צריכה סיכום של ה-3 ימים האחרונים

שירהנט

New member
צריכה סיכום של ה-3 ימים האחרונים

היי חברים, לא ראיתי ערוץ 20 מיום שני עד רביעי כי הייתי בחופשה. אני יודעת שכל יום אתם כותבים פה עדכון אבל רציתי לבקש, אולי במקרה מישהו מוכן לסכם לי את זה בקצרה? אני מכינה מן סיכום של הדברים הקריטיים שקרו מתחילת התכנית כי אני שואפת להכנס לוילה (במבצע של הכניסה המאוחרת) ואני ממש משקיעה בהכנת הטקטיקה... בקיצור תודה רבה מראש לכל מי שישתף פעולה! שירה.

alon0ifargan

New member
וואלה רעיון מגניב

סורי לא יכול לספק לך סיכום כי לא התעמקתי בתכנית בימים האחרונים אבל אני בטוח שיש אנשים אחרים שישמחו לעזור לך. בכל מקרה אני אשמח אם תוכלי לשלוח לי את מה שעשית (רק אם את יכולה כמובן). מה זאת אומרת "שואפת להכנס לוילה"? שלחת כבר קודים מהבקבוקים של מי עדן או שעדין לא? כי כבר הייתה הגרלה אחת את יודעת.. אני עליתי בה ולכן אני אשמח לקבל פרוטוקולים ממה שעשית. תודה ובהצלחה!!

יNOT

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

כנראה שאני פשוט משועשע בקלות. סיכום של הדברים הקריטיים, את מתכוונת לקריטיים כמו המחדלים של ההפקה , או "קריטיים" כמו הנשיקה של ערן את קרן , וליאון שמוציא מישהוא מהארון, וכו...? (קריטי כמו בועת סבון ) איזה טקטיקה את צריכה, את רוצה לשקר למראיינים של ההפקה בשביל להיכנס לווילה? או שאת מתכננת מה תגידי לאנשים בוווילה ? אני בטוח שאנשים בבית מאוד ייתעניינו לראות אותך משחקת מול המצלמה לפי טקסטים שכבר קבעת לך מראש (תבואי עם איזה CHEAT NOTES ?! ) מעבר לזה שיהיה לך בהצלחה. או יותר נכון לתוכנית.

ady18

Well-known member
אז ככה

בגדול הלכו לבית כנסת ארוחות חג קבלו אוכל מהמשפחה של אשר יש ריב בין שפרה לאשר על עינני הדת והם קבלו ברכות מהמשפחות לחג... זה בגדול מה שהיה...

יNOT

New member
שלא כולל את כל מה שההפקה עוללה ../images/Emo6.gif

מי שבכל זאת יירצה לדעת יכול לקרוא בפורום.

שירהנט

New member
תגובות לכולם

קודם כל א ממש לא מתכוונת למחדלים של ההפקה. רק דברים שנאמרו מאחורי הגב (נניח כמו הסיפור שהיה בין רנין לקרן כשמיקי הלכה והשאירה מאחוריה הרבה בלאגן). אני פשוט חושבת שזה ישחק לטובתי אם אני אכנס לוילה. תחשבו שכרגע מי שבתוך הבית לא באמת מבין מה קורה שם. כמו שברגע שנעמה יצאה מהוילה היא רק אז היא גילתה כמה שקרן צבועה - שהצביעה נגדה ועוד באותו הערב לקחה אותה לסוויטה. אני חושבת שדברים כאלה (שעדין לא התגלו) יכולים לשחק לטובתי. תודה על הסיכום הקצר, אני אשמח לשמוע עוד דברים. ולאלון - אני אשלח לך את הסיכום בפרטי. וברור שכבר נכסתי להגרלה.. עוד באותו יום ששמעתי על המבצע הזה כבר קניתי 10 בקבוקים והכנסתי את כל הקודים.. אני מחכה כבר לאודישנים בקוצר רוח. למרות שיש עוד הגרלות בהמשך אז יש עוד זמן עד האודישנים

יNOT

New member
טוב נו..רק בגלל שאין יותר מידיי על מה לדון

תזכירי לי איזה בקבוקים אלה? זה משנה איזה צבע אני אוסף? האם הקוד הוא מספרי או אלפבתי? האם אפשר לקנות בקבוקים בחבילה או שרק בבודדים? יש מבצע אם קונים יותר מ -5 בקבוקים? האם מקבלים איזהוא צ'ופר בקנייה של הבקבוק ? (כוס או ספל ) האם אפשר לבקבוקים האלה גם מתקן שתייה , והאם לא מגיע לי גם לקבל על זה קוד , כי בסופו של דבר אני שותה יותר? האם ההשפעה של הצבע היא רק פסיכולוגית? האם גם המשקה עצמו הוא צבעוני או שרק הבקבוק? באמת שאלות שמעניינות אותי.

cordelia2

New member
סיכום

אכלו, שתו, עישנו, גירבצו, עשו מסג', עישנו,התפללו, דיברו, צעקו, ריכלו, הלכו לישון. אכלו, שתו, עישנו, גירבצו, עשו מסג' עישנו, התפללו, דיברו, צעקו, ריכלו,הלכו לישון. אכלו, שתו, עישנו, גירבצו, עשו מסג', עישנו, התפללו, דיברו, צעקו, ריכלו, הלכו לישון.

ליאורי13

New member
../images/Emo207.gifרק אותי התוכנית כבר לא מעניינת?

אני לא צופה כמו בהתלחלה האנשים שם לא משעממים נכון לעכשיו אין לי פייבוריט {לא שהיה לי קודם} אפ'חד לא "ראוי"

ליאורי13

New member
"אנשים שם לא משעממים"=אנשים מאוד משעממים

בטח לא יוסי בובליל שארז טל מנסה לעשות ממנו גימיק {זול}

יNOT

New member
זה לא רק את ,והמספרים רק יעלו

אם לא ייתנו איזו משימה שתגרום לבית הזה להתעורר.

ליאורי13

New member
הליהוק של ההפקה לוקה בחסר

בניגוד לאח הגדול העולמי, המשתתפים ידעו להעסיק את עצמם,לא כמו אלה חסרי התכלית

יNOT

New member
כן וגם זה אמרתי כבר מספר פעמים

אבל עדיין , אם היו משימות שיוצרות קשר פיזי , אינטגראציה בין המתמודדים, הדברים היו נראים אחרת. (לראות איך הם נהנים "מיום בפארק" ומשקרים בלי קושי ליוסי , זה ממש לא הרמה של "האח הגדול" העולמי )

הוא לא ממש לוקה בחסר ../images/Emo185.gif

כי כן הייתה ביצ'ית (מיקי) וכן הייתה סכסכנית (נעמה) אבל שתייהן עפו ואין אקשן. כמו שכבר אתמול אמרתי, חייבים משימה ואני משתגע ולא מבין למה לא מביאים להם אחת כזאת! לא אכפת לי איזה סוג של משימה כמו מה שהציעו כאן אתמול, לא חייב כאלה שתיצור קשר פיזי, אבל משהו שיגרום לסכסוכים ולריבים, ללכלוכים מאחורי הגב. בנתיים יש פה ושם לכלוכים, אבל זה ממש בקטנה.

../images/Emo45.gif

האמת... חוץ מלריב, לרכל, ולאכול=הם לא עושים הרבה. מעצבן שרק אם נותנים להם משימה "מהאח הגדול" הם מתאחדים ומשחקים בכיף!! הם לא מאוחדים...שמנסים ליצור משחק חברתי מעניין. פקה פקה כל היום!!

למעלה