צריכה ייעוץ

צריכה ייעוץ

הי הי לכם אני פעם ראשונה פה ואני ממש צריכה לפרוק וצריכה עזרה.. הבוסית שלי מוציאה אותי מדעתי, אני ממש צריכה ייעוץ איך לפגוע בה בחזרה, באותו מטבע. לא אני לא מחפשת להיות חכמה כעת או עובדת מסורה כי הייתי מסורה והייתי טובה והייתי הכל אבל היא עדין בשלה. היא נוראית, נטפלת לקטנות, מציקה על כל שטות, טוענת שהיא סומכת אבל נכנסת לכל שטות קטנה. ואם לא עושים את שלה, וכאלו משכנעים אותה, שבוע אחרי היא חוזרת לאותה נקודה בה היא התחילה. זאת ועוד היא לא מתעצבנת היא עושה את זה בשיא השלווה... היא מנסה לדחוף משהו שנראה לא הגיוני, אז לא מסכימים היא לא מקבלת ובסוף נותנת כל מיני תירוצים של "ראש קטן" שהיא אמרה למשהי שלא עשתה משהו טפשי וקטן, או שהיא אומרת, "טוב התעייפת" כל מיני תירוצים שאינם רלוונטים לנושא עצמו או לענין כולו אלא פשוט דרך להסית את הסירוב למקום אחר.. שאינו היא איך איך איך אני אגרום לה לדעת מה היא עושה לנו אנו כולנו ממש סובלים ואנשים פה לא אומרים שוב דבר אני לא יכולה יותר להתפטר אני לא ... לעזוב אני לא... די די די לא יכולה לשתוק יש לציין כי אנו עובדים בעבודה של פרוספסיונאלים. תודה תודה תודה (העיקר ששפכתי)

הי ../images/Emo140.gif

ראשית, מאוד קשה לקרא מה שרשמת. את כותבת מבולבל וגם את צריכה לשים סימני פיסוק. זאת כניראה הסיבה שלא ענו לך. קחי זאת כהערה בונה לעתיד
אני אסכם בנקודות מה שרשמת ואגיב:
הבוסית בשלווה ולא בעצבים מתנהגת בצורה נוראית, היא ניטפלת לקטנות, מציקה על כל שטות, טוענת שהיא סומכת עליכם אבל נכנסת לכל שטות קטנה. ואם לא עושים מה שהיא מבקשת ע"י זה שמשכנעים אותה לא לעשות, שבוע אחרי היא דורשת שתעשו את אותו דבר שוב למרות שזה לא הגיוני. אם בכל זאת לא עושים את מה שהיא ביקשה היא מקטרת עליכם שיש לכם "ראש קטן" או שהתעייפתם.
ראשית זה שהבוסית שלווה יאמר לזכותה. צעקות ועצבים זה לא הדרך לנהל עובדים.
אם את חושבת שמה שהיא מבקשת זה לא הגיוני. תני לנו דוגמאות לאיזה דברים לא הגיוניים את מתכוונת. הרי היא לא מבקשת שתיקפצו מקומה 7 למטה במקום לרדת במעלית
. גם אם היא מבקשת משהו שלא ניראה לכם, ואתם מסבירים לה גם למה זה לא ניראה לכם, והיא ממשיכה בשלה, אתם יכולים לעשות את הדבר בדרך שלכם אבל כך שהתוצאה תהיה לשביעות רצונה של הבוסית. היא הבוסית ומתוקף תפקידה היא מחליטה. אתם כניראה גם מעצבנים אותה אם אתם מביאים אותה לפליטות פה כמו "ראש קטן" היא אחת ואתם הרבה. אבל מי שמחליט אם תפוטרו או לא, זאת היא! לכן כדאי להקשיב לה ולנסות לעזור לה כמה שאפשר.
בהתחלה את רושמת "אני ממש צריכה ייעוץ איך לפגוע בה בחזרה". אז יעוץ כזה לא תקבלי פה. זה פורום שבא לגשר בין העובדים לבוסים במידת האפשר. הכל תלוי בך. אנחנו לא בעד מעשי תגמול שגובלים בפגיעה של צד זה או אחר.
בסוף את שואלת"איך אני אגרום לה לדעת מה היא עושה לנו
אנו כולנו ממש סובלים, ואנשים פה לא אומרים שוב דבר.
אתם יכולים לגבש שניים שלושה נציגים שישבו איתה בנועם, וינסו לגשר בינה לבין העובדים. הם יסבירו לה מה מציק לעובדים, והיא מאידך תציג את עמדתה ואת הדברים שמציקים לה. אני מאמינה שזה יעזור לשני הצדדים.
אני לא יכולה יותר להתפטר אני לא ... לעזוב אני לא... די די די לא יכולה לשתוק יש לציין כי אנו עובדים בעבודה של פרוספסיונאלים. תודה תודה תודה (העיקר ששפכתי) את לא יכולה לעזוב, וגם את לא יכולה לשתוק. אז תהיי אחד מהנציגים שהזכרתי קודם. ואם זה לא יעזור או שתפוטרי או שתעזבי. בעבודה מאוד חשוב ליצור יחסים בינאישיים טובים. כך יהיה לך יותר כייף לבוא לעבודה ולהיות בעבודה. היחסים עם הבוסית חשובים מאוד. היא שתיקבע את הקידום שלך ואת העלאת המשכורת שלך. אם היא טועה, אפשר לאמר לה בנועם, אבל היא תחליט אם להסכים איתך או לאו. לך לעומת זאת אין ברירה. את חייבת להסכים איתה. זה שאת חושבת שהיא טועה, לא אומר שאת צודקת, אולי את זו שטועה? לכן חשוב שתיפנו בנציגות של שלושה אנשים. כי כל אחד רואה את הדברים אחרת. רק הבוסית רואה את הכל מנקודת מבט כוללת ולא פרטנית. לכן היא יכולה להאיר את עיניכם לנקודות שהשפיעו על החלטתה להן לא שמתם לב. אני מקווה שתפנימי שהבוסית היא לא חברה. אבל חשוב לשמור איתה על יחסים טובים, במיוחד אם את מתכוונת להמשיך לעבוד במקום העבודה הנוכחי. היא תיקבע את עתידך המיקצועי בסופו של דבר. ואת זו שתהיי זקוקה להמלצה שלה במקום עבודה חדש אם תעזבי או תפוטרי.

למעלה