צריכה מתכונים

zinomg

New member
צריכה מתכונים

לאוכל מהיר הכנה אך בריא . כשאני חוזרת מהעבודה אני רעבה בטירוף ומחפשת אוכל שיענה על הצרכים כי אין לי זמן לחכות למנה מבושלת שלוקחת המון זמן. יש לכם הצעות?

magic40

New member
פורום מתכונים להרזיה ודיאטות

בתפוז צרפתי לך קישור

סלט עגבניות ובולגרית ../images/Emo3.gif יאמי

חותכים במעבד מזון לפרוסות- עגבניות + בצל סגול. מגררים גבינה בולגרית 3% (יש למשק צוריאל) מערבבים ומוסיפים 2 כפות שמן זית ומלח אם צריך (הבולגרית של צוריאל לא מאוד מלוחה)- במקביל מכניסים למצנם 2 פרוסות לחם קל. טורפים בתיאבון.

קלריסה

New member
מממ... נשמע לי טעיממממממ

אויש, כרגע כתבתי שאני מתכוונת לא לאכול עד מחר טוב, נדחה את הסלט שלך למחר אני מחזיקה אצבעות לעצמי. בנות, מי מחזיקה איתי?

jess123

New member
להכין סלט ירקות מראה בקופסא

אפשר להכין חביתה במקום או טבעול לחמם 1 במיקרו עם 2 פרוסות לחם קל וכפית טחינה או חומוס עם סלט ירקות מהיר ללא הרבה קלוריות

Gali112

New member
קציצות הודו ובטטות

עשיתי תערובת קציצות רגילה- בשר, ביצה, פירורי לחם תבלינים, שימנתי תבנית חד פעמית קלות, יצרתי קציצות והנחתי בתבנית חתכתי שתי בטטות גדולות לפרוסות ופיזרתי עשיתי רוטב משתי כפות (בערך) רוטב צילי מתוק, מים וקצת שמן, שפכתי על הכול , כיסיתי בנייר כסף ואפיתי חילקתי למנות ואכלתי כל השבוע

אני אוכלת פרוסה עם טונה וגבינה

לבנה 3 אחוז או במקום הגבינה מיונז 5 אחוז. ואז אני יכולה בסבלנות לחתוך סלט ירקות כי הרגעתי את הרעב הראשוני. ומשהו קל טעים ומשביע מרק פטריות: מטגנת 1 בצל גדול בלי שמן שופכת מעל 2-3 סלסלות פטריות טריות חתוכות צרור בצל ירוק חתוך רק הגבעולים הירוקים 1 קופסא תירס או 300 גרם תירס קפוא סנפרוסט ברתיחה הראשונה מוסיפה 2 כפות מרק פטריות/עוף שטוחות בינתיים מכינה בקערית בצד בצקניות: 2 ביצים + 2 כפות קמח + חצי כוס מים משקשקשת היטב ושופכת עם כפית לאט לאט למים הרותחים. אמורים לצאת עיגולי בצק קטנים כאלה. ממשיכה לבשל את המרק עם העיגולים עד רתיחה שניה, לאחריה נותנת עוד 10 דקות עד רבע שעה על אש קטנה ומגישה. טעים ביותר עם טוסטים מרוחים בחמאה קלה שמניחים אותם בתוך המרק. בתאבון! כל ההכנה לא כולל בישול לוקחת לי בקושי 10 דקות.

למעלה