צריכה להכין פרח שעומד על מקל

צריכה להכין פרח שעומד על מקל

ממה מכינים את הפרח? מבצק סוכר מיובש או משהו אחר וממה עשוי המקל שהוא מחובר עליו? צריכה לעשות נסיכה לחברה שיצאה ממש כפוית טובה, לאחר שעשיתי לה עוגה מקסימה. לבעלה היה השגות על העוגה הפנימית, לדעתו היא לא היתה טעימה מספיק, אומנם בחרתי במתכון פשוט וציפיתי ומלאתי בקרם נוטלה ואני לא קונדיטורית אבל היא עוגה ממש טעימה, כושית פשוטה. אבל מהעיצוב הוא מאוד התלהב. טוב שלא ביקש פצוי. אבל עכשיו יש להם עוד את החוצפה לבקש עוד אחת, אז ביקשתי שאת העוגה הם יביאו. עובדה חשובה זה ממש לא בתשלום אלא כמתנה אם לא לכן, אז למי אני אקטר.

באמת מרגיז

אבל אל תקחי ללב, זה לא שווה את זה. העיקר שהוא התלהב מהציפוי.. איזה פרח את מתכוונת? אם ורד אז בהחלט אפשר מבצק סוכר ויש מקל מיוחד לפרחים שניתן לרכוש בחנוות המתמחות תסתכלי בקישורם ותמצאי מדריך להכנת ורד

לא ורד, אלא פרח

שראיתי פה, אולי לא הסברתי נכון, לא יודעת איך לקרוא לזה, אבל ראיתי גם בצורות של כוכבים מחוברים למקל גמיש, ואיך קוראים לזה?

ממש לא בעיה

את קורצת את הצורה הרצויה (עם חותכן מתאים), משפדת אותה על המקל ונותנת לזה להתייבש כ 24 שעות לפני הנעיצה על העוגה. את הכיתוב את יכולה לעשות עם רוייאל

../images/Emo9.gif

שלי
מאוד פשוט - שיפוד לצבוע בצבע מאכל ירוק, לרדד בצק סוכר עבה, לתחוב את השיפוד בעדינות לפרח כמעט עד הסוף ולייבש היטב. אחר כך לכתוב ולקשט וכ'.... בהצלחה!

למעלה