צריכה ייעוץ בדחיפות

nofar5770

New member
צריכה ייעוץ בדחיפות

שלום לכן. אני בכוונה פונה לעצה בפורום זה כי אולי אתן תוכלו לייעץ לי. אני מתנצלת מראש אם אפגע במישהי זאת לא הכוונה .יש משהו שמציק לי כבר תקופה ארוכה. אני נשואה שנתיים ולאחרונה ראיתי שבעלי יוצר קשר עם טראנסיות ,כשדיברתי איתו על כך אמר שזה רק עניין אותו אך לא הי נפגש עם אף אחת.וגם אמר שלא נפגש עם אף אחת. גיליתיאת זה כשראיתי שיחות ללאב מי שם לטענתו היה מדבר עם טראנסיות ולפעמים גם בשיחות אישות בטלפון.מאז הוא הצטער וכו אבל קשה לי לשכח את זה , יש לו נטיות שונות? חשוב לי לציין שהיחסי מין שלנו מאוד טובים ובכלל אנחו בזוגיות טובה מאוד. מה קרה פתאום? ומה אתן מציעות לעשות?? אתם ניתקלתן במקרים כאלו? מצטערת על החפירה אני ממש אשמח שתכוונו אותי ותעזרו לי. תודה רבה מראש

orald

New member
יכול להיות שיש לו "נטיות שונות"(שונות ממה?)..

יכול להיות שתמיד היו לו ולא סיפר לך, יכול להיות שהתעוררו לאחרונה...ישנם המון גברים "סטרייטים" שמחפשים את חברתן של טרנסיות או גברים אחרים בסתר.

ועכשיו לנושא שונה.
המקומות שבעלך חיפש בהם "חברה" נשמעים כקשורים לתעשיית המין.
אשמח אם תסבירי לו(לא שאני מצפה לגדולות ונצורות, גברים מחונכים ברובם לצרכנות מין ואונס בלי לראות בכך אונס וניצול מיני) שעדיף ליצור קשר, בכפוף לאישורך ובתלות בסוג היחסים שיש ביניכם(אם אתם מונוגמיים או לא, אני יודעת מניסיון שבהחלט לא כל הזוגות הנשואים מונוגמיים
), שלא בדרך זו ותמורת אתנן. תודה.

צופה121

New member
אבל...

אורלאד, עד כמה שאת כל-כך, כל כך, צודקת תזכרי שיש כאן אשה תמימה ו "חפה מפשע" שהפלת לה על הראש פטיש 5 טון... תרככי את זה לפחות

צופה121

New member
האמיני לי אורלד שהודעות מהסוג של פותחת השרשור

רק מעוררות תחושת קבס כלפי המין החולה במחלות האלו, ורק ממחישות לכל אשה לסבית - טרנסית או ציס' - עד כמה היא צריכה להיות מאושרת שהיא עצמה לא גבר, וגם לא נמשכת לגברים, ובכך היא פטורה מעונשם של אלו

Ellianne

New member
אנדרופוביה

נכון, יש גברים שפוזלים לפה ולשם. יחד עם זאת, יש גם גברים שיודעים לשלוט בעצמם. את לא תשמעי עליהם, מפני שלא יהיו נשים שיתלוננו עליהם (בפן הזה לפחות), אבל הם קיימים. לא כולם קופי ג׳ונגל ברברים שלא מסוגלים לשלוט בעצמם...

צופה121

New member
"לשלוט בעצמם"

יפה ניסחת....
כל הגברים סובלים מהמחלה הזו (היפר-סקסואליות), ההבדל הוא רק מי יותר מצליח להשתלט ולהתאפק, ולא לממש את הרצונות... ואם צריך"לשלוט", אז ברור שברגע חולשה תהיה גם מעידה...

וזו בדיוק הבעיה בגברים

אבל זה עניין של הורמונים

זה לא שזה פגם באופי שאפשר לעבוד עליו.
לא פייר לפסול את כל הגברים בגלל משהו שבעיקרון לא שולטים עליו אבל הם כן מצליחים להשתלט עליו.

קצת מגוחך לא?

צופה121

New member

אתה צודק 100%!!!
אכן שטותי לפסול. אם כבר לרחם. מאוד. החיים שלהם באמת לא פשוטים!

Ellianne

New member
יש לו פנטזיות

שכנראה לא תוכלי לממש, אז הוא פונה לטרנסיות...

אם זה מנחם אותך, את לא לבד. אני בעצמי נתקלתי בשני גברים נשואים ואני בטוחה שטרנסיות אחרות נתקלו בהרבה יותר (גם כאלה שלא נשואים ויש להם בת זוג).

nofar5770

New member
אז קודם אני ממש מודה לכולן

עזרתן לי להבין ולו במעט את מה שהייתי צריכה להבין.אגב דיברנו שוב אתמול בערב ואמרתי לו שאני אוהבת אותו ואני ישמח אם ישתף אותי בדברים מסויימים גם אם מתבייש.לא לחצתי עליו פשוט ניסתי להכיל אותו וניסיתי להבין מה הוא עובר עם עצמו. אם יש למישהי מה להוסיף אשמח מאוד לשמוע!!!

orald

New member
לרוב הגברים יש "פנטזיות" כאלו, מנסיוני.

