צריכה ייעוץ......... =)

Simj

New member
צריכה ייעוץ......... =)

אני רוצה להירשם לקורס ברמנים של "זמן אמיתי" בסניף שלהם במועדון לונה בחיפה. יש כאן אנשים הלמדו בזמן אמיתי? יכולים לתת לי חוות דעת על החברה? איך היא?

lior8882

New member
לגבי זמן אמיתי

לדעתי אם את עושה שם קורס את ממש זורקת את הכסף לזבל... הם מתרגלים עם מים וצבעי מאכל ולכן אין לך מושג אם הכנת כמו שצריך הם לא מתחייבים לך לעבודה ומחלקת ההשמה שלהם עובדת רק עם מספר מקומות במספר מצומצם של ערים בארץ אם חשבת על פיקדון אז הקורס אורך כ-8!!!! שעות...נראה אותך מחזיקה מעמד... אם תשאלי לכי לבאר מסטר...הם עושים באלפנט בחיפה.. 16 מפגשים 4 שעות התחייבות בכתב בחוזה משפטי למצוא לך עבודה והכי חשוב הם מתרגלים באלכוהול אמיתי בלבד!!! בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!!

yogever777

New member
../images/Emo45.gif

מסכים מילה במילה על מה שהוא אמר!!! תצרי איתי קשר במסרים אני ייעץ לך באופן מקצועי כי אני מכיר אישית את בתי הספר

tal1g

New member
הגזמה פראית

קודם אני חייב לציין שסגל זמן אמיתי ותלמידי זמן אמיתי ניתן למצא במקומות המובילים מוזגים אלכוהול. כך שבמבחן התוצאה הם עומדים אני רק אציין שזהוא בית הספר הראשון והותיק בארץ. לגבי תרגול עם אלכוהול אמיתי .טועמים את כל הקוקטיילים ההכנה הינה הליך סכמתי לחלוטין. חברת ההשמה של זמן אמיתי שאני משתמש בא כמו בשאר חברות ההשמה עובדת חזק מאד בכל הארץ ונותנת גם מעקב על כל חניך ודואגת שלא ינצלו אותו. ברמאטר הינו גם בית ספר מהטובים שיש פשוט תלוי מי עומד מולך . אינני יודע גם על מה ביסס ליאור8882 את טענותיו המופרחות לגביי אורך הקורס ,איכות חברת ההשמה ופריסה ארצית לא לדבר על איכות בית הספר . בסופו של דבר לא משנה באיזה מקום תעשי תלוי בבנאדם ובגישה.

S1ndrome1

New member
לא ולא!

לא מסכים עם מה שאף אחד אמר! מחלקת ההשמה של זמן אמיתי עושה עבודה מעולה בהפנייה למקומות. הם מתחייבים לתת 3 אפשרויות בכל פעם שפונים אליהם גם אם זה אומר לפנות אליהם יותר מכמה פעמים רצוף... כל זה נכתב מניסיון אישי שלי, בוגר זמן אמיתי מרוצה לגמרי. מעבר לכך, הדיון בנושא תרגולי אלכוהולי או בצבעי מאכל עלה כמה וכמה פעמים בפורום, ויכוח מיותר, כל אחד יחליט מה שהוא מעדיף. היתרון היחיד של תרגול אלכוהולי זה האולי לצאת מסטול בסוף השיעור, מה שיכול לפגוע בלמידה עצמה. כל ברמן בעל ניסיון אפילו אם מועט יודע שלמקום כמעט יש מתכונים משלו לקוקטיילים ככה שטעימה של מתכון אחד לא כזאת משמעותית. מה עוד, נראה לי שאי אפשר להשוות תרגול אלכוהולי ל12 שעות תרגול 5 פעמים בשבוע... גם אם זה עם מים צבועים.

אם רוצים להציף

אי אפשר להתאמן על מים כי המשקל הסגולי שלהם שווה ואין אפשרות בחיים להציף מים על מים ..... תודה שהקשבתם והייתי שמח אם יתקנו אותי במקרה שטעיתי ואם לא גם סתם תגובה זה תמיד דבר נחמד

yogever777

New member
לגבי השעות!!!!

רק עם עושים על חשבון הפקדון קורס ברמנים אז משרד העבודה מחייב 168 שעות לקורס בגלל זה לומדים 8 שעות כל יום על מנת להגיע לשעות האלה,שלמעשה קורס ברמנים צריך להיות מקסימום 70 שעות ולא יותר על מנתלחצאת לעבודה כמה שיותר מהר. היום לא שווה לעשות על הפקדון כי זה קורס ארוך ומתיש ולא משנה מה אומרים.וזה עולה הרבה כסף והרבה בריאות והמון זמן. אז אל תעשו על חשבון הפקדון.שלא יעבדו עליכם אנשים!!!! זה גימיק לא שימושי

tal1g

New member
עדיין קורס ברמנים הוא אבן דרך חשובה ==>

לאוהבי אלכוהול ואוהבי אינטראקציה. אבל אם יש למשהוא ספק גם עורכי דין מצטיינים שלמדו במקומות הטובים בארץ לא תמיד מצליחים. אז שלא יהיה הספק שקיים בארץ בית ספר שמוציא ברמנים נחשקים עדיין דרוש הנסיון וצבירת המתודיקה המתאימה לעבודה בבר.

moon light9

New member
בוגרת זמן אמיתי גאה!

מרגע שסיימתי השתלבתי בעבודה בפיק אפ בר ומהשניה הראשונה בבר ידעתי מה אני עושה, כי הקורס הכין אותי גם מבחינת ידע, יעילות עבודה, מהירות ותודעת שרות. אני מברמנת כבר שנה ועבדתי במקומות נהדרים. אני מקבלת SMS לפחות אחת לשבוע ממחלקת השמה עם טלפונים בלי שאצור איתם קשר בכלל. אני ממליצה בחום.

The German

New member
אני טוען שקורס הברמנים הוא

הטיח, טיב היסודות נמצא בגורם האנושי אבל גם טיח חשוב שיהיה טוב

זו ש

New member
../images/Emo13.gif בוגרת גאה של לימון!!!!!!

להמלצתי!!! אם את רוצה שילוב של מקצועיות וחוויה....רק בלימון....

למעלה