צריכה לדעת רק 3 דברים היום

Rosie52

New member
צריכה לדעת רק 3 דברים היום

מה לבשתן?
כמה זמן לקח לכן להתארגן על הלוק?
מתי כבר יגיע סוף השבוע?

רוזי

Rosie52

New member
רביעי שלי

זה מה שהייתי רוצה ללבוש היום.
לקח לי 3 דקות להכין (הגעתי מאוחר לעבודה אחרי שעור פילאטיס).

חייבת שיגיע כבר הסופ"ש וסף סוף לנוח כמו שצריך.

רוזי

Rosie52

New member
הכי רואה אותך צועדת בהן במקום עבודתך

בעיניי הן משגעות.

רוזי

Rosie52

New member
Chiara Ferragni Wink Espadrille Shoes

כרגע מופיעות כ Sold Out ובכל מקרה המחיר משעשע (מופקע ברמות).

רוזי

לי וולף

New member
יש לה ליין שלם של נעליים מגניבות

המון מוטיבים של עיניים וקריצות ועוד כל מיני
היא אחת הבלוגריות המפורסמות והמצליחות היום (theblondsalad)

haych

New member
נורא פשוט

ג'ינס, מגפיים שחורות וחולצה של מותג שקר כלשהוא - הפריט הממותג היחיד שיש לי בארון. אני תמיד מרגישה קצת בושה כשאני לובשת אותה, כי מותגים זה מה זה לא אני... אבל קיבלתי מתנה, והיא יפה, אז לא אשאיר אותה להתייבש בארון :)

10 שניות בערך...הג'ינס כבר היה על הקולב וכשכבר הייתי במיטה נזכרתי שאני חייבת עכשיו לבחור חולצה, כי כשאני עושה את זה בבוקר בעלי מתעורר (הארון מרעיש). אז זרקתי מבט חטוף בארון, שלפתי את החולצה וחזרתי להתכרבל.

הסופ"ש נראה כ"כ רחוק עכשיו... תנו לי רק לעבור את היום... הכלבה עוברת ניקוי שיניים ואני בלחץ מטורף מההרדמה ובא לי להקיא (יש לה הסטוריה לא טובה עם הרדמה, אז יש לי סיבה לדאוג). מחכה כבר שניהיה אחרי זה.

Rosie52

New member
מחזיקה אצבעות ל

איזו התחשבות (מקווה שהוא מעריך).
אם הצירים של הארון מרעישים אפשר לפתור את זה בצ'יק צ'אק עם מעט שמן וחוט (סיבים) שמשתמשים בו אינסטלטורים לאיטום חיבורים בין צינורות.

שיעבור לך מהר ובקלות היום הזה והלוואי והפעם ההרדמה תעבוד בדיוק לפי הספר

רוזי

haych

New member
תודהההה יהיו לי שיערות לבנות עד שזה יגמר

ולגבי הבעל - הוא לא מעריך
אני מתלוננת שהוא לא שם את הטלפון על שקט (אלא על רטט) ואני מתעוררת מכל הודעה שהוא מקבל בוואטסאפ (והוא מקבל מליון ובכל שעה), אז הוא בתמורה מתלונן על הארון. רק שאני מקפידה והוא...פחות...

זה ארון ע-נ-ק (חלומי!) מעץ, עם דלתות ההזה ענקיות וכבדות, ככה שהרעש זה לא חריקה של צירים אלא התזוזה של הדלתות על המסילה (נראה לי). זה באמת רעש די חזק, אבל כנראה שאנחנו עוזבים את הדירה בקרוב, אז לנו נטרח לסדר את זה (למרות שהייתי שמחה לקחת את הארון הזה איתי. בחיים לא היה לי כ"כ הרבה מקום אחסון כמו עכשיו).

haych

New member
עבר בשלום

היא מתאוששת מההרדמה ובעוד שעתיים אבוא לקחת את האוצר האהוב שלי

אצלי

חצאית A חומה, חולצה אפורה, נעלי אוקספורד, שרשרת זהב דקיקה.
(בבוקר יצאתי עם סריג אוף וייט מעל כי היה יותר קר).
&nbsp
כמה זמן? בערך 5-10 דקות? תוך שאני מסתכלת על השעון באימה כמה אני מאחרת P: ממש "נפלתי מהמיטה" היום...
&nbsp
יום נעים!

Rosie52

New member
מפרטת ומנמקת

1. היה שעור מעולה!
2. המדריכה סופר מקצוענית.
3. אני מתה על השעורים שלה.
4. אם היה לי זמן הייתי עושה ארבעה שעורים בשבוע אבל מסתפקת בשניים (לפעמים שלושה).
5. שכחתי לומר שמעבר לשני השעורים בפילאטיס מכשירים אני צועדת בפארק הירקון בין 15 ל 20 ק"מ בשבוע.

טלי,
נראה לך שפרטתי ונימקתי כנדרש?

רוזי

טליונום

New member
יקירתי, עשית את זה מעולה!

ומאוד מרשים הרקורד הספורטיבי שלך! נשמע כיף. תמשיכי ליהנות!

למעלה