צריכה טיפ

© RoNa

New member
צריכה טיפ

באמצע ההכנה של שרשרת מאוד מורכבת שלקחה לי יובלות להכין אותה, גילגלתי את הכל וזה עמד כך, ועכשיו זה נשאר מגולגל.
כל השרשרת מעוותת עכשיו ואין לי כוח לפרק ולהתחיל מחדש. אולי למישהו יש רעיון או שיטה ליישר חוט דייג?

נ י ב ה1

New member
אוייי, איזה באסה../images/Emo201.gif אולי תנסי

לגלגל לצד השני? אני יודעת?! אולי זה יעזור? או אולי להניח מתחת לספר עבה וכבד... לא יודעת מה יעזור, לשמחתי עדיין לא נתקלתי בבעיה כזו, אבל אשמח לדעת מה עבד אצלך. שיהיה בהצלחה.

© RoNa

New member
ניסיתי כבר

למשוך, לשים משקל, לגלגל הפוך, הצידה, הכל.. אפילו התחננתי לפניו - כלום!

wildspirit

New member
תנסי אולי להשחיל

חוט דיג נוסף לאורך השרשרת באזורים המגולגלים? ואולי את יכולה שמעתי פעם מישהי אמרה לשים מתחת למגבת ולנסות לגהץ
לא ניסיתי אבל שווה לנסות לא? העיקר שהכל יסתדר איזה באסה

גיהוץ ../images/Emo4.gif ?

את והשיטות שלך חחחחח אני בעד קודם להעביר עוד חוט דיג, היה לי תכשיט שגם התקוצץ' והעברתי חוט והמצב שופר. אחר כך אם בא לך לנסות תגהצי חחחחח

wildspirit

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

מטילה ספק בגיהוץ
גיהוץ מיישר חולצות
גיהוץ מיישר מפיות בהדבקה בלי כיווצ'וצים
למה שלא יהיה אותו דבר גם לחרוזים
שווה לנסות מה כבר יכול להיות? חרוזים מגוהצים

שש שבע

New member
זו דוקא השיטה שלי, ואני גאה בה, כי

השרשרות שלי חוזרות מהכלות מעוותות, כי הן מכניסות לשקית, לרוב הקופסא לא חוזרת, אז מה? כל פעם נכניס עוד חוט בפנים? אין לנו זמן, אנחנו מניחים על חתיכת בד, מישרים שמים בד מעל, או ניר פרגמנט, ועם הרבה אדים אני לוחצת , ומקבלת את הצורה שרציתי. אגב זו שיטה לישר חוט דיג מגולגל מיד, אם רוצים אותו ישר.

wildspirit

New member
זהו זכרתי שמישהי פעם

בעלתה הודעה כזו.. עכשיו נזכרתי אכן ממך למדתי את זה

גיהוץ ... , תתפלאו זה לא ../images/Emo151.gif

זה עובד בעיקר עם השחלות של המוני ונציות קטנות על חוט דיג. ליישר עד כמה שניתן להניח את השרשרת הסוררת בין כמה שכבות של בד (מלמעלה ומלמטה) - אני הכנסתי אותה באמצע סדין מקופל ,ו ... לגהץ . בהצלחה.

Iris G

New member
למה להתפלא?? אני עושה משהו דומה

מכניסה את חוט הדיג לפני החריזה לקערת מים רותחים לכמה שניות ויש לי חוט ישר ומוכן לעבודה. מפחדת לגהץ? שימי את השרשרת במים רותחים והכול יתיישר. (נגבי בעדינות והניחי להתייבש לפני שממשיכים לעבוד, אם זה רק חוט אז לא צריך)

© RoNa

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

נראה לי רעיון טוב. אין לי אפשרות להשחיל חוט נוסף כי החורים קטנים. נסה את הטיפ שלך

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

לגהץ, אבל בחום נמוך / בינוני ולא ישירות על התכשיט (צמיד / שרשרת)

למעלה