אם הם היו פתוחים יותר בנוגע לזה וזה לא היה טאבו ובושה אז גם היו מתנהגים יותר טוב לטרנסיות ולא רואים בנו צעצוע לסיפוקם, או זונות, כמו שהחברה מנסה לדחוק אותנו לשוליים האלו...לפחות לא יותר מההחפצה הדוחה שהם עושים לנשים ציסג'נדריות(דהיינו, לא טרנסיות).

אני צריכה להתחיל לכתוב יותר בפורום פמיניזם או משהו...

צופה121

New member
תראי

ראשית אני ממש ממש משתתפת בצערך!!!!

ולגוף העניין, תרשי לי להקדים:
ראשית תביני מה זה גברים (למרות שלעולם לעולם לא תצליחי להבין באמת, כי אף פעם לא חווית את זה!), ועד כמה את צריכה לקחת את זה בפרופורציה.
גברים הם בעלי הורמון טסטוסטרון במינון מטורף (= בממוצע פי 20 מנשים). זה גורם להם תשוקה מינית 24 שעות ביממה, וכמעט לכל נקבה, וזה גורם בעצם שהם אלו המחזרים בדרך כלל... (אין מה לעשות. האשה נהנית מזה כשהיא מחוזרת, וסובלת מזה כשיש לה כבר בן זוג וייצר החיזור שלו לא שוקט על שמריו)...

ובכדי להמנע מזה הם צריכים המון המון כוחות ושליטה עצמית.
כשגבר "פוזל" זה לא אומר בכלל שהוא לא מרוצה מאשתו. הוא יכול להיות מרוצה עד לשמיים, אבל היצר התוסס גורם לו להמון המון תשוקה - לאשתו, והרבה (הרבה הרבה...) פעמים גם לאחרות...

והיצר הזה כל כך חזק, שהוא גם הרבה פעמים מתפרץ לכל מיני כיוונים ולכל מיני פנטזיות... מה לעשות... וכבר אמר מי שאמר משפט יפה "לכל הגברים יש את אותן פנטזיות, ההבדל רק ברמת השליטה העצמית" (קראתי בספר פסיכולוגי ) - ולא שזה ממש כך, אבל בגדול יש במשפט הזה הרבה חכמה וביטוי המציאות הפסיכו-סקסואלית של גברים

כך שקודם כל תדעי שככה זה גבר. (וככה זה אצל הזכרים של רוב בעלי החיים) לטוב ולמוטב. ובעלך ממש לא חריג, ואל תשפטי אותו בחומרה. אם היית נולדת עם המוח שלו וההורמונים שלו, סיכוי מאוד גדול שזה מה שהיית עושה...

והאמיני לי שסיכוי רב ביותר שהוא באמת מצטער, ובאמת אכפת לו שהוא גרם לך לך צער, אבל שוב - המין והאהבה אצל גבר הם לא בהכרח קשורים (בשונה מאצל אשה),

מה הלאה? אם הקשרים שלכם טובים, ברור שהאינטרס שלך לשמר אותם, ולנסות לצאת מזה בצורה בריאה וחכמה.

ולכן הכי טוב לעניות דעתי, פשוט לדבר איתו ולשתף אותו בצורה יפה(!!!) (אולי במכתב עדיף? ככה יותר ניתן לשלוט על המילים!) פשוט להסביר את הכאב, וכן להמחיש לו כמה היה כואב לו אם את היית יוצרת קשרים עם כאלו ואחרים, להגיד לו כמה את קשורה רק אליו ואוהבת אותו ונאמנה אליו בגלל שהוא כ"כ מיוחד ודואג (תפרטי קצת..), וכמה מבחינתך דברים כאלו הם חמורים ביותר שעלולים לגרום לך ריחוק ממנו, ריחוק משמעותי שהוא עלול לסבול ממנו- דבר שאת לא רוצה שיקרה,וחבל. וכך תמשיכי על זה הדרך.... (אבל הכי חשוב: תרפדי במחמאות בתחילה ובסוף על הדברים הטובים שבו , ובאמצע תדברי על הנושא...)
(אם תרצי, אוכל להרחיב יותר בפרטי..)

אני מאחלת לך רק טוב!

CHANEL88

New member
היי נופר

כפי שאמרו לך קודמיי, ייתכן שהבחור שלך "גילה את אמריקה" (והוא אכן גילה
כי בינינו, ואף אחד לא שומע\רואה אותנו עכשיו, אין על הטרנסיות כפרעלינו "העם הנבחר" :), ורוצה להתנסות\לחוות דברים שאינך יכולה לספק לו.

באופן אישי, נתקלתי בלא מעט מקרים כאלו (בצ'אטים ובפייסבוק, ובחיים האמיתיים עדיין לא :) שבהם גברים (נשואים ולא נשואים) התחילו איתי והציעו לי שלל הצעות מגונות אך גם מנומסות

אני מבינה מהתגובה שלך להודעה שכתבת ששוחחתם על כך, וטוב שעשית כך. פשוט תמשיכו לדבר ולשמור על תקשורת בריאה ומכילה ושיהיה בהצלחה בהמשך.

למעלה