צריכה לפרוק. אין עם מי לדבר.

צריכה לפרוק. אין עם מי לדבר.

באוגוסט 2016 נפרדתי מהחבר. מאז לא הייתי עם אף אחד. תציצו מהר בלוח השנה. ראיתם? יופי. שנתיים. שנתיים! למקרה שלא הדגשתי את העניין מספיק - שנתיים!!!!!!
לתומי, חשבתי שאני מתמודדת עם זה לא רע. "לתומי", זו מילת המפתח.
ואז התחילו החלומות.
חלמתי על מישהו מהעבודה. עכשיו אני מתפחדת להסתכל לו בעיניים. אם אני רואה אותו בא לכיווני, אני מעמידה פנים שאני בטלפון או משהו, או שאני בדיוק צריכה ללכת. אני לא מבינה למה דווקא עליו חלמתי. אני לא נמשכת אליו בכלל. אם הייתי חולמת על הבוס, מילא... הייתי מבינה. אני מקבלת פיק בירכיים רק מלחשוב עליו, אבל הבחור הזה? בכלל לא הטעם שלי.
אח"כ חלמתי על מישהו שהכרתי בתיכון. אמנם היתה תקופה קצרה באותם ימים שהייתי דלוקה עליו, אבל עברו 15 שנה מאז! לא חשבתי עליו, לא זכרתי שהוא קיים בכלל. כמה ימים אח"כ חלמתי עליו שוב! עכשיו - אני לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו. אני אשכרה הלכתי לחפש אותו בפייסבוק ושקלתי לכתוב לו הודעה. מזל שלא הצלחתי לחשוב מה לכתוב לו, אחרת כבר הייתי שולחת לו הודעה.
היה חלום אחד (לא זוכרת מי היה שם ומה קרה שם), אבל התעוררתי באמצע הלילה והבנתי שאני חווה אורגזמה. בחיים לא קרה לי כזה דבר.
וכפי שציינתי בכותרת, אין לי עם מי לדבר על דברים כאלו, ואני הרגשתי צורך עז להוציא את המידע הזה החוצה, ואז נזכרתי על קיומו של הפורום הזה (שהייתי פוקדת לא מעט לפני כחמש שנים, פחות או יותר), ובאתי לפרוק.
פרקתי. מחשבות? הערות? הארות? עצות?
*עצת "תמצאי מישהו" לא תעבוד במקרה שלי, אז אל תנסו אפילו. ניסיתי "למצוא מישהו" באינטרנט - לא עבד, אני לא יכולה להביא את עצמי להיפגש עם אדם זר ש"פגשתי" באתר היכרויות. "למצוא מישהו" בחיים "האמיתיים" הוכח כבלתי אפשרי. אני בבית או במשרד או יוצאת להסתובב בקניונים למיניהם. בקניונים אני הרבה פעמים לבד, יושבת לקפה או סושי, מסתובבת בחנויות - טרם מישהו ניסה "להתחיל איתי". כל כמה חודשים אני יוצאת עם חברה ל"סרט ומסעדה", אבל גם במקרים האלו לא הכרתי אף אחד. כולם מסביבי טוענים שאני "כמה יפה, ככה מפחידה", בקטע של גברים מפחדים לגשת אליי כי אני פשוט "טו מאצ'". אני לא קונה את זה. אני חושבת שאני רגילה לגמרי ואף פחות, ואם לא ניגשים אליי זה בטח כי אני משדרת וייב של סנובית. אני לא מתכוונת לשדר אותו, אבל יש לי הרגשה שזה מה שקורה.
לסיכום, כואבת לי היד, ולא כי אני כותבת הרבה. וזה עצוב יותר משזה מצחיק.

