צריכה מאוד עזרה...

juliet26

New member
צריכה מאוד עזרה...

אנחנו 2 סטודנטים העוברים עוד זמן קצר לדירה שכורה.... רציתי לשאול מפר שאלות.. 1.הארונות העליוניים של המטבח לבנים עם פס אדום ומכוסים כמובן בלכה והתחתוניים ממש מכוערים והייתי רוצה לצבוע אותם באדום כמו הפס.. השאלה האם אפשרי לצבוע על הלכה ואז שוב לכסות בלכה או שצריך להוריד את שכבת הלכה? 2. היכן ניתן להשיג טפטים/מדבקות על מנת לשדרג את הקרמיקה במקלחת ובמטבח? 3. מדובר בדירה ישנה אבל מתוחזקת יחסית טוב, צבועה... מה הייתם ממליצים לשים בדירה על מנת שתהיה ביתית וחמימה חוץ משטיחים ווילונות... 4. אחרונה מבטיחה.. מהמשך הסלון יש מעין מרפסת סגורה שהחוצץ בינה לבין הסלון הם חלונות הזזה מהרצפה עד התקרה... העניין הוא איך לנצל את השטח המיותר שנוצר כמעט ללא תקציב? סליחה שיצא ארוך... תודה לעונים

juliet26

New member
מקפיצה....

אשמח לרעיונות...

שמופית

New member
כמה תשובות ../images/Emo9.gif

1. ממליצה לך ל שאול בפורום אומנות שימושית למתחילים (969) לגבי צביעה על לכה. עד כמה שידוע לי, יש חומר מקשר בשם ג'סו, שאותו מורחים קודם ועליו אפשר לצבוע ולמרוח לכה. 2. טפטים אפשר להשיג בטמבוריות או הום סנטר למיניהם. מדבקות אפשר לעשות לבד עם צבעים מיוחדים שאותם ניתן לקנות בחנויות יצירה, ואם רוצים לקנות, אני מניחה שיש בחנויות יצירה שונות. 3. המלצה שלי לדירה חמימה וביתית - כריות לספות בסלון, עציצים, תמונות. כמובן שחשובה התאמת צבעים (לי בכל אופן
) ולא להעמיס על הבית יותר מדי פריטים. 4. את שואלת מה אפשר לעשות עם המרפסת הסגורה ? אם אתם מעשנים, אפשר פינת עישון ואם לא, אפשר סתם פינת זולה כזו, עם פופים ושולחנות נמוכים ומנורת נייר מאיקאה. כמובן שתלוי בסגנון שלכם, אבל נראה לי נחמד מין פינה הודית שכזו - לארח חברים עם נרגילה על הרצפה. אם המרפסת פונה לכיוון מזרח, אפשר לשים בה שולחן ושני כסאות ולעשות מרפסת לארוחת בוקר, עם מלא עציצי תבלין מסביב

למעלה