צריכה להתייעץ איתכם....

נועה2004

New member
צריכה להתייעץ איתכם....

אני בת 28, למדתי ראיית חשבון ואני עובדת בתחום בערך שנה.
הבעיה שלי היא שבמהלך השנים לא הצלחתי לשמור על קשרים חברתיים כך שאין לי בכלל חברים.
תמיד הייתי בסדר עם כולם וכולם אהבו אותי אבל כמעט אף פעם לא הצלחתי להצטרף ליציאות בערב עם אנשים שלמדו איתי, למשל, וככה נוצר מצב שאני ממש לבד מבחינה חברתית.
ככה גם עם בני זוג שלא ממש היו לי קשרים ארוכים וגם קשה לי להכיר בני זוג פוטנציאלים.
במקום שאני עובדת בו רוב העובדים נשואים או מבוגרים ממני משמעותית כך שזה לא רלוונטי.
אני עובדת רוב שעות היום (א-ה, מהבוקר ועד שמונה בערב בערך) ככה שאני לא יכולה לצערי ללכת לחוגים/ פעילויות חברתיות שמתקיימות במהלך היום או אפילו בערב.
מבחינה חיצונית, אני מקבלת מחמאות, אבל הבטחון העצמי שלי נמוך, בין היתר בגלל המצב שאני נמצאת בו.
לגבי הכרת בן זוג, מניסיון עבר, בשלב הזה אני לא רוצה לחזור לאתרי היכרויות.

השאלה שלי היא איך אני יכולה להכיר אנשים? לאיזה מסגרות אפשר להצטרף? או אפילו אם אני מכירה אנשים חדשים, איך לתחזק איתם את הקשר כך שימשיך למפגשים נוספים?

היי

לדעתי מסגרות אפשריות בהחלט הן:
חוגים של אחר הצהרים או סדנא לימודית, או אפילו ללמוד עוד משהו, גם אם הוא לא קשור ישירות למקצוע. במסגרת שתפגשי אנשים כמה וכמה פעמים יהיה לך יותר קל ליצור איתם קשר. תנסי לכוון למסגרת שיהיו בה גם אנשים בגילך פחות או יותר.

commandooo

New member
כמו שאמרו בעיקר מסגרות חברתית

תנסי ליזום בעצמך שיחות אם כל מי שרק אפשר - ככה תגלי תחומי עניין משותפים.

הבעיה שלך היא ביטחון עצמי

השאלה שלך אם נתרגם אותה, היא איך להיות אדם חברותי ושמח ומקובל כי עכשיו אני סגורה וביישנית. תהי מאושרת ותקריני שמחה וחיוביות כלפי הסביבה, והחברים כבר יגיעו לבד. אם יש לך בעיה עם האושר הפנימי שלך, זה כבר נושא אחר

The LadyKiller

New member
יש אנשים בגילך במקום העבודה שלך?

תנסי להתחבר איתם, לראות אם הם יוצאים ביחד אחריי העבודה.
את אוהבת ריקוד? תנסי להירשם לאיזה קורס ערב/סופ'ש
תמיד אפשר להכיר פה במסגרת הפורומים החברתיים ובתחומי עניין דומים
בהצלחה

נועה2004

New member
תשובות...

קודם כל, תודה על העצות

לגבי מסגרות וחוגים - חוץ מחדר כושר שאפשר ללכת אליו עד הלילה, אין לי ממש אפשרות ללכת לחוגים במהלך השבוע (אין הרבה חוגים שמתחילים אחרי 20:00) ואני לא מכירה חוגים בימי שבת... יש לכם המלצות לחוגים בסופ"ש?

בטחון עצמי - יש לי בעיה בתחום הזה, אין ספק. אני עובדת על זה. ברור שזה אחד הגורמים המרכזיים למצב שבו אני נמצאת.

מקום העבודה שלי - אני עובדת במשרד רואי חשבון, וזה תחום שבהתחלה קשה מאוד למצוא בו עבודה (שלא לדבר על המשכורות הנמוכות). אני לא יכולה כרגע לעבור למקום אחר והעובדה שאין אנשים בגילי איפה שאני עובדת לא מוסיפה...

למעלה