צריכה מידע משפטי...

דסדס

New member
צריכה מידע משפטי...

אני לומדת משפטים ל5 יחידות בגרות וחלק מהיחידות זו עבודה שאני צריכה לכתוב ולהגיש (צריכה לכלול משפט ישראלי: חוקים ומאמרים וכו´ ומשפט עברי: פסקי הלכה ומאמרים של רבנים וכו´) אני צמחונית (אידיאולוגיה) וקשורה מאוד לבעלי חיים לכן בחרתי בתור נושא לעבודה שלי את "זכויות בעלי החיים"... אני עוד לא ממש התחלתי לעבוד אבל אני צריכה להתחיל לאסוף חומר אז אם למשהו יש הפניות למאמרים או לחומרים אחרים אני אשמח אם תכתבו לי כאן או לEMAIL שלי [email protected] תודה מראש הדס

חגי כהן

New member
מעמד בעלי-חיים במשפט

אני מצרף בקישור מאמר בסיסי ביותר בתחום, מאת יוסי וולפסון. אם ברצונך במידע נוסף, את מוזמנת לשוטט עוד באתר או לבקר בספריית אנונימוס (דיזנגוף 93, קומת מרתף, תל-אביב, ליד כיכר דיזנגוף), שם תמצאי מאות ספרים ומגזינים (רובם באנגלית), סרטי וידאו, קטעי עיתונות, וכו´. בהצלחה!

shanty.G

New member
בנוסף, באתר העמותה למען החתול

בישראל יש חומר בנושא, בדף הנקרא "עניינים משפטיים". את יכולה גם ליצור קשר עם אתי אלטמן מעמותת "תנו לחיות לחיות"- יש בעמותה הררי חומר על תביעות משפטיות בנושא התעללויות בבע"ח, עונשים וכיוב´.
6241776/69-03 אני ממליצה לך לגשת כפי שכתב לך חגי, גם לאנונימוס בת"א. ברוכה הבאה לפורום!
shanty

דסדס

New member
תודה רבה לשניכם...

זה נותן לי נקודת פתיחה טובה להתחיל לחפש חומר... אני אשתדל לנצל את המקורות שנתתם לי... (יש עכשיו תקופת בגרויות לחוצה אז סביר להניח שאני יעבוד על זה בעיקר בקיץ....) אם למשהו יש גם חומר בקשר למשפט העיברי זה יכול לעזור... תודה לכולם הדס

shanty.G

New member
לגבי משפט עברי ומשפט בכלל,

את יכולה לפנות לחבר´ה בפורום חוק ומשפט (הציצי גם בקישורי הפורום, תוכלי למצוא שם חוקים והצעות חוק שונות; לא כולם מאושרים) בהצלחה בבחינות!

למעלה