צריכה מידע......הודו בקיץ

free y

New member
צריכה מידע......הודו בקיץ../images/Emo6.gif

מתכוונת לנסוע להודו מה לעשות, והעיתוי והזמן מוגדרים ומוגבלים כווווווווולה שלושה שבועות, בקיץ, אוגוסט רוצה להיות גם בפונה יודעת שקיץ וחם אז השאלה היא... לאן לנסוע....כך שאוכל לטעום....לראות מראות....נופים....ולא לסבול מדייי מהחום... פתוחה לשינויים בכיוון, במזרח בכלל כל עוד , התקציב לא גדל.... תודההההההההההההההה

...מממממ.. שלושה שבועות???

אני מאמין שאת תספיקי לראות קצת מהודו אבל לא הרבה... התקציב יגדל בהתאם למחייה שלך שם... מה לראות???ממממ....בגלל שאת נוסעת לשלושה שבועות קשה לי להמליץ על הרבה מקומות כי רוב הזמן יתבזבז לך על נסיעות וכאלה.... בעיקרון פונה היא עוד עיר מה שמיוחד בה זה האשראם של אושו (ואני מתאר לעצמי שזו הסיבה שאת רוצה להיות שם) ולפי דעתי כדאי שתבלי את רוב הזמן בראג´יסטן יש שם מקומות מדהימים ותספיקי לראות די הרבה בשלושה שבועות... והנופים מדהימים ביחוד כשאת נמצאת במבצר מדהים או ארמון ואגרה כמובן ששם יש את אחד המקומות הכי מדהימים והוא אחד משבעת פלאי עולם ===הטא´ג מאהל====. יש לך שם גם כן פארק ציפורים וחיות מ-ד-ה-י-ם אלפי מינים ציפורים וחיות חופשיים אצ משכירה אופניים ליום אחד נכנסת פנימה יושבת לך באמצע מקום מדהים את לבד מוקפת באלפי ציפורים ועוד מלא סוגים של חיות משהו שלא תשכחי כל החיים יש את גודפור וגיפור ואג´מר ופושקר שהיא מדהימה ביחוד עם הנהר שיש שם והתפילות לאל השמש כל יום בשקיעה את יכולה גם לנסוע לפונה אלא את מאוד אוהבת את האשראם של אושו ותרצי להישאר שם... דלהי כמובן לא נשכח יש ה-מ--ו--ן מקומות קחי ספר תקראי קצת תעשי לעצמך מסלול פחות או יותר וייאלה לדרך.... מקווה שעזרתי אם לא את תמיד מוזמנת לשאול עוד... כולנו נשמח לעזור לך....

free y

New member
תודה....ושאלה נוספת......./images/Emo39.gif

בוודאי שאקח ספרים ואקרא, אין ספק בכך, רק רוצה להתמקד קצת התאור שלך לגבי מספר מקומות, עשו לי חשק ענקקקק יחד עם זאת שואלת שוב, כל המקומות שרשמת, האם התייחסת לעונה שבה אני נוסעת? הבנתי שיש מקומות שאפשר להגיע אליהם בקיץ,ויש כאלה שממש אסור, מבחינת מזג אוויר. פונה, בוודאי, האשראם של אושו, יודעת שיכולה להשאר שם שלושה שבועות ויותר, אבל....אצטרך הפעם להתאפק.... אופניים, מתאים לי לאללה ו...לגבי השלושה שבועות, מה לעשות, זה מה שיש כשגרושים, שיש ילדים, וגם עבודה, אשמח אם תתייחס למזג האוויר, שאוכל להתמקד תודה...

....ממ...תראי...

אני הייתי במקומות אילו בחודשים אוקטובר והלאה... בעיקרון את נוסעת באוגוסט זו תקופה טובה לדלהי וצפונה... כולל אגרה אמריצר קולו פרוותי חבל לאדק (שמעתי שהוא מהמם) ועוד.. פונה מתאימה יותר ל-אוקטובר עד מרץ.. אוגוסט די קרוב לאוקטובר כך שלא נראה לי שצריכה להיות בעייה.. לא נראה לי שיתפסו אותך גשמים או ימים מושלגים... יום טוב ברי

הי לה

New member
סעי לצפון!!!

הקיץ הוא עונה אידיאלית לנסוע לצפון הודו - חבל לאדאק (את יכולה לטוס כדי לחסוך זמן) מקסים ומאפשר לחוות מהתרבות הבודהיסטית, ועמק פאראבטי מהמם מבחינת נופים. מזג האוויר מצוין ופשוט כיף לטייל שם. אזור ראג´סטן יפה, אבל חם שם מאוד בתקופה הזאת. הייתי שם בקיץ האחרון והיה מלהיט אך נסבל, כי לא מזיעים שם כל כך. באזורים האחרים - דלהי, אגרה, רישיקש וכל הסביבה חם מאוד ולח מאוד. אם את צריכה עוד מידע את מוזמנת לשלוח אימייל. וחוץ מזה, אתר למטייל מוצף מידע.

free y

New member
הי...לה....תרבות בודהיסטית....

תודה על ההתייחסות, רציתי לשלוח לך מייל, אבל אין כתובת בנמצא... שאלה... למה התכוונת כשאמרת שאפשר לחוות בחבל לאדאק מהתרבות הבודהיסטית?

למעלה