צריכה מתכון מהיר מהיר לעוגת שוקולד

צריכה מתכון מהיר מהיר לעוגת שוקולד

לבת שלי יש מומולדת היום ותיכננתי לדחות לה את העוגה למחר, אבל פתאום יש לי אפשרות להכין לה משהו היום הענין שאין לי המון זמן ועוגת השוקולד שלי מכילה ריץ' שאין לי כרגע. קיצער יש למשהי מתכון פשוט מהיר אבל טעים? בבקשה.

היי גולדה ממליצה על של פירגה

נהדרת- הכנתי אותה בשבת האחרונה! -כוס קקאו -2 קוסות קמח תופח -2 כוסות סוכר (אני הפחתתי טיפה-אבל לבחירתך) -2 בייצים -כוס שמן -2 כוסות מים רותחים יכולה לצפות בשוקולד מריר ושמנת/ פודינג וניל/שוקולד לבן סוכריות- ואז יוצאת חגיגית קלה וטעימה תהני:)ושיהייה המון מזל טוב

mir284

New member
איזה קטע גם אני חשבתי על העוגה הזאת ובדיוק

חשבתי לשלוח את המתכון העוגה באמת מומלצת וטעימה שיהיה מזל טוב לבת מירי

רותי410

New member
גם אני

שווה להחליף כוס מים רותחים בכוס מיץ תפוזים. אני הוספתי נטיפי שוקולד, אבל אם יש ציפוי, הם מיותרים. הקיצר, עוגה מהירה וטעימה, וילדים מתים עליה. ומזל טוב

יפית מן

New member
ערב טוב לכולם,שירת מרים..מה עם האופן ההכנה??

לא כתבת במתכון את אופן ההכנה של עוגת השוקולד..פרטי נמקי הסבירי למן נדע איך מכינים אותה!!

mir284

New member
יפית מצרפת לך את המתכון לעוגה

-------------------------------------------------------------------------------- עוגה כושית - ה מל צ ה....ח מ ה / pirge 26/11/04 כושית" אפשר לאפות בתבנית קפיץ משומנת 26 - או להכין 24 מאפינס יפים את המאפינס אופים כ-20 דקות . מחממים טיפה ומגישים חם עם כדור גלידה. את העוגה כ-45 דקות. לבדוק עם קיסם עץ. יוצאת גבוהה ומרשימה. אוורירית ושחורה במיוחד. כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח חצי כפית סודה לשתיה 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן ציפוי: שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד מריר הכנת העוגה: מערבבים את השמן והביצים בקערה. בקערה אחרת מערבבים חומרים יבשים. לאחד את התערובות ולהוסיף 2 כוסות מים רתוחים. לערבב היטב היטב. יוצאת בלילה דלילה וזה בסדר. לחמם תנור ל-175 מעלות ולשמן תבנית 26 לצקת את העוגה לתבנית ולאפות 45 דקות או עד שקיסם עץ יוצא יבש.. לבשל את השמנת והשוקולד עד להמסת השוקולד. לצקת את הציפוי החם על העוגה החמה. העוגה כל כך עשירה וטובה שאפשר לוותר על הקרם. הכי הכי הכי טעים, זה לחמם מעט ולהגיש עם כדור גלידה. ח ל ו מ י ומומלץ במיוחד. אפשר להכין מאפינס ולפני שמכניסים לתנור שמים מעל כל מאפינס קובית שוקולד מריר שלמה.

אורנייה

New member
למה לא הצליח לי?../images/Emo7.gif

היי אני סמויה בד"כ קצת חדשה במטבח ובאפיה ממש טירונית... לאור ההמלצות על העוגה הכושית של פירגה ניסיתי בשמחה ו...העוגה יצאה כבדה ונמוכה מה לא עשיתי בסדר? תודה

יפית מן

New member
גולדה-לה מגל טוב מזל טוב בת כמה הפספוסית?

גולד-לה שיהיה לך הרבה נחת ממנה ומיתר יוצאי חלצך בטוב הנראה והנגלה

למעלה