צריכה יעוץ

jenny121

New member
צריכה יעוץ

אני גרושה טרייה
התחתנתי בגיל מאוד צעיר, וכל החוויות שהיו לי אם הגרוש היו ממש לא נעימות.
יצאתי לעולם ורוצה להתחיל להינות!
רק יש משהו שעוצר, כנראה שבעקבות מה שעברתי (לא עברתי אונס או התעללות) קצת יותר קשה לי לזרום.

אני לא רוצה לרדת לגבר, לא אוהבת את זה ולא מרגישה נוח עם זה. האם זה משהו קריטי? האם גבר מסוגל להבין שאני לא מסוגלת לעשות את זה, אולי אם נבנה קשר של אהבה קצת יותר קל אבל בטוח לא על ההתחלה.

יש לי קצת 'אישו' עם הגוף שלי.
אין לי בטן שטוחה, אני לא שמנה אבל גם לא רזה עם גוף חטוב..
עוד לא ממש יצא לי לעשות לייזר ויש לי צבע שיער כהה כך שבכל מיני מקומות בגוף כמו למשל בבטן יש קצת שיער. לא ממש ממש שעירה אבל בקטנה כזה ואפשר לראות את זה. מפחדת שזה יוריד לגבר ממני...
ובכלל למטה לא חלק לי, אני מסדרת ומטפחת את המקום, לא מגדלת יער. האם זה ממש ממש מפריע לגברים?
בחור אחד שהכרתי לאחרונה שהיה קליק בינינו ממש חמוד וניראה ממש ממש טוב. אני מאוד רוצה לזרום איתו אבל מפחדת, מתפדחת. לא מרגישה מספיק עם הגוף שלי כי אני מאמינה שהוא רגיל לבחורות סקסיות שנראות טוב..
רוצה להיות מוכנה כשיגיע הרגע איתו ובכללי.

אשמח מאוד לטיפים מחוויות אישיות וכאלה
תודה לכם

sharpantie

New member
קודם תתחילי לזרום

ורק אחר כך תראי מה יהיה. את מניחה שהבחור רגיל לבחורות סקסיות
שנראות מושלם, מאיפה את יודעת? אולי הוא התנסה עם בחורות שנראות פחות טוב ממך ואת בשבילו המושלמת. הבחור לא יודע שאת לא מרגישה נוח עם הגוף שלך.
את זה רק את יודעת. אפשר לנסות פעם ראשונה בחושך, לכבות אור ואז לא רואים
את כל "הפגמים". מה שנשאר זה לקפוץ למים ולהנות.....
ואל תשכחי לחזור לכאן ולספר איך היה.

'

ferdinand

New member
הכי חשוב,

שתרגישי שלמה עם עצמך.
(נכון - קל להגיד)
ואם בן הזוג שלך נותן לך הרגשה שאת... "פגומה"
או לא מושלמת בשבילו, הוא לא שווה את זה.
ועוד יותר חשוב - אל תעשי דברים שלא בא לך לעשות!
אפשר להינות מסקס גם בלי מציצות.

escapepath

New member
זה טבעי ומובן שתהיה לך כזו הרגשה

את חדשה ב"שוק".
אין לך נסיון ואין לך בטחון.
תדעי לך שההרגשה הזו שלך היא בסדר גמור. טבעית וכמעט כולן עוברות את זה.
ותדעי עוד דבר ---- זה עובר.
עוד כמה זמן את תהיי אחרי כמה "קילומטראז''" בחיים הפנויים, תראי שגברים נמשכים אליך ותרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך.

בקשר לאישיו עם הגוף.
כמעט לכל אישה יש כזה.
וגברים הם הרבה פחות בררנים ממה שנראה לנו. (והרבה מהם גם אוהבים אישה "עסיסית")

תגידי לעצמך תמיד שאת בסדר גמור.
משיכה בין אנשים זה לא רק בין דוגמנים.
מי שרוצה אותך וראוי לך - יהיה איתך

בהצלחה גדולה

אחרי הרבה שנים

זה באמת קצת כמו להרגיש בתולה-
לכן אני בעד שתעשי את זה בכיף, בסקרנות ועם חוכמת החיים שיש לך בגילך.
&nbsp
1. תהיי במקום של גילוי ולמידה. את לא צריכה להעמיד פנים שאת מאסטרית בסקס. כנות זה חשוב הרבה יותר.
2. אם יש שיער שמפריע לך- לכי לקוסמטיקאית להוריד אותו. אל תחכי חכי שנה שיהיה לך זמן ללכת לליזר או תעשי סקס בחושך או לבושה..
3. כמו שיש נשים שאוהבות גברים מכל הסוגים והגדלים- ככה גם גברים. ואם מישהו בקטע שלך הוא נמשך אליך- אז צאי מהסרט של "רגיל לשכב עם מושלמות".
4. אני אישית נגד האופנה של גילוח כל שיער הערווה. יש מספיק גברים שחושבים ששיער ערווה זה דבר מדליק. תעשי מה שנוח לך ומתאים לך.
&nbsp
והכי חשוב- להנות!!!

