צריכה עוגת גבינה טובה ופשוטה להכנה

צריכה עוגת גבינה טובה ופשוטה להכנה

שלום, אני מתאחרת בשבועות אצל המשפחה של החבר וחשבתי להכין עוגת גבינה. הבעיה- שמעולם לא התקרבתי למטבח. הייתי רוצה שתתנו לי איזה מתכון לעוגה טובה, שניראת טוב ומרשימה, אך עם זאת גם פשוטה יחסית להכנה... תודה רבה רבה לעוזרים!

bali

New member
מנהל
ממליצה על עוגת הגביהנ האפויה שנתתי בשרשור

העוגות. עוגת גבינה אפויה של אפרת (גיסתי). קלה יחסית להכנה וטעימה מאד ומרשימה. אם את רוצה יותר פשוט - עוגת גבינה וביסקוויטים עם ציפוי גנאש שוקולד מבריק מעל. אם את רוצה מתכון אתן לך.

פוקסי99

New member
עוגת גבינה ופרורים

עוגת גבינה משובחת עדנה פלידלו פוקסי99 1חבילה מרגרינה עים חלב 2 חלמונים 2 כפות סוכר 2 כוסות קמח תופח 2 קופסאות גבינה 9% 3/4 כוס סוכר חבילה סוכר וניל שקית שמנת מתוקה 2 כפות סוכר 50 גרם אגוזיםחתוכים לשים את הבצק ביד ומחלקים ל2/3 ו1/3 עם הכמות הגדולה מרפדים תבנית עגולה גדולה משומנת עם הכמות הקטנה מרפדים תבנית קטנה משומנת שמים את שני התבניות בתנור אופים 20 דקות בחום בינוני עד שהבצק מזהיב המלית לערבב את הגבינה עם 3/4 כוס סוכר וסוכר וניללהקמיף את השמנתעם 2 כפות הסוכר ולקפל לתוך תערובת הגבינה להוסיף את האגוזים ולערבב יחד לשפוך את המלית על הבצק האפוי שהיתקרר לפורר ביד את הבצק מהכמות הקטנה ולפזר מעל מלית הגבינה להכניס למקרר ל10 שעות

למעלה