צריכה מידע על תפקידים

sky_girl

New member
צריכה מידע על תפקידים

חברה שלי ביקשה ממני לברר כל מה שאפשר על התפקידים הבאים: -משקית בטחון שדה -משקית תיאום וקישור האם מישהו כאן מכיר את התפקידים?

החובשת

New member
על התפקידים...

Sky girl הנה קצת מידע על התפקידים שביקשת... מש"קית בטחון שדה = מהות התפקיד- סיכול מאמצי האויב להשיג מידע על צה"ל. סוג הכשרה- צבאית. משך הכשרה- 4 שבועות. שיבוץ וקידום- יחידות חיל המודיעין, חיל האויר וחיל הים בכל הארץ. מש"קית תיאום וקישור= מהות התפקיד- עוסקת בתיאום וקישור בין מדינת ישראל ומשרד הביטחון לבין הרשות הפלשתינאית, התושבים הפלשתינאים והמשטרה הפלשטינאית. סוג הכשרה- צבאית. משך הכשרה- 5 שבועות. שיבוץ וקידום- ביחידות הממשל האזרחי באיזורים עזה או יהודה ושומרון. מקווה שחידשתי לחברה שלך משהו- החובשת.

sky_girl

New member
תודה אבל....../images/Emo12.gif

זה בדיוק מה שכתוב בחוברת של התפקידים. היא צריכה קצת מידע מעבר לזה. אולי ממישהו שמכיר את התפקידים אישית או מניסיון של אנשים קרובים. אבל בכל אופן,

*אבי*

New member
ל- Sky,

מש"קי ביטחון שדה אחראים שמידע מסווג לא יגיע לידי גורמים לא מוסמכים. הם מבצעים תחקירים ביטחוניים לחיילים שצריכים לקבל סיווגים, עורכים ביקורות ביחידות כדי לוודא ששמירת הסודיות מתבצעת כמו שצריך וכו´. בחילות הירוקים הכל שייך לחמ"ן, לזרועות המודיעין והים יש (כרגיל) מערך בטחון שדה משלהם... זהו בכללי, אם יש לך עוד שאלות אז קדימה :) מקווה שעזרתי, אבי

sky_girl

New member
רגע אבל...

החברה שלי היא בחיל האוויר, יש הבדל בין התפקיד משקית בטחון שדה של חיל האויר לזה של מודיעין? ומה לגבי משקית תיאור וקישור? ידוע לך משהו על התפקיד הזה? ושוב

*אבי*

New member
כללית,

התפקידים המקבילים בחמ"ן/מודיעין אוויר/מודיעין ים דומים מאוד. לי אישית לא יצא להכיר מש"קי בט"ש מחיל אוויר אבל אני מניח שההבדלים קטנים מאוד... בקשר לתיאום וקישור עדיף שמישהו שמכיר את הנושא יותר ממני יענה...
אבי

למעלה