צריכה עדכון בנושא: לוסי ורנה דחוף!!

צריכה עדכון בנושא: לוסי ורנה דחוף!!

טוב אז אתם יכולים לקרא לי עצלנית אבל רציתי לשמוע ממכם מה חדש עם לוסי לולס ורנה המדהמות - אתם יכולים בקצרה לספר מה חדש איתם מאז שהסדרה נגמרה? מה הם עשו מאז, איזה פרויקטים חדשים יש להם, מה מצב המשפחתי שלהן (למרות שאני קצת יודעת בכל מקרה) תודה תודה!!

LLRO

New member
אני לא יודעת הרבה אבל...

הנה מה שאני כן יודעת: לוסי: -היא שחקה בכמה פרקים מהעונה התשיעית של "תיקים באפלה". -היא כיכבה בניו זילנד בהצגה "מונולוגים מהווגינה" -והיא נכנסה להריון, הפילה, נכנסה שוב להריון וילדה בן בשם ג´ודה. רנה: עם רנה לא ראיתי כמעט אף ראיון באינטרנט ואני רק יודעת שהיא משחקת עכשיו במחזות של שייקספיר (אני חושבת שב"מקבת" אבל אני לא בטוחה)

Caeser

New member
הי ניבה מה נשמע??

נחשי מי זה...:) טוב אני אתן לך רמז- קשור לדיסק של העונה השישית- טוב בכל מקרה יש לי קצת תיקונים לגבי התשובות של LLRO. לוסי הפילה במהלך הצילומים של A FRIEND IN NEED ואני לא זוכר מה הסיבות אבל בכל מקרה אח"כ היא ילדה את ג´ודה שלא מרבים בתמונות שלו כי לוסי פוחדת מחטיפות של תינוקים. בהצגה שהיא השתתפה "מונולוגים מהוג´יינה" השתתפה יחד איתה גם דניאל קורמק (אפיני)! לגבי רנה, למחזה של שייקספיר שהיא משתתפת בו קוראים SHAKSPIER BY THE SEA והיא נראית שם מדהימה! אני שמח שחזרת לענייני זינה... נ.ב היום חזרתי מחופשה של 5 ימים באילת וכשהגענו למלון ביום ראשון (בדיוק באותו יום שהתחילו השידורים של זינה בערוץ 10 מההתחלה) הייתי בטוח שבטלוויזיה יהיו ערוצים 10 22 ו-11 (ערוצים בסיסיים) אבל במקום זה היו שם את כל שאר הערוצים: 22 11 3 וכל שאר ערוצי הכבלים ועוד אפילו ערוצים מהדיגיטלי! אבל ערוץ 10..לא היה! איזה באסה...אבל לפחות החופשה היתה כיפית

למעלה