צריכה מישהו שיהיה לי כייף איתו, לשם שינוי!

BreakOfDawn

New member
צריכה מישהו שיהיה לי כייף איתו, לשם שינוי!

אני יודעת שזה לא פורום הכרויות,אני לא בטוחה שאני בנויה להיכרות כרגע, אני עדיין בקשר עם האקס, חייבת להודות...
אבל זה כבר לא מתאים ואנחנו יודעים את זה מזמן.
אני חולמת על מישהו שיזרום באותו ראש כמוני, שהכל בינינו יהיה קליל וכייפי, שאני אוכל להיות עצמי!
שיאהב לצחוק איתי, שיצחק ממני! שיאהב אותי פשוט, ככה בכייף...
פשוט מחפשת קליק.
ואני יודעת שקשה למצוא את זה כאן, אני בטוחה. אבל להכיר בעולם האמיתי קשה לי מאוד...
מצד שני גם פה זה בעייתי מבחינתי. עד שכבר אני מדברת עם מישהו- קשה לי לעבור לשלב הבא ולהיפגש (בעיקר כי הקשר עם האקס הסתייםאבל לא לגמרי עדיין אז זה לא עושה אותי הכי פנויה בעצם...).
בקיצור- המצב מסובך.
מישהו כאן מבין אותי? עבר משהו דומה?
מישהו כאן רוצה כמוני פשוט שיהיה לו כייף בחיים ונמאס לו מסיבוכים?
ולא גברים, זו לא מילת קוד ל"רוצה סקס". ממש לא.
זה יותר רצון בחופש...

NEO83

New member
אולי

תחתכי מהאקס? פתאום יהיה לך הרבה זמן פנוי ואנרגיות לאנשים חדשים בחייך שיובילו לדברים חדשים, בין אם פה בעולם הווירטואלי או בעולם האמיתי.

bigirl22

New member
מבינה

עברתי בידוק אותו הדבר, קשר מתוסבך עם האקס ידעתי שזה עושה לי רע וטוב לא יצא לי מזה.
החלטתי שמספיק ואחרי שבועיים הכרתי פה את אהבת חיי:) אנחנו כבר יותר משנה יחד וגם גרים יחד.
אז פשוט לדעתי נתקי איתו כל קשר וכל השאר יבוא לבד.

ebi83

New member
קודם כל- שחררי ותשתחררי.

כל עוד את קשורה לאקס או לכל מיני דברים שלטענתך לא עושים לך טוב, את לא יכולה להתקדם.

אז קודם כל להתנתק. אחר כך לבחון עם עצמך מה את באמת רוצה\צריכה ומשם להתחיל לחפש ולקוות לטוב.

בכל מקרה, כל עוד את תקועה עם האקס אני יודע שאני לא הייתי חושב להכנס עם מישהי לקשר כשהיא עוד עם מישהו אחר בצורה כזו או אחרת- זה רק מתכון לבעיות..

Any991

New member

קודם כל, בטח שמבינים אותך ורוצים לעודד ולעזור.
דבר שני, תחתכי מהאקס. זה מסבך יותר מידי וזה קשר של on & off שסתם חוסם ולא מאפשר כלום בתכלס. יהיה קשה אבל יותר קשה לא לחוות אהבה מספקת במקום.
לא בטוח שכל כך קשה למצוא את זה כאן-לא שניסיתי אבל בסופו של דבר כולנו בני אדם וכאן במיוחד אפשר למצוא, כשכל הקטע כאן הוא של בני עשרים ומעלה. (שוב קשור לאקס-כדאי שתתפני רגשית מזה).

EdisonGirl

New member
"זה יותר רצון בחופש..."?

חופשי זה לגמרי לבד ?

אין עדיין דרך מדעית לבדוק כימיה. יום אחד אולי תוכלי להפיץ איזה קובץ DNA שלך שכולל גם מערך אישיות נרכש, וכל פנוי יבדוק אם זה מתאים לשלו, וכך יבוצעו התאמות של 99.9%.
עד אז, הקליק נעשה לבד בדרך בלתי צפויה, לעיתים מזוייפת. פקחי עיניים והמשיכי בחיים.
לאקס את לא מתאימה? אין קליק? לא כיף? אז ביי! למה למשוך את זה?

למעלה