צריכה לפרוק

etiush

New member
צריכה לפרוק

שלום, אני חדשה בפורום הזה ופשוט הגעתי לשלב שבו אני חייבת לספר מה שקורה לי ולמשפחתי מאז התגלתה המחלה הנוראית הזו אצלי אמי. הייתי מאוד שמחה לשמוע מאנשים שעוברים, בני משפחה של חולים על מה שקורה איתם... אני בת 21. גילו אצל אמא שלי סרטן השד לפני כשנתיים. מיד היא החלה בטיפולים כימותרפיים, עברה ניתוח להסרת הגוש ובלוטות הלימפה הנגועות והקרנות. אחרי שהיא סיימה עם כל זה, אבן ירדה מעל ליבנו שכן אמרו לנו שהמחלה התפוגגה מגופה. היא לא הייתה שם יותר! איזה כיף! חצי שנה ללא דאגות, עד אותו יום שבו הגיעה תוצאה של בדיקה שהודיעה על גרורות בכבד... שוב העולם חרב לפנינו. למה למה??? היום, כשנה אחרי האבחנה החדשה הכואבת הזו, אמא שלי מרגישה גרוע מתמיד. היום, כבר לא יכולתי להשאיר את הכל בפנים. עד עכשיו היא הייתה עוברת טיפולים כימותרפים, עוברת מתרופה לתרופה. בשלב מסויים הגיעו גם בחילות. השיער לא נשר. כבר שבועיים ואפילו יותר, שהיא לא עושה כלום, ישנה כל היום, לא יוצאת מהבית מחוסר כוחות. הבטן שלה התנפחה, והיא נראית כמו בחודש התשעי להריון. רופא אחד אמר לה שזה לא מים, אחר אמר שכן... הרופאים לא יודעים כלום. ואני דואגת לה מאוד. עוזרת לה. אחותי הקטנה לא כ"כ, היא כאילו מכחישה. היא אגואיסטית. לא מנסה להגיש עזרה לאמא שלה, שהיא כ"כ אוהבת. אני לומדת באוניברסיטה שנה ראשונה ומאוד קשה לי להתמודד, עם לחץ הלימודים, עם הקשיים של אמא... ואני בעצמי על כדורים אנטי דיכאוניים, בחורה חלשה. קשה לי. קשה לאמא...

../images/Emo24.gifשלום לך...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

קודם כל נעים מאוד למרות שחבל שבנסיבות כאלו שמי ליטל אני בת 22 ואני מאוד מזדהה איתך כרגע אבא שלי חלה לפני מספר חודשים בסרטן הריאה ויש גרורות כרגע הוא מטופל בכימוטרפיה גם אצלנו זה נפל ביום בהיר אחד והכל נחרב פתאום אני ממש מזדהה עם החוסר אונים הזה של לרצות לעזור לבנאדם החשוב והאהוב הזה שחולה והכאב של לעמות לידו ולראות אותו סובל מכל התופעות הנוראות האלו . בקשר לזה שהמחלה אצל אימא שלך חזרה זה אכן נורא לחזור שוב על אותו תהליך אבל צריך להיות חזקים אין לנו הרבה ברירות אנחנו צריכים לשדר לאנשים שיקרים לנו חוזק ולתמוך ולאהוב אותם לתת להם רצון להילחם להראות להם שיש למה. בקשר לאחותך אל תשפטי את ההתנהגות שלה כל אחד מגיב אחרת זה לא אומר שלה לא קשה פשוט יש לה צורת התמודדות שונה. אני ואחותי גם שונות אני יותר מדברת על הנושא היא מסתגרת בעצמה אבל אני יודעת שכואב לה מאוד. בקשר לכדורים האנטי דיכאוניים תיזהרי לא להתמכר! תנסי לקחת דברים טבעיים זה עוזר כמו רגיעון או רסקיו . אבל הכי חשוב תנסי לחזק את עצמך בשביל אימא שלך היא צריכה אותך חזקה ! היא ניצחה פעם אחת והיא תנצח שוב בעזרת השם בכל מקרה יש פה פורום נפלא שיעזור לך בכל שאלה וסתם אם בא לך להתפרק רק בשורות טובות ליטל

etiush

New member
תודה

תודה על התגובה המהירה. יש פה אנשים שממש מבינים במחלה הזאת? יש לי כ"כ הרבה שאלות ואין לי את מי לשאול. האם סרטן בכבד יכול להיעלם או להיעצר או משהו? האם אפשר להמשיך לחיות עם כזה סרטן עוד הרבה שנים או שהסבירות נמוכה? אמא שלי מקבלת גם טיפולים טבעיים של ויטמינים דרך הוריד. מישהו יודע מה פשר הבטן שגדלה לה סתם כך?

למעלה