צריכה לשמוע את דעתכם....

lior0me0tapuz

New member
צריכה לשמוע את דעתכם....

הלכתי להסתפר באחד הסניפים של שוקי זיקרי..... הספרית התחילה להציע לי כל מיני תכשירים לשיער שלהם, ואני התעניינתי, שאלתי על המחירים.... ואז מנהל הסניף שמע את השיחה שלנו ואמר לה כשהיא חפפה לי:" שימי לה את המסכה הזאת, שתראה כמה שהיא טובה..." ואני לא הסכמתי אבל גם לא התנגדתי. ו ובסוף כשהגעתי לקופה, דרשו ממני לקנות את כל המסכה והיא הייתה מאוד יקרה לי! ועוד הביאו לי את המיכל כשהוא פתוח ונראה לי שהשתמשו בו לא רק עליי... אמרתי להם שזה לא בסדר ושהם היו צריכים ליידע אותי לפני שאני חייבת לקנות אותה אבל לא הזיז להם מה שאמרתי והקופאית אמרה לי שאני לא חייבת לקנות אותה אלא רק לשלם על השימוש בה( והמחיר על השימוש מאוד קרוב למחיר של כל הבקבוק! אז העדפתי כבר לקנות את כל הבקבוק...). יצאתי שם ממש בהרגשה שרימו אותי ורק ניסו לדחוף לי מוצר משומש.... אתם חושבים שיש לי סיבה להתלונן..? אם כן- למי פונים ואיך? תודה מראש

לא נראה לי שתלונה תעזור..

אפשר לתבוע משפטית אבל יש סיכוי להפסד וככה זה יעלה לך כסף(הוצאות משפטיות והכל). זה יכול להיות מילה שלך כנגד שלו...אין לך הוכחות שהוא רימה אותך..הוא יכול לומר שביקשת או כל דבר אחר....המשפט הזה יכול להמשך המון זמן..מילה כנגד מילה אין מה לעשות עם זה..צריך הוכחות. תלונה במשטרה גם לא תעזור...ואפילו תהיה מיותרת.

lior0me0tapuz

New member
לא התכוונתי ללהתלונן במשטרה

התכוונתי שאולי יש לשוקי זיקרי מין שירות לקוחות שכזה....או לפנות לשוקי עצמו :) ......

אני מציעה לך לפנות אליו אישית=]

כאלו..למי שיכול לפטר אותו

Black Jane

New member
אמנם יש לי דם חם והייתי צורחת עליהם../images/Emo6.gif

אבל כמובן שאת יכולה להתלונן, אפילו רצוי לדעתי. נכון, לא בדיוק למשטרה - אבל תפני לשירות לקוחות. בהצלחה, ואל תהססי לפנות!

lior0me0tapuz

New member
טוב רק רציתי לדעת

אם אני צודקת או שזה הם שהיו לא בסדר ולא אני...כי הם נתנו לי הרגשה שאני הלקוחה הכי לא בסדר והכי קמצנית בעולם....

SilviC

New member
איזה גועל נפש!!!!

זו רמאות לשמה! אם שילמת במזומן היית צריכה לסרב לשלם על זה. מה הם היו עושים? קוראים למשטרה? פשוט נוכלות
וחיבוק בשבילך

lior0me0tapuz

New member
תודה רבה

אני כזאת אהבלה...לא חשבתי על האפשרות של לסרב לשלם.....לא רציתי להקים מהומה אז גם לא הרמתי את הקול או משהו כזה.... מה שהיה היה...כפרה...פשוט אני אדע להבא לסרב בתקיפות לכל מה שהם מציעים...

זו רמאות לשמה!!!

לפי דעתי את צריכה להתלונן בתלונות הציבור!!! אסור להם לעשות דבר כזה את גם יכולה לפנות לשוקי זיקרי עצמו אני מאמין שהוא בכדי לשמור על האמינות והשירות שלו כ"מותג" הוא יתנצל ויפצה אותך חתימה טובה אורי מעצב שיער http://www.2all.co.il/web/Sites/ori2000/DEFAULT.asp האתר שלי

למעלה