרחים באופן שווה בהצלחה
לא לשכח לברזל את החמניות(ברזל עבה יותר משל גרברות ואם אין זמין אז 2 יחד) בגלל הראש הכבד שלהן יש להן נטיה לברוח לאן שהן רוצות וכך נשבר האיזון של הספירלה. ברגע שיש ברזל הן קלות יותר לתנועה בכיוון שאת רוצה... בהצלחה!
אני מכינה זר ספירלה מכל החומר שיש לי ובסוף מכניסה את החמניות לאן שאני רוצה. יוצא סימטרי והן נמצאות בדיוק היכן שאני רוצה. אגב אני עושה כך עם כל פרח גדול ודומיננטי.
בועז אני רוצה לשתף אותך. היום עזרתי לאיזה שוזרת לסדר סידור בתוך כלי היא עשתה אחד ואני אחד היא באמת עודדה אותי ואני עשיתי אבל הרגשתי שאני עושה כמו תוכי היא אמרה לי תסתכלי ותעשי אוקיי יצא נחמד לאחר מכן היא ביקשה ממני לסדר אחד לבד אבל לא יכולתי אמרתי לה שאין לי מספיק אומץ ואת האמת נכנסתי לבלק ולא יכולתי לדמיין שום דבר החוסר ביטחון שיש לי חוסם לי את האפשרות לראות מעבר הבעיה שכל כך התאהבתי בכל הנושא של סידור פרחים וכואב לי להבין את זה שאין לי או שאני רצה יותר מידי מהר ומצפה מעצמי מעבר ליכולת שלי זו אמורה להיות קצת שיחת נפש מאשר שיחה מקצועית