צריכה טיפ מכן!!! אני בהריון...בדיוק

אניני2

New member
צריכה טיפ מכן!!! אני בהריון...בדיוק

בדיוק באמצע....מרגישה מאד שמנה, וחרדה על הורדת המשקל לאחר לידה....אם היו מחזירים לכן את הגלגל אחורה...מה הייתן עושות? לא אוכלות, או מקפידות לאכול יותר, או מוותרות על משהו מסויום??תודה על התשובות.....

send 65

New member
מה זה משנה באמצא תמיד אפשר

להתחיל לאכול נכון!!! אני בהריוני הראשון עליתי שלושים קילו.ולאחר חודשיים הייתי שוב בהריון! התחלתי לאכול ארוחות מסודרות ללא נישנושים וסיימתי את ההריון פחות ממה שהתחלתי אותו.הלידה הייתה קלה ולקראת סופו הרגשתי יותר ניידת וקלילה וזאת לעומת ההריון הראשון שכבר בסוף שמיני לא יכולתי לזוז. זה אפשרי

אניני2

New member
אני שוקלת בדרך כלל 50 אבל אבל אבל

התחלתי את ההריון 55 בגלל טיפולים שעברתי. ועכשיו אני 65. מה לעשות?

or 333

New member
שלום לך

אם הגלגל היה חוזר לאחור הייתי הולכת לדיאטנית ומקפידה על תזונה נכונה וזה מה שבעצם רציתי לעשות בהריון אבל מאחר שהתור לדיאטנית היה כל כך רחוק ויתרתי כמובן שזה תרוץ כי עד התור יכולתי לשמור אבל בכל זאת המשכתי לעלות במשקל אני מציעה לך לקבוע תור כבר עכשיו ובנתיים להקפיד על תזונה נכונה בלי שטויות מסביב לנסות להיכנס לפורומים של הריון ולקבל המלצות נוספות. חוץ מיזה אני יכולה להגיד לך שאחרי שילדתי ראיתי בבית חולים הרבה בנות שחוץ מהבטן הרבה לא היה להן מה להוריד וזה הכי כיף.

אניני2

New member
אני אצל דיאטנית מתחילת ההריון....

פעם בעשרה ימים...בעיקרון אני בסדר לפי הטבלה...אבל מי רוצה לחיות לפי טבלאות? אני מרגישה שחוץ משבועיים שאכלתי באמת שטויות בין שבוע 6-8 , כי היתי צריכה איזה פורקן ריגשי, וזה מסובך להיכנס לזה כאן, אני די מקפידה. מידי פעם אוכלת שטויות אין ספק, אבל אוכלת בריא ומסודר, ועדיין, המאסה הגדולה של העלייה עוד לפניי לא???? אין לי כמעט בטן. רק ציצי ישן ויריכיים.שבוע 18+3

חגיתלה

New member
לא יודעת מה לענות לך

אני בהריון עליתי 14 ק"ג. אצלי ההנקה פשוט לא הורידה כלום ונשארתי עם עודף, שהתווסף לעודף מתקופת הטיפולים. לא חושבת שהייתי מחזירה גלגל אחורה. בעצם כן - הייתי מתחילה מעקב אצל דיאטנית מוקדם יותר. מרגישה שמנה? לךא מכירה אישה הרה שלא מרגישה שמנה. אבל חשוב לי להגיד לך שלדעתי האישית לא צריך להתעסק עם זה יותר מדי במהלך ההריון. אני אומרת לשמור בפירוש, אבל לא באובססיה שעשויה לפגוע בהריון. מכירה מישהי שעלתה 30 ק"ג וירדה הכל ומכירה מישהי שעלתה 9 ק"ג ונשארו לה 7 עד היום שלוש שנים אחרי... הכי חשוב שההריון יעבור בשלום ובסופו ילדון חמוד ובריא...

למעלה