prostatefun

New member
אז סתם חיבוק

לא תמיד יש דברים שמצריכים עבודה.
לא תמיד יש דברים חכמים לומר.
לעתים יש תקופות בחיים שמרגישים קצת מבולבלים, אובדי עצות, עצובים/מתוסכלים.
ולרוב זה עובר.
והחיים שבים למסלולם.
צריך להאמין שהכל יהיה יותר טוב, שהמציאות היא דבר דינמי ו"יום עסאל יום בסאל".
יהיה בסדר.
עם הכתיבה שלך, הרגש שלך, החום והאנושיות שיוצאת במילותייך לא תשארי זמן רב לבד.
אם רק תרתי ותאמיני בעצמך ובזה שהכל זמני, יהיה בסדר.
בטוח.
ובינתיים - חיבוק

גם חיבוק זה נחמד :)

תיארת את המצב שלי עכשיו במדויק.
אני רק מקווה שיבוא סוף לתקופה הזאת. היא התארכה מדי. יותר מדי.

prostatefun

New member
חיבוק זה דבר נפלא

הוא מנחם
הוא מחמם
הוא נותן לרגע לשקוע באדם אחר
לשכוח את הכל
ולהתענג על ליטוף שעוטף הכל

ולפעמים
רק לפעמים

הוא גם מוביל הלאה
אבל רק לפעמים

אז הנה לך עוד חיבוק

Sharoman

New member
מצב לא פשוט אבל לצערי מאוד מוכר

קודם כל עניין החלומות הוא דיי פשטני ואין מה להתרגש מהם יותר מידי. הם מושפעים מהתת מודע שלנו ולא תמיד (או יותר נכון כמעט אף פעם) לא משפקים את המציאות אלא רק חלק מאוד קטן ממנה, אז גם אם יצא לך לחלום על בחור כזה או אחר לא אומר שאת רוצה אותו אלא שהמח שלך פשוט קישר בין כמה דברים לא קשורים ואיחד אותם יחד.
שנתיים ללא זוגיות זה לא דבר פשוט, כי אנחנו בכל זאת יצורים חברותיים שזקוקים לחברה אנושית לא רק לצורכי סקס אלא גם לצרכים הרגשיים, מנטאלים וחברתיים (טוב שיהיה עם מי לצאת למסעדה או לסרט). אני יכול להגיד לך מניסיון אישי (ומשני) שאחרי גיל 30 הרבה יותר קשה למצוא זוגיות והיום בני גילנו לא רק חוששים לפנות לאנשים חדשים בגלל מראה אלא גם בגלל קשיים של חוסר מקוריות לעומת ניסיון, או בטעות לפנות לאדם נשוי/בזוגיות (כי הסיכוי שהם יהיו כאלה גבוה יותר אחרי גיל 30), ולמעשה כל סיבה אחרת שעולה על דעתנו כולל זאת שזה פשוט נראה מוזר שאנחנו לא בזוגיות בעשור השלישי לחיינו. בקיצור, לא פשוט.
לדעתי האינטרנט הוא המקום האחרון לחפש בו משהו אמיתי, כי לכל היותר זאת הדרך הכי קלה/מהירה/חסכונית להשיג סקס מהיר. אתרי הכרויות מפוצצים באנשים ועל כל אישה יש בערך 100 גברים ששולחים הודעות של העתק/הדבק במטרה למצוא מישהי לסיפוק זריז ולעבור הלאה. כמובן שגם אלו שמחפשים משהו קצת יותר רציני מחפשים את מה שמתאים להם/ן וגם פה יש המון מקום לאכזבה ולקושי. בקיצור, לא ממש המקום לחפש.
אני יודע שבתפוז יש פורומים של הכרויות שהם הרבה יותר מוצלחים לאנשים שמחפים משהו רציני יותר משום ששם את ממש מסוגלת לעבור על כתיבה של בן אדם ולקבל איזשהו חוות דעת על ההתמאה ביניכם לפני שאתם נכנסים לשיחה פרטית או למפגש, אבל מעבר לכך מוקומות למצוא בהם בני זוג אלו מקומות שאת מתחברת אליהם, מפגשים, ערבי בילוי וכיוצ"ב, כי שם למעשה יהיו אנשים כמוך שהגיעו לאותו מקום בגלל אותו תחום עניין. לא פשוט, אבל אפשרי יותר מאפשרויות אחרות (כמו לשבת בבית).
כמובן שאל תחשבי שזה התפקיד של הגבר לפנות אליך ואם מישהו מוצא חן בעינייך את תמיד יכול לנסות להתחיל איתו שיחה או לשאול אותו שאלה פשוטה כמו איך מגיעים אל... ומשם לאפשר לו להמשיך (אם הוא מעוניין).
לגבי סקס נקי ללא יותר מידי מחוייבויות, את יכולה לנסות את אחד הידידים שלך, שאין לי ספק שרק ישמח לעזור :) מישהו שאת נמשכת אליו מספיק אבל לא חשוב לך מספיק בשביל לפתח איתו קשר משמעותי, מישהו שאת יכולה לסמוך עליו ולדעת שתהני איתו במצב כזה.
זה לא מצב אידיאלי אבל זה יותר טוב מכלום לדעתי, במיוחד אם זה כל כך חסר לך.
לסיכום חשוב שתדעי שאת תמיד מוזמנת לחזור או להישאר כאן, לפרוק או לספר או לשאול שאלות, להציע עצות או הצעות או כל דבר אחר שירגיש לך נח.
כאן לא שופטים, לא מבקרים ובדרך כלל משתדלים לתמוך ולעזור, כי כולנו היינו במצב הזה או שלכל הפחות נהיה במצב דומה בעתיד וגם אנחנו רצינו או רוצים קצת תמיכה והבנה.

