צריכה להחליט איפה ללמוד השנה...

צריכה להחליט איפה ללמוד השנה...

קודם כל, שלום לכל מי שפה, רק לפני רבע שעה בערך מצאתי אתכם וזה די מזל, כי בדיוק עכשיו (טוב נו, לא עכשיו, יש לי יומיים שלושה), אני צריכה להחליט איפה ללמוד השנה - ללימודים ארוכים אני כבר לא אגיע, אבל יש לי אפשרות לבחור בין בית הספר לתסריטאות בתל אביב, שחוץ מהמכתבים שקיבלתי מהם אין לי עליו שום מושג, או - לנסוע ללונדון לכמה חודשים ולקחת קורסים בתחום של הקולנוע, לא משהו ארוך או אינטנסיבי וגם לא ברור כל כך איפה עדיין, אבל כולל בתוכו גם לחיות שם. ושני אלה דברים שאני צריכה להחליט ביניהם - ברמה האישית מן הסתם אתם לא יכולים לעזור לי, אבל אם למישהו יש מידע על כל אחת מהאפשרויות האלה, ניסה אותן, שמע עליהן, משהו, אני מאד מאד אשמח לשמוע. אה, ותודה!

איתי100

New member
בקשר לבית הספר לתסריטאות...

אני למדתי שם שנה אחת ופרשתי. אם את רוצה ללמוד רק תסריטאות נטו, איך לכתוב ואיך לפתח את כישרון הכתיבה שלך - אז את מוזמנת לנסות. אני פרשתי כי רציתי להתמחות בעוד תחומים - לא רק בתסריטאות. בשנה הראשונה הלימודים שם נורא בסיסיים, פעם בשבוע. בשנה השנייה יותר מתקדמים ונוגעים בעוד תחומים, אבל על קצה המזלג. בקיצור, אם בראש שלך רק תסריטאות, את יכולה ללכת על זה, למרות שיש גם מגמות תסריטאות בלבד בבתי ספר אחרים כמו סם שפיגל או קמרה אובסקורה שם לימודי הכתיבה והתסריטאות רחבים יותר. על לימודים בלונדון אין לי מושג, למרות שזה נשמע נורא מפתה. שוב, תלוי מה את מחפשת ורוצה. מקווה שעזרתי.

אז אם אני בכל מקרה מתכננת

ללכת ללמוד קולנוע בשנה הבאה, במסלול מלא, אז זה נראה די מיותר לבלות שנה בבית הספר לתסריטאות... אלא אם כן זה רק בשביל הכיף, לא? עזרת לי מאד, תודה. אני פשוט לא מכירה אף אחד שלמד שם ורוצה לשמוע כמה שיותר על זה.

פוזנא

New member
london film school

בית ספר מוכר גדול ויוקרתי - כנסי לאתר שלהם. לימודי קולנוע מלאים עולים כ 5000 פאונד לסמסטר (שישה סמסטרים סה"כ) שזה 35000 שקל כפול שישה סמסטרים לא כולל מחיה...

תודה. שישה סימסטרים פחות מעניינים

אותי, כי את לימודי הטווח הארוך שלי אני רוצה לעשות בארץ. שם אני רוצה להישאר לא יותר מכמה חודשים. על זה אתה יודע אולי?

למעלה