צריכה יעוץ-לאיזה בית מלון ללכת

אבה1

New member
צריכה יעוץ-לאיזה בית מלון ללכת

האם עדיף פלמירה או נפטון רימונים?

harhanegev

New member
אני ממליץ לך

לגשת לפורום "צימרים חופש וכיף בישראל", שם מבינים יותר בענייני מלונות (במיוחד האמא של אור). לגבי במקום, חשוב שתדעי שמלון נפטון נמצא ממש ממש צמוד לחוף הים והטיילת, ופלמירה זה בערך 7-8 דקות מחוף הים והטיילת (הוא אומנם קרוב ללגונה, אבל זה לא נותן הרבה. אי אפשר לשחות שם).

אבה1

New member
תודה רבה

אני לא הייתי באילת כמעט 10 שנים אז אין לי מושג מה הולך שם ומה שווה....

harhanegev

New member
אם תרצו המלצות

לטיולים כיפיים בהרי אילת (הרי אילת זה במרחק חציית כביש מאילת), בכל אורך שתרצו ובכל רמת קושי מבוקשת, אתם מוזמנים לפנות אלי (אפשר בפורום הזה או בפורום הרי אילת)

קומונה*

לא פורום, קומונה. אולי בעתיד

harhanegev

New member
קומונה זה סוג של פורום.

גם אם יקראו לזה "ג'ולה" או "עכביש" כדי להבדיל מהפורומים ברשימה הראשית, זה עדיין סוג של פורום.

GlasS MooN

New member
אז זהו שלא

בשביל לפתוח קומונה לא צריך הרבה כאב ראש פשוט לוחצים על כמה דברים במסך/מקלדת וזהו יש קומונה (בדיוק כמו לפתוח מסנג'ר). בשביל לפתוח פורום צריך לנסוע למשרדים של
לחתום להם שם על ים של הצהרות לעבור איתם סדרה של שיחות לחטוף כאב ראש, ואז אולי ורק אולי יש לך פורום.(בדיוק כמו לפתוח עסק). עכשיו הבנת סוף כל סוף מה ההבדל בין קומונה לפורום

harhanegev

New member
פורום זו מילה עם משמעות,

ואת המשמעות הזאת לא תפוז קבעו וגם לא אני קבעתי. ההחלטה של תפוז לקרוא לפורום שעבר בירוקרטיה בשם "פורום" ולפורום שלא עבר בירוקרטיה בשם "קומונה" זה כבר עניין פנימי שלהם.

אילתי9

New member
מלון אואזיס הים האדום...

מלון חביב מאד עם בריכות וארוחת בוקר -קרוב לים מתבסס על אוכלוסיה צעירה www.2eilat.co.il/sites/oasis/

אילתי9

New member
מלון אואזיס הים האדום...

מלון חביב מאד עם בריכות וארוחת בוקר -קרוב לים מתבסס על אוכלוסיה צעירה www.2eilat.co.il/sites/oasis/

למעלה