נו, לפחות אני לא לבד

האמת היא שחשבתי על ערבי בילוי וכו'. חשבתי אפילו על טיולים לרווקים ורווקות. אני לא רוצה להעליב אף אחד, אבל זה נשמע לי כמו צעד כל כך נואש שטרם אזרתי את האומץ לקחת אותו. או שאני עדיין לא מספיק נואשת.... (אני כן, אני כן, אבל הכחשה היא החברה הטובה ביותר של האישה. לא, לא יהלומים..)
היה לי פעם ידיד כזה, בדיוק כמו שתיארת. זה היה נהדר. לצערי, עכשיו אין לי ידידים. בכלל. אפילו לא אחד. המצב קשה. לצאת לסרט או מסעדה זה בד"כ עם החברה היחידה שיש לי או לבד. אני נהנית מהלבד, תמיד נהנתי, אולי אפילו יותר מדי... אבל לפעמים זה מאוד חסר לי - אני צריכה קצת הורמוניים גבריים בחיי. לאו דווקא/רק בגלל הסקס.

Sharoman

New member
אנחנו אף פעם לא לבד

אנחנו רק חושבים שאנחנו כאלה, אבל בפועל המוני אנשים בעולם עוברים את בדיוק אותן החוויות כמונו.
אישית אני לא אוהד של כל מיני מפגשי פנויים/פנויות, כי זה באמת נראה לי דיי נואש ובכך סביר שימשוך רק את הנואשים (או לפחות בעיקר). הכוונה שלי הייתה יותר למפגשים חברתיים באופן כללי, מכל סוג שמוצא חן בעיניך.
כלומר, מועדון הספר/סרט הטוב, ערב משחקי קופסה, טעימות יין, מוזיאונים או כל דבר אחר שאת עשויה להנות ממנו.
זה יכול להיות גם נושא שאת לא מכירה אבל נראה/נשמע לך מעניין מספיק בשביל לנסות.
יהיה לך קל יותר לרגיש בנח עם אנשים זרים ובכך להתחיל עם גברים או לאפשר לגברים להתחיל איתך.
מבין אותך לגמרי לגבי ההורמונים הגבריים... הרעיון של להיות עם אישה לא מתחיל למצות את עצמו בסקס בלבד וזאת באמת החוויה הכוללת של להיות לידה, להריח אותה, לשמוע אותה צוחקת, לראות אותה נהנת או סתם להקשיב לקול שלה ולצורת הדיבור שלה כשהיא שם, להיות שם עבורה כשהיא זקוקה לך, זה תענוג בפני עצמו.

