צריכה נוסחה להכנת בושם משמנים אתירים

sara49

New member
צריכה נוסחה להכנת בושם משמנים אתירים

אני רוצה להכין בושם מהשמנים וניל יסמין וחייבת נוסחה כמיות ? חומרים (שמן בסיס או כוהל או מים ) תודה :)

saritsh

New member
בושם

אני לא מדברת על בושם כמוצר שמוכר כבושם בשוק , לא בתרסיס ובטח לא על בסיס אלכהול. אלא פורמולה המכילה שמני נשא ושמנים אתרים שמטבעם מדיפים ריח נעים ומשמשים כמבשמים. ולשמנים הספציפים ששאלת לגביהם: וניל אינו שמן אתרי אלא שרף. שמן אתרי יסמין הוא יקר מאוד, אבל מאוד מאוד,אם הוא אמיתי כמובן,ומדובר על מאות שקלים. (וכל מה שאני כותבת כאן מתיחס לשמנים אתרים טהורים ולא לתמציות ריח או כל מוצר אחר שאינו שמן אתרי טהור,) אי לכך , בגלל חירו היקר, למחירו היקר מאוד יצרו מוצר של שמן יסמין על חוחובה שמאפשר רכישתו במחיר שווה לכל כיס, במקרה כזה את פשוט משתמשת בו כמו שהוא, לוקחת טיפה ושמה על הדפקים בשרש כף היד או על צידי הצוואר או איפה שאת רוצה. במקרה של וניל מכיון שהוא שרף הוא מתערבב מאוד קשה עם שמני נשא ובכלל. אם את ממש מתעקשת את יכולה גם על שמן חוחובה או על שמן שקדים להכין תערובת של 10 CC שמן נשא ולטפטף פנימה 10 טיפות וניל. אבל את תראי בעצמך שיקח הרבה זמן אם בכלל שהוא יתמוסס לגמרי לתוך שמן הנשא. אשמח ללמוד אם יש דרכים ושיטות אחרות.

למעלה