צריכה מתכון דחוף
לספינג'

ארית

New member
צריכה מתכון דחוף../images/Emo137.gifלספינג'

הזמנתי חברים לערב ותכננתי להכין ספינג' (סופגניות מרוקאיות) הייתי בטוחה שיש לי את המתכון אבל הוא נעלם לי (מתכון שפורסם במעריב יום שישי שבוע שעבר מי יכולה לעזור לי? או כל מתכון אחר???? תודה ארית

clcl

New member
ספינג' - סופגניות מרוקאיות

ספינג' - סופגניות מרוקאיות 30 יחידות החומרים: 1 ק"ג קמח 30 גרם שמרים קורט מלח 2 כפות סוכר 4 כוסות מים פושרים 1 ביצה שמן לטיגון עמוק לסירופ: 3 כוסות סוכר, 2 כוסות מים, מיץ מלימון אחד אופן ההכנה: 1. מערבבים את כל החומרים יחד (אם משתמשים בשמרים רגילים - יש להתפיחם קודם לכן, ואם בשמרים לחים - יש להוסיפם ישירות לתערובת). 2. לשים היטב עד שמתקבל בצק רך ודביק. אם חסר מים ניתן להוסיף מעט מים פושרים. 3. מניחים את הבצק בקערה ומכסים את הקערה בנייר אפייה לאטימה מוחלטת שח הקערה, ובמגבת מטבח לתפיחה מירבית. משהים לשעה. 4. מרטיבים את הידיים ולשים את הבצק. מניחים את הבצק להתפחה נוספת של כחצי שעה. 5. מרתיחים את השמן בסיר עמוק. מרטיבים את כפות הידיים, בוצעים מהבצק גוש קטן, חורצים חור במרכזו, כך שתתקבל צורה של (טבעת) בייגלה ומטגנים משני הצדדים עד שהסופגניה זהובה. הסירופ: 1. מערבבים את כל החומרים לסירופ וטובלים את הסופגניות בסירופ. * אפשר לטבול בכל סירופ אחר. במקום הסירופ ניתן לפזר אבקת סוכר מעל הסופגניות. מקור המתכון: פלורנס וקנין

למעלה