סקס זה קצת כמו לרכב על אופניים

ככל שנמנעים יותר זמן ככה מפחיד יותר וזה יותר להתקרב שוב.
ממליצה לך להתחיל לאט לאט
לדבר עם אנשים, אולי להצטרף לאיזו קבוצה שעושה משהו שמעניין אותך, להתנדב איפה שהוא, להיות בחברת אנשים בני גילך.
&nbsp
לגבי חלומות-
חלומות הם דרך שלנו לפרוק דברים שמציקים לנו. חלומות לרוב הם קצת כמו חדר בריחה- המון רמזים מוחבאים וסמלים.
אם את חולמת על אדם מסויים זה לאו דווקא אומר שאת מעוניינת בו. יתכן והוא מזכיר לך מישהו אחר או מסמל משהו אחר לגמרי בחיים שלך.
אולי כדאי ללכת לטיפול מקצועי כדי לעזור לעצמך להבין את הצרכים שלך טוב יותר ולהתקדם. להיות מסוגלת להתקרב שוב ולסמוך שוב על אדם אחר.

Sharoman

New member

כשהייתי רוכב הייתי סובל המון מכאבי תחת בגלל המושב וממכות בביצים כשהייתי עולה על המדרכה, כך שבמובן הזה סקס הוא לגמרי כמו לרכב על אופניים

שמח לראות שאת עוד איתנו :)

mr lonley2

New member
תתפלאי

אומרים שצרת רבים היא חצי נחמה ( אולי זה קצת ינחם אותך ) .
אבל כיום יש הרבה מאוד גברים ונשים שנמצאים בלי זוגיות , ללא קשר עם בני המין השני , בודדים וכו . העולם נהיה קשה יותר בכל מה שקשור לזוגיות וכו .
אסור להיכנס למראה שחורה , במידה ואת כן רוצה אז את צריכה לנסות ולהכיר גברים ( ולאו דווקא לזוגיות או סקס ) . גם לידידות זה המתכון .
בהצלחה

pozetiv

New member
אפשר להסתכל על זה מזווית אחרת

גישה של אישה שמתעניינת באחרים יחד עם הצבת גבולות שאת שולטת עליהם תהפוך אותך לאישה מעניינת שכל אחד ירצה להתקרב ולהכיר גם אם יש את הרתיעה של Too beautiful . כל אחד ישמח לדבר על עצמו ושמישהו יקשיב אבל זאת רק ההתחלה גם אם לא יתפתח קשר זה יוביל לקשר עם אחרים. וזה בדיוק מה שחסר לך- נסיון בחיים, ואת זה תצטרכי לרכוש בכוחות עצמך .
לגבי חלומות, הם יותר אמיתיים ממה שאת חושבת. ויותר מזה, גם אם סתם כך במהלך היום עוברת לך מחשבה על מישהו, באותו רגע גם הוא חושב עלייך, בדוק .
מה זה אומר ? להזיז את עצמך ולפעול בגישה של אישה שמתעניינת באחרים, ולא רק באחרים, אלא בכל דבר ובכל תחום, תתחילי לפתוח את העיניים, הכל כבר נמצא סביבך , מה שעוצר אותך לפי דעתי בלי להעביר ביקורת זה שנראה לי שאת שקועה יותר מדי במה אחרים אומרים או מה אחרים חושבים, מה שקובע זה מה שאת עושה .

Surrealistical

New member
את עושה בשכל שלא קונה את זה

הסתובבתי עם הרבה בחורות יפות בחיי (ברמה של דוגמניות. אפילו היו כאלה שדיגמנו) ולאף אחד לא היתה בעיה להתחיל איתן. לא יודעת מה הסיבה שלא מתחילים איתך וזה גם לא רלוונטי למצב הנוכחי, יש לי רק שני טיפים: 1. צעצועי מין. 2. את ממך לא חייבת להפגש עם זרים מאתרי הכרויות. זה שיש כאלה שרוצים את זה שימשיכו לרצות. אפשר לדבר עם מישהו גם כמה שבועות לפני שנפגשים, עד שהוא כבר לא ירגיש לך זר.

Sharoman

New member
תענוג לקרוא תגובות כאלה :) יש לי רק שאלה אחת

את עוד בקשר עם חלק מאותן בחורות? ;)

למעלה