צריכה לדבר עם אוסטרלים ישראליים - תודות מראש !!!

צריכה לדבר עם אוסטרלים ישראליים - תודות מראש !!!

שלום חברים,
בת 28, עו"ד במקצועי, מעוניינת לעבור לאוסטרליה.
צריכה לדבר עם ישראלי שהעביר את חייו לאוסטרליה..
הבנתי שהמעבר לשם יכול להתבצע דרך שני אפיקים:
האחד- באמצעות הגשת ויזה עבודה, ויזה שקשה לקבלה וגם אז ההקצאה נפתחת רק ביולי 2018.
השני- הגעה באמצעות ויזה תייר.
העניין המרכזי שעליי למצוא עבודה, לפחות כזו שתעזור לי עד שאסתגל בחודשים הראשונים, ואתברג בקהילה.
אני ממש אשמח ואודה אם יש כאן מישהו שיוכל לסייע לי בעניין מציאת עבודה, המעבר לאוסטרליה או להסביר לי טלפונית.
תודה מראש לכל העונים והמסייעים- תבורכו :)

arieltr

New member
את מעוניינת לעבור לתקופה מוגבלת או להגר?

אם את מעוניינת להגר עד 120 טפו טפו, ההמלצה הקבועה היא להיעזר בשירותם של סוכני הגירה שמכירים את החוקים הנהלים והפרוצדורות הרלוונטיות ביותר.
אם תירתמי אחד כזה לשירותך, תמורת סכום כסף מסוים הוא ינתב אותך לדרך הכי ראויה עבורך להגר לאוסטרליה.

אם את מעוניינת לעבור לאוסטרליה עד שימאס לך ואז לשייט לארץ אחרת הלאה, אז שתי האופציות שציינת עלולות להועיל. אם תבחרי להגיע באמצעות ויזת תייר, תוכלי לטייל ולהנות מכל הנופים הנפלאים והאנשים החביבים שאוסטרליה יכולה להציע. לגבי מציאת עבודה, ויזת תייר לא מאפשרת עבודה עד כמה שאני זוכר, ובכל מקרה לא יודע אם הייתי בונה על הקהילה.

אני לא רואה שום דרך בה תוכלי לעבוד בתור עורכת דין אלא אם כן תבחרי להגר, להשלים קורסים מקומיים, ולהשתלב בשוק עורכי הדין המקומי.
אולי רק אם תעבדי באופן לא חוקי (אנשים עושים את זה), יתפסו אותך (כמעט תמיד תופסים אותם) ותובאי לפני שופט לפני הגירוש מאוסטרליה ותזדקקי לייצוג...

שלום וברוכה הבאה

לא לגמרי הבנתי מה את מבקשת. "לסייע לי בעניין מציאת עבודה" - את מחפשת עבודה או רק רוצה להבין איך עו"ד ישראלית אמורה לחפש עבודה באוסטרליה? "המעבר לאוסטרליה" - באילו מעשרות האספקטים של המעבר את מתעניינת בשלב זה?
אם את עו"ד והאנגלית שלך סבירה תוכלי לקרוא את הכתוב ב-http://www.border.gov.au/ (האתר הרשמי של משרד ההגירה האוסטרלי) ולהבין את ההליכים, וכפי שכתב ANZ יש גם סוכני הגירה שיוכלו לסייע לך אם תעדיפי.
אם יש לך שאלות שלא דורשות מענה מקצועי, אני אשמח לענות, וכמוני בוודאי עוד משתתפים בפורום.

למעלה