אני מצטרף למה שאחרים כתבו -

אני מצטרף למה שאחרים כתבו.
מאחר ואת קצת חוששת, תחפשי מישהו קשוב אליך, רגיש וסבלני, כך שתרגישי בנוח איתו.

לא חייבים לרדת לגבר, יש עוד המון דרכים אחרות להנות מסקס.

גברים נמשכים למגוון של נשים: רזות, מלאות, גבוהות, כהות, בהירות, חזה קטן, גדול וכולי. אין העדפה רק לנשים רזות וחטובות. גם לגבי השיער גוף - יש גברים שזה מאוד ימשוך אותם. גם אם הגבר נאה וחטוב, הוא יכול להמשך לנשים שאינן חטובות.

ההמלצה שלי היא לנסות ולהפגש ולנסות עם מי שתרגישי בנוח.

seymore butts

New member
תשובה ושאלה ברשותך

קודם כל כפי שכתבה מיצי קפיצי המדהימה - יש הרבה גברים ואני ביניהם שמוצאים שיער ערווה כדבר סקסי ומחרמן, ואינם מתלהבים בלשון המעטה מאופנת הגילוח ההיסטרי שם למטה.

מצד שני אם בן הזוג שלך מעדיף שתקצרי/ תגלחי ולך זה לא משנה - למה לא? ממני אף אחת עדיין לא ביקשה לגלח למטה אבל אם הייתה מישהי כזו זה לא היה משנה לי, זה לא כמו לעשות קרחת ושכל העולם רואה....

העניין היותר בעייתי הוא הרתיעה שלך מלמצוץ. אז נכון מאוד אופנתי ופוליטיקלי קורקט היום להגיד שבמיטה עושים רק מה שרוצים ושום דבר לא מתוך כפיה וכו'. אבל מצד שני - תארי לך שיש לך בן זוג שאת מאוד מתלהבת ממנו והוא מושלם או קרוב לזה בהרבה היבטים אבל יש חיסרון אחד - יש אקט אחד במיטה שאת אוהבת במיוחד והוא מסרב לעשות אותו. באמת תוכלי להשלים עם זה ולהתנחם בכל התכונות החיוביות האחרות ? לדעתי אולי תנסי לשכנע את עצמך שכן אבל לאורך זמן זה לא יחזיק.

אז נכון לכל אחד יש העדפות אחרות, אבל בהכללה גסה ומבלי שערכתי מחקר מדעי בנושא אני יכול להגיד די בבטחון שרובם המכריע של הגברים אוהבים להימצץ, ואוהבים גם לראות שבת הזוג שלהם נהנית מהאקט הזה.

אולי במקום לקבוע באופן נחרץ שאת לא אוהבת את זה תנסי לברר עם עצמך מה כל כך מרתיע אותך בזה ולנסות לעבוד על זה? תנסי פעם כשאת לבד לקחת נקניקיה ולתרגל עליה את תנוחות המציצה. האם באמת יש בזה משהו כל כך נורא?

הכרתי נשים שמאוד אהבו לעשות אנאלי אבל סיפרו לי שבשלבים מוקדמים יותר בחייהן הן לא היו מוכנות להעלות על דעתן שאי פעם יחדור זין לישבניהן, ולמרבה המזל בשלב מסוים הן החליטו לתת לזה צ'אנס. חבל שתפסלי את האקט הזה מראש. בכך תפסלי גם הרבה בני זוג פוטנציאליים, ואולי גם את היכולת שלך להינות מהאקט שכרגע לא נראה לך אטרקטיבי.

סליחה על החפירה....

jenny121

New member
תודה לכולם

לא חשבתי שיתייחסו בכלל למה שכתבתי אז ממש ממש תודה על זה,
קראתי את כל מה שכתבתם ושמחה שעניתם לי פשוט ואמיתי כל אחד מה שהוא חושב.

למדתי ולקחתי לצומת ליבי כמה דברים
אולי עוד אחזור לעדכן מתישהו :)

מיליון תודות
לילה טוב

Sharoman

New member
תמיד שמחים לעזור

ועוד יותר שמחים לדעת שעזרנו :)
נשמח לקבל עדכונים במהלך דרך ולהמשיך לעזור אם צריך.
שיהיה בהצלחה

למעלה