צריכה יעוץ

צריכה יעוץ ../images/Emo10.gif

חייבת לשתף ולקבל עצות! (סליחה מראש אם זה יהיה ארוך!) אני אמא לילדה מקסימה בת 1.2. התחלתי לעבוד במשרד עורכי דין לני 8 חודשים. בהתחלה זה היה משרד שקט עם 3 עורכי דין, והשכר בהתאם.. 3.900 נטו. עם הזמן גיליתי בוס משוגע, מדבר לא יפה, אגואיסט ברמות שאי אפשר לתאר, עצלן.. וגיליתי הרבה בעיות בין השותפים עצמם, שבסופם אני נופלת בין הכיסאות.. עם הזמן נוספה עוד עורכת דין, ועוד אחת שהיא עובדת מהבית.. ועוד לקוחות ועוד עומס.. אני יכולה להגיד שאני נותנת מעצמי מעל ומעבר.. אבל מתייחסים אליי כאן כאילו אני כלכך קטנה ולא משמעותית, שום מילת הערכה.. רק תלונות ואני יוצאת בתחושה של דמעות בגרון וחייבת לסבול את זה כי אני מחוייבת עכשיו למשפחה ולמשכנתא. כבר מזמן שאני רוצה להתפטר... וכל הזמן מבליגה. אבל אתמול קרה הדבר ששבר אותי. בעלי צילצל לבוס שלי (בלי שאני אדע... סיפר לי את זה רק בערב...) ואמר לו שיש לי יומולדת ביום חמישי והוא היה שמח אם הוא מביא לי חופש כי הוא רוצה להפתיע אותי ולקחת אותי לספא.. והוא בלי לחשוב הרבה אמר לו " אני מצטער, לא אוהב להרוס מסיבות אבל זה בלתי אפשרי" בעלי.. המום.. אמר לו תודה וניתק. תבינו בנות.. יום חמישי הוא יום שקט.. בלי פגישות ביומנים!!!! וריבונו של עולם זה יום ההולדת שלי!!! והוא אמר לו לא... היום חושבת להיכנס ולהגיד שאני מודיעה על פיטורים. פעם אשונה שלי.. אני חוששת.. מפחדת... ומבקשת מכם עזרה. אני

שרבט1

New member
אל תתפטרי

את מתארת מערכת יחסים מאוד לא מפרגנת אבל דעי לך שזה קורה בהרבה מקומות ואף אחד לא מבטיח שבמקום הבא זה לא יקרה. הייתי מציע לך להגיע להחלטה שאת מחפשת עבודה תוך כדי שאת עובדת. עדיף לעבוד ולהתפרנס ולחפש תוך כדי מאשר לשבת בבית. את לא צריכה להישאר במקום שאת סובלת אבל קחי תקופת זמן שבה את מחפשת תוך כדי. לעיתים קרובות חיפוש עבודה לוקח זמן רב ואם אין לך את האפשרות הכלכלית לשבת בבית זו בעיה קשה. בהצלחה

אני מרגישה שאני חייבת לעשות את זה בשביל עצמי.

לפוצץ את הפחד הזה שיש לי לעמוד מולם ולדבר ולהוכיח שהעבודה הזאת הי לא היחידה בשוק... נתתי להם להרגיש שזה המקום היחידי ואני חיבת את המשרה הזאת לכן מחרבנים אמרתי לו שאני אכנס אליו עוד חצי שעה.

הגר שקד

New member
שלום פשושית

המצב שאת מתארת אכן לא נעים, אך חשוב שתבדקי עם עצמך מספר דברים לפני שאת מתפטרת. לדוגמה: האם ישנם גם דברים טובים במקום העבודה? האם תוכלי לנסות לשפר את תנאיך במקום הנוכחי? עדיף כמובן להתפטר לאחר שמצאת מקום עבודה חדש, אך אם את מרגישה שאינך מסוגלת להמשיך, רצוי שתבחני עם עצמך מהן ציפיותיך ממקום עבודה. נסי להכין רשימת ציפיות - שכר, תנאים, גמישות, מספר שעות, יחסי אנוש, קידום ועוד. חשבי גם מה מבחינתך הוא "קו אדום" ועל מה תהיי מוכנה להתפשר. כל אלה יתנו לך תמונה טובה ורחבה של מטרותיך, ויאפשרו לך להגיע בעתיד להסכם עבודה טוב יותר. בהצלחה! הגר

Nathalie moon

New member
כמובן שעדיף להתפטר אחרי שמצאת מקום חדש, אבל

מניסיון אישי אני יודעת שלפעמים אי אפשר כבר יותר... הכל מציף. למרות זאת, באמת כדאי לך לחשוב על זה טוב, טוב, כי למצוא עבודה חדשה לוקח הרבה זמן לפעמים. אגב, מאיפה את בארץ?

תודה לכם!

אתמול דוחחתי איתו, לגבי היומולדת אמר לי שלא אמר לי לא אף פעם וכניראה שהתרגלתי..ץ לכן לא חושב לנכון להביא לי חופש ביומולדת.. לגבי העלאה היא תגיד הוא לא יודע מתי.. לא סיפק אותי מה שאמר לי .. ו.. אמר לי שהוא מרוצה מהעבודה שלי, אבל לא ישתנה, הוא כזה .. ואם אני לא יכולה לקבל את זה אז אני יכולה לעזוב

למעלה