צריכה לפרוק עצבים :\

netaK

New member
צריכה לפרוק עצבים :\

תגיבו, אל תגיבו, לא אכפת לי, אין הרבה שיכול לשנות את המצב :\ השירות הלאומי הזה כ"כ נמאס עליי. כ"כ. ואני רק רוצה להישאר את החודשיים האחרונים האלה. אבל זה נהיה יותר ויותר קשה. איפה מתחילים? אני אתחיל בזה שלמשל אני רוצה מחר חופש, או יום חופש או מחלה או לא יודעת מה אבל אני כמו תמיד לא אקח, למה אני לא אקח? א. כי תמיד עושים לי פרצופים. לא משנה לי מה יאמרו "אז מה אם עושים לך פרצופים" אותי זה מרתיע. ב. כי זה לא שהם אשכרה יעשו משהו. אם הם צריכים משהו וזה דחוף אני צריכה לעשות אותו באותו הרגע. אבל אם חס וחלילה אני לא מגיעה, שהם יעשו אותו? לא. זה יכול לחכות. שנטע תחזור ונפיל עליה הררי עבודה שאנחנו בכלל אמורים לעשות אבל ככל שניתן להאציל עליה יותר סמכויות לנו ניתן לעבוד פחות. מעניין אם הם זוכרים איך לעשות לבד את כל מה שאני עושה בשבילם. ג. כי כבר היה מקרה שבמוקד [איפה שאני אשכרה ~אוהבת~ לעבוד] אמרו לי העובדות היותר מבוגרות [זקנות, תהרגו אותי, זקנות ממורמרות שעובדות בעבודה של סטודנטים כבר 13 שנה] שהן שמות לב שאני חולה ובחופש תמיד בימים שהן עובדות ולא בימים שהצעירות יותר עובדות. מודה, אם אני רוצה יום חופש סתם ככה הוא לא תמיד יהיה יהיה ביום שבו עובדת מישהי שאני נהנית לעבוד איתה, אבל כשאני חולה? כן ברור, "אוי *** עובדת היום! אני בריאה! אבל מחר ***עובדת, אני חולה
" וכשאמרו לי את זה זה כל כך הרגיז אותי כי זה היה בתקופה שהמוקד היה המקום אליו ברחתי כי התייחסו אליי מגעיל במקומות אחרים, וכשאמרו לי את זה פשוט כאב לי, ממש כאב. אז זה רק העניין עם ימי חופש [שמהזה מגיע לי, ואני בד"כ לא מנצלת, בגלל הסיבות שלמעלה...] וימי מחלה. עכשיו. למה אני לא רוצה לעבוד מחר? כי מסתבר שאני חפץ. חפץ. אתמול במשרד, מול עיני התרחשה השיחה הבאה, אמיתי לחלוטין: א: ב', אני רוצה את נטע יש לי תיוקים ותיק הדרכות שאני צריכה שהיא תעשה ב: לא את לא יכולה, היא פה מחליפה והיא צריכה להישאר פה, גם ככה כולם נותנים לה את כל העבודה שלהם שתעשה כאן א: אבל כבר לא לחוץ פה ואני צריכה אותה ב: לא היא בקושי עושה את העבודה שלי א: אבל נטע הייתה אצלי קודם ואת לקחת אותה ועכשיו אני רוצה אותה חזרה. אני חושבת שמההלם וההרגשה המגעילה של ספק חפץ ספק עובדת שחורה פשוט לא הגבתי. והייתי צריכה להגיב. מתחילה השבוע אני מקווה שמישהו יגיד לי משהו, יקרא לי לשיחה, יצעק\יתלונן עליי כדי שאוכל להגיב כבר, לצעוק קצת, להגיד להם מה אני חושבת עליהם. אבל לבד אני לא מסוגלת לעשות את זה. אני כ"כ גרועה. מחר ב' [מהשיחה למעלה
] הולכת בחצי יום אז כבר ברור לי שא' תיקח אותי לתייק לה את כל העבודות המזדיינות שלה. זה כבר מעבר לעובדה שאין לי יותר כוח לתייק, זה העובדה שהיא פשוט לא עושה את זה. עד שאני הגעתי היא עשתה את זה. הבנות שירות הקודמות לא עשו את זה. יופי נטע, פראיירית. ב' באה אליי בתחילת השבוע ואמרה לי "את צריכה לבוא אליי מתישהו, התיק תיוקים כבר מתפוצץ" כי זאת אשמתי שאני כבר לא אצלה, כן? זאת אשמתי שעובדת נכנסה לשמירת הריון ואני מחליפה אותה [אני לא יכולה לספור כבר כמה דברים חדשים למדתי מאז שהלכה, אני ממש עושה הרבה, ממש.] ואני לא מתייקת את החרא שלה. אז כן, שיישמע עצלני מצידי, אני לא רוצה מחר ללכת לעבודה כי אני יודעת שאני תקועה עם העבודה החרא והיחס החרא של ב', ואני יודעת שאם אני לא אבוא מחר אז אני סתם אעשה לעצמי רע. ובעיקרון? רע לי רע לי רע לי רע לי רע לי. ואני גם עקשנית נגד עצמי בנוגע ללא לעזוב את המקום, כי נשארו לי רק שבועיים. אז מכל דרך שלא מסתכלים על זה - אני הפסדתי. :-\

lollapalooza

New member
אמ,

אין מישהו שאחראי עלייך מטעם השירות הלאומי? כשאני הייתי בשירות לאומי, הסבירו לנו בערך 1000 פעם מה אנחנו אמורות לעשות ומה אנחנו לא אמורות לעשות, והזהירו מיליון פעמים שאנשים נוטים לזרוק על בת השירות את כל הבלגן, גם כשזה לא חלק מהתפקיד שלה, וזה קרה הרבה. אין לך למי להתלונן? אל מי לבוא? מישהו שיבוא, ידבר שם עם הצוות ויבהיר מה נטע עושה ומה נטע לא עושה?

netaK

New member
רכזת השירות שלי כבר הייתה מליון פעם

תמיד אמרתי שמעצבן אותי שבת השירות הקודמת לא עשתה כלום ורק הייתה במוקד [הלוואי עליי, אבל הייתי משתעממת מהר] אבל עליי הם תפסו גל ואני עושה לכולם את הכל ואיכשהו תמיד יוצא עם הרכזת שאין מה לעשות ונטע צריכה לעשות את הכל והפיתרון היחיד הוא, כמו שהאחראית עליי במשען [עובדת משען כמובן] אומרת "אולי צריך להפסיק את השירות אם זה לא מתאים..." וכאילו, לעזאזל איתם. בחודשים הראשונים הכל היה בסדר, עשיתי מה שאשכרה אמרו לי שאני אעשה. אח"כ אולי הבינו שאני לא איזה פרחה טיפשה [וסליחה לבנות השירות?] ושאפשר לסמוך עליי ושאני אחראית ומבינה ומה לא, ופתאום הנה אני עושה את העבודה של כולם ואין מנוס. מה אומרים לי כשאני אומרת שאני עושה מליון דברים בו זמנית? "מה למשל עשית היום?" או כשאני אומרת שלא מתייחסים אליי כמו אל בנאדם "זה לא נכון, אני מכירה אותם הם לא כאלה" אני ברצינות מדברת לקיר. זה יחס כללי במשען, בדיוק היום דיברתי עם בת שירות השנייה שאמרה שגם לה נמאס ושנמאס לה כבר להרגיש כאילו לוקחים אותה כמובן מאליו. כבר לא מפריע לי שלוקחים אותי כמובן מאליו, מפריעים לי כבר דברים מעבר.

lollapalooza

New member
אז אולי שתיכן צריכות להחליט

שהחל מרגע זה אתן עושות רק את מה שכלול בהגדרת התפקיד שלכן? תראי, יחס מחורבן את כבר מקבלת. נשארו לך חודשיים להעביר שם, הם לא יכולים לזרוק אותך מהשירות כי סירבת לעשות משהו שלא כלול בתפקיד שלך כבת שירות לאומי, אז מה יש לך להפסיד?

netaK

New member
כי אין משהו שלא כלול בתפקיד שלי

זאת בדיוק הבעיה נשאר לי רק לסבול את זה חודשיים, ולנסות לפרוק לחצים בצורה יעילה כדי להירגע

lollapalooza

New member
את אמרת שמפילים עלייך עבודה

שאחרים אמורים לעשות. ואולי כן שווה לברר מה את צריכה לעשות ומה לא. אין דבר כזה "אין משהו שלא כלול בתפקיד שלי". את לא מחזיקה שם את המקום, הם רק הפכו אותך לכזו. לדעתי את כן צריכה לעמוד מולם. בכל מקרה, זו הבחירה שלך.

netaK

New member
כל מה שאני עושה הם אמורים לעשות../images/Emo12.gif

כל מה שאני עושה חוץ מלהיות במוקד לסייע למוקדנית בבוקר בשעות הלחץ ["שעות הלחץ" היו בהתחלה 5 שעות, הפכו ל4 ועכשיו אני בקושי שעתיים במוקד :-\] הוא "לעזור במשרדים". כשאני באתי לראיון אמרו לי "אנחנו צריכים בחורה שתהיה במוקד ותעזור למוקדנית" כנראה שזאת אשמתי שאני לא יודעת להגיד לא, ועכשיו נתקעתי 6 שעות במשרדים עושה את העבודה של כולם [ברצינות, אני כבר מכירה היטב תוכנות של כוח אדם והנהלת חשבונות
] ועוד חוטפת על זה צעקות ויחס מזעזע כי במשען כל אחד רואה רק את עצמו ואת מה שדחוף לו [או שלחלופין פשוט אין לו כוח לעשות את זה] על הנושא של "אמרו לי שאהיה במוקד" אמרו לי "זה משתנה, צריך גם במשרדים" ועל הנושא של "כולם נותנים לי מלא עבודה בו זמנית ואז צועקים עליי ובכלל אני כבר לא יודעת מה אני עושה ואין לי שום תבנית ליום" אומרים לי "אולי זה לא מתאים, השירות, וכדאי להפסיק...." [זה מה שאמרו לי לפני חודשיים שלושה כשממש השתגעתי כבר ואמרתי להם כל מה שאני חושבת עליהם, זה הגיע לשיחה ממש ארוכה איתי עם הרכזת שירות לאומי והרכזת במשען שבסופה מה יצא? אה כן, נטע חייבת לעשות מה שאומרים לה.]

רציתי לשאול

[מכיוון שאני לא ממש מתמצאת בשירות לאומי ואיך זה עובד] - אם יש מישהו שאחראי עליך שאפשר לפנות אליו? אני יודעת שזה אולי קצת מאוחר אבל מכתב תלונה על המקום ועל היחס? אולי שווה שלפעם הבאה יידעו לאן שולחים אנשים? אני יודעת שבבית החולים היכן שאני עובדת יש המון אנשים בשירות לאומי בכל מיני תפקידים ויש רכזת בבית החולים שמטפלת בדיוק בנושאים כאלה - וגם לפעמים תלונות של המחלקות השונות היכן שיש חוסר התאמה.

netaK

New member
יש לי 2 אנשים לפנות אליהם

רכזת במשען [שהיא עובדת במשען] ורכזת השירות לאומי. כתבתי כאן בערך מה יוצא מפגישות איתן "על הנושא של "אמרו לי שאהיה במוקד" אמרו לי "זה משתנה, צריך גם במשרדים" ועל הנושא של "כולם נותנים לי מלא עבודה בו זמנית ואז צועקים עליי ובכלל אני כבר לא יודעת מה אני עושה ואין לי שום תבנית ליום" אומרים לי "אולי זה לא מתאים, השירות, וכדאי להפסיק...." [זה מה שאמרו לי לפני חודשיים שלושה כשממש השתגעתי כבר ואמרתי להם כל מה שאני חושבת עליהם, זה הגיע לשיחה ממש ארוכה איתי עם הרכזת שירות לאומי והרכזת במשען שבסופה מה יצא? אה כן, נטע חייבת לעשות מה שאומרים לה.]" "ואיכשהו תמיד יוצא עם הרכזת שאין מה לעשות ונטע צריכה לעשות את הכל והפיתרון היחיד הוא, כמו שהאחראית עליי במשען [עובדת משען כמובן] אומרת "אולי צריך להפסיק את השירות אם זה לא מתאים..." וכאילו, לעזאזל איתם. בחודשים הראשונים הכל היה בסדר, עשיתי מה שאשכרה אמרו לי שאני אעשה. אח"כ אולי הבינו שאני לא איזה פרחה טיפשה [וסליחה לבנות השירות?] ושאפשר לסמוך עליי ושאני אחראית ומבינה ומה לא, ופתאום הנה אני עושה את העבודה של כולם ואין מנוס. מה אומרים לי כשאני אומרת שאני עושה מליון דברים בו זמנית? "מה למשל עשית היום?" או כשאני אומרת שלא מתייחסים אליי כמו אל בנאדם "זה לא נכון, אני מכירה אותם הם לא כאלה" אני ברצינות מדברת לקיר." וכו'. מייאש, אבל אני לא הולכת לעזוב חודשיים לפני. אני יכולה להתמודד איתם. אני רק צריכה לשחרר קצת קיטור

למעלה