צריכה מתכון ל..... סוכר

צריכה מתכון ל..... סוכר

התלבטתי אם לשאול פה או בפורום מתכונים המקורי.... אבל... מקווה שלא תסתבלטו עלי.... טוב, בנים לצאת מההודעה מיד ! היא לא בשבילכם !!! בנות: איך מכינים את הגוש הזה... הסוכר שאיתו.... תולשים שערות מהרגליים ?????? פאדיכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מתחפרת לי חזרה...

sjarjar

New member
חפשי בפורום מתכונים

מס' פעמים בעבר ניתן מתכון והסברים לזה.

מה אתה עושה פה ?

שאלתי את הנשים, לא ???? קישתא !!!! (בכל אופן תודה, אני אחפש שם)

r66

New member
קק"ל הרסת אותי.. אני מחפשת

אל תידוגי... בינתיים מצאתי פסוק מתוך משנה תורה הלכות שבת פרק א' פסוק ו'... תקראי- אם אין שעווה השתמשי בזפת
ואז "מוחקים אותך", תיזהרי
"ו המפרק דוכסוסטוס מעל הקלף--הרי זה תולדת מפשיט, וחייב. הדורס על העור ברגלו עד שיתקשה, או המרככו בידו ומושכו ומשווה אותו כדרך שהרצענין עושין--הרי זה תולדת מעבד, וחייב. המורט נוצה מן האברה--הרי זה תולדת מוחק, וחייב. וכן הממרח רטייה כל שהוא, או שעווה, או זפת, וכיוצא בהן מדברים המתמרחין, עד שיחליק פנים--חייב משום מוחק. וכן השף בידו על העור המתוח בין העמודים, חייב משום מוחק".

למחוק אותי בזפת ? ../images/Emo5.gif

בשבילי רק טיפ-אקס, תודה. ככה באמת לא יראו אותי, כי אני... א ר ח ף ף ף ף ף , חפשי חפשי... כי המפשעות שלי כבר צועקות הצילוווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את חושבת ש-FRM יעזור במשהו ???? חחחחח סתם סתם

r66

New member
וואלה רעיון.. מה קרה לך?.. הכי פשוט

לקנות

לא יודעת, אף פעם לא ניסיתי

אין לי חשק להתעסק עם שעווה, חשבתי לנסות את זה, נראה לי זמין כזה...

alexit

New member
קרו,את הרי מכירה אותנו,להסתלבט

נסתלבט בכל מקרה.

תסתלבטו גם כשתראו אותי בבגד ים...

יאלההההההההה, תביאו כבר מתכון !!!! אי אפשר ככה !!!

קרן קיימת, לא בריא להשתמש בסוכר

באזורים שיש בהם בלוטות לימפה, קרי - מפשעות ובתי שחי. וזה מכיוון שהמריטה דורשת מריחה די אגרסיבית (יחסית לעדינות העור והאזור), תוך לחיצות, ועצם המריטה מגרה את הבלוטות. המלצה אישית (ניסיתי כבר הכל...) - אל תשתמשי בסוכר למטרות שציינת. שעווה (אפשר גם להשתמש בזו שמיועדת לפנים), הכי טוב. רק לחטא טוב לפני ואחרי, ויש לך עור חלק וחושני להרבה זמן, ובלי סיכונים מיותרים..

הנה מתכון אבל תדעי לך שזה קשה לאללה

להכין את הסוכר שיצא בצק, רק למומחיות זה יוצא כי: צריך להגיע לרגע הכי נכון מבחינת הצבע ואז לשפוך על שקית ניילון מרוחה בשמן (לא היא לא תימס) ואחרי שמתקרר קצת יש ללוש אותו בידיים, אבל כל פעם חתיכה אחת, חתיכה קטנה מספיקה לשטח די רחב (תאמיני לי שיש לי די שטחים נרחבים
), אז זכרי הוזהרת מראש
2 כוסות סוכר 1 כוס מים מיץ מלימון אחד לבשל על אש גבוה כמה דקות כאשר רותח להוריד לאש הכי נמוכה ולבשל עד שמתקבל צבע זהב עמוק אבל לא יותר מדי כי אחר כך תצא לך סוכריה. ב-ה-צ-ל-ח-ה (מקוה שלא נשמע את הצעקות
בזמן המריטה

יוווו איזה בלאגןן......

נראה לי שאני מוותרת וממשיכה ללכת טבעי... פרוע כזה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה בכל אופן.

alex

New member
קרן ! אם...

תשתמשי בסוכר יבואו אחר-כך הזבובים ויאכלו אותך.

פששששששששששששש

לומדים הרבה על חברות כשמעיפים כאן מבט.... אני יכולה להבין מזה שאת מתכוננת למסיבה שלנו???

למעלה