צריכה יעוץ דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נושנושי

New member
צריכה יעוץ דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo88.gif

פוטרתי מהעבודה לפני כחודשיים סיכמתי עם הובס שלי ועם העורך דין שלו הסכם פיצויים הוא אמור לתת לי בתאריך מסויים חלק מהכסף ההסכם נעשה בכתב קיבלתי מהבוס שלי הודעה שהוא לא ישלם לי בזמן אלא שבוע לאחר מהתאריך שסוכם מראש אני חייבת את הכסף הזה למימון ניתוח האם הוא יכול לעשות לי דבר כזה והאם יש לי עילה לתבוע אותו תודה לכם על היעוץ מראש

יש לך עילה לתבוע, אבל ...

אם הבוס באמת ישלם באיחור של שבוע - עד שהתביעה תתחיל להתברר זה כבר יהיה הרבה אחרי הזמן שזה ישולם, לכן זה לא כל כך מעשי לתבוע. תנסי להסביר לבוס מה הסיבה לצורך במועד התשלום המוסכם. אם זה לא יעזור - תתבעי אותו ואל תשכחי לתבוע פיצוי הלנת פיצויי פיטורים.

נושנושי

New member
יוסאריאן תשובה לתגובה שלך ../images/Emo51.gif

קודם כול תודה על הניסיון לעזרה ניסיתי להסביר לו את החשיבות של הבאת התשלום בזמן שנקבע אבל הוא בשיא חוצפתו אמר לי שהוא לא ישלם לי בזמן וניתק לי את הטלפון בפרצוף השאלה שלי האם לאיים עליו בתביעה ואם אני יאיים האם זה לא יגרום לו רק לאחר לי עוד יותר בתשלום
זה מה שהוא פשוט בן אדם זבל אין לי מילים אחרות לתאר את התחושה שלי ודרך אגב הוא עשה את אותו תרגיל לעוד אנשים שהוא פיטר ולא אחד אלא כמה היחידה שהוא שילם לה פיצויים בזמן זו בחורה אחת שהביאה את בעלה ובעלה איים עליו

במקרה כזה - רצוי מאד לאיים בתביעה

ואם האיומים לא עוזרים - אז גם לתבוע (תוך הדגשת ענין פיצוי ההלנה, והעובדה שהוא ידע למה הכסף מיועד). אם השופט ישתכנע שמדובר בחוסר תום לב מצד המעביד, הוא לא יהסס לפסוק נגדו פיצוי הלנה. במקרה כזה - כדאי לך שהוא יאחר כמה שיותר (פיצוי הלנת פיצויי פיטורים יכול להגיע עד לשיעור של 20% לכל חודש, מעבר להפרשי ההצמדה). זאת ריבית רצחנית. בהצלחה גם בניתוח וגם בתביעה.

shaio

New member
אני לא יודע אם זה רלוונטי

אבל אם אפשר להשיג ממנו אפילו צ´ק דחוי לתאריך של שבוע מאוחר יותר, מצבך משתפר בשני מובנים, ראשית, סיכוייך לגבות את הכסף גדלים, ושנית, אם המעביד יציב דיו, הבנק עשוי לקנות את הצ´ק ממך בניכוי עמלה/ריבית, כלומר תוכלי להשיג את מרבית הסכום במועד התשלום המקורי במחיר של ויתור על סכום קטן יחסית (אפשר לברר עם הבנק מראש האם יסכים לכך).

למעלה