צריכה עזרה אם אפשר

moransu

New member
צריכה עזרה אם אפשר

לחבר שלי יש יומולדת ב"ה והוא זרק לי רעיון שנלך שנינו לאיזה סופ"ש רומנטי (שישי שבת- לילה אחד) לאיזה צימר בצפון, נהריה אולי. התקציב הוא לא תקציב בשמיים כמובן אבל זאת אחלה מתנת יומולדת... אם מישהו יוכל להמליץ על מקומות טובים עם מחירים נוחים אני מאוד אודה לכם. כי אני לא כל כך מבינה בזה.

נתנאל35

New member
המלצה חמה לצימר בגליל

בדר"כ צימרים לא משכירים ללילה אחד באמצע שבוע, אבל אנו יכולים להשכיר לך לסוף השבוע הזה לשישי שבת במחיר סביר מאוד סוויטה נהדרת הנמצאת במושב דוב"ב - גליל העליון. סוויטה גדולה ומרווחת עם ג'קוזי זוגי ושתי מזגנים, המקום מדהים עם נוף ירוק והררי, משהו מאוד אינטימי ושקט, במיוחד לזוגות יש חדר שינה מהמם עם מערכת קולנוע ביתית וסלון גדול ומטבח מאובזר הכולל הכול-מיקרו, מקרר, קומקום, ערכת כלי תה וקפה. בחוץ ישנה גינה מהממת עם מרפסת רחבה ונדנדה הצופה לנוף מדהים + גינת צמחי תה להכנת תה טבעי. בסוויטה שלנו תקבלי - ארוחת בוקר גדולה, בקבוק יין איכותי , שתיה קרה במקרר כולל חלב , נרות לאוירה רומנטית , מגבות לרחצה , סבון אמבט וקצף איכותי לג'קוזי ופירות חופשי לפי העונה- תפוחים טריים חופשי, בנוסף לכך עוגות ועוגיות ביתיות נפלאות שאנו מכינים וערכת שתיה חמה. מספר טלפון - 0502090921

נתנאל35

New member
כתובת לתמונות הסוויטה

מחירים מיוחדים לסוכות - הרגע האחרון- http://zimmar.pic.co.il התמונות הם לא מעודכנות ממש כי נוספו המון דברים...

s e m e

New member
את יכולה ליצור קשר גם איתנו

צ'קמרי בקתות בחורש. בקתות חדשות ומאובזרות עד הפרט האחרון גקוזי ענק בכל בקתה. הבקתות שוכנות ומשקיפות לכיוון בקעת בית הכרם.